01 / 17


Exclusieve Verhalende Trouwfotografie:

Het vastleggen van intieme momenten en emoties op een ongedwongen en verfijnde manier!


EDITORIAL & FINE ART fotografie


Het vastleggen van verhalen in de mooiste frames! Daar ben ik goed in, al 12 jaar


Mijn passie? Het vastleggen van liefde, geluk en oprechte emoties in de meest prachtige frames. Elk huwelijk vertelt zijn eigen unieke verhaal, en ik voel me bevoorrecht om de fotograaf te zijn die deze verhalen vangt.

Met mijn lens fotografeer ik beelden die een leven lang meegaan, elk detail gevangen in een elegant frame.

Mijn doel is om niet alleen foto's te maken, maar een verhaal te vertellen - een verhaal dat spreekt van liefde, verbinding en de beginnende reis van twee zielen die samenkomen.

Dus, wanneer je mijn lens ziet dansen tussen de liefdevolle blikken en de vreugdevolle lachsalvo's, weet dan dat het niet alleen een foto is, maar een herinnering aan een prachtig verhaal dat begon met "Ja, ik wil." Het vastleggen van verhalen in de mooiste frames is mijn passie, en ik kan niet wachten om jouw unieke verhaal te vertellen.


Mijn trouwfotografie style is een mix van documentaire met fine-art fotografie.Linda Ringelberg: 12 jaar ervaring, oneindige passie. Jouw liefdesverhaal, mijn lens, pure magie

 

Hallo, ik ben Linda Ringelberg, een gepassioneerde fotograaf gevestigd in Vught.Met 38 jaar op de teller, ben ik niet alleen een ervaren professional in mijn vak, maar ook een trotse moeder van twee pubers en een toegewijde echtgenote.

Met 12 jaar ervaring in de wereld van de fotografie heb ik de eer gehad om meer dan 200 bruiloften vast te leggen. Mijn specialiteit ligt in high-end bruiloftsfotografie, waarbij ik niet alleen beelden vastleg, maar verhalen vertel. Elk paar heeft een uniek verhaal, en ik zie het als mijn missie om die speciale momenten vast te leggen die hun liefde en verbinding weerspiegelen.

Thuis in Vught ben ik niet alleen de fotograaf, maar ook de ondersteunende moeder die haar pubers begeleidt en de liefdevolle partner die mijn huwelijk koestert. Mijn gezin vormt de bron van inspiratie en stabiliteit die mijn creativiteit voedt.

Mijn lens is mijn penseel, en ik schilder verhalen met licht, emotie en de schoonheid van de momenten die ik vastleg. Elk frame is doordrenkt met de passie en toewijding die ik voel voor mijn vak. Het vastleggen van de tijdloze schoonheid van liefde en de unieke verhalen van elk paar is mijn grootste vreugde.

Dus, als je een glimp opvangt van mijn werk, weet dan dat het niet slechts foto's zijn; het zijn herinneringen aan liefde, verbinding en de start van een nieuw avontuur. Ik kijk ernaar uit om ook jouw verhaal in beelden te mogen vangen.


Awards

TESTIMONIALS

Bas en Lisanne


“Wij zijn ontzettend blij met Linda! Ondanks dat we allebei niet graag op de foto gaan, wilden we natuurlijk wel mooie foto's van onze bruiloft. Met Linda klikte het vanaf de eerste kennismaking meteen goed. Tijdens de loveshoot stelde ze ons direct op ons gemak. Ook tijdens de bruiloft hebben we enorm met haar gelachen en ons geen moment ongemakkelijk gevoeld. De eerste preview is fantastisch en we kunnen niet wachten om alle foto's te zien!”

01 / 31

Prijzen & Beschikbaarheid


Trouwlocatie portfolio

Blog & shoots


Nieuwsgierig naar een kennismakingsgesprek? Kom in contact met mij, ik kan niet wachten om jullie te leren kennen!