Hoi, ik ben Linda Ringelberg.

Altijd lastig jezelf voorstellen op je eigen website. Want woorden typen is niet aan mij besteed ;)

Ik ben dus Linda Ringelberg- van Rhijn, getrouwd met Casper van Rhijn en samen met onze 2 jongens Julian & Jesse van 15 en 13 jaar wonen we in Vught. De fotostudio zit achter mijn huis zodat ik flexibel ben naar mijn bedrijf maar ook naar mijn prive leven.

Ook heb ik een huis vol dieren ;) met 3 katten en een labradoodle daardoor is het een drukke beestenboel.

Ik geniet van mijn gezin, van een goede wandeling, weekendje weg met vrienden of heerlijk lang op vakantie. Sporten doe ik ook, maar daar geniet ik minder van :P

Fotograferen is mijn grootste passie. Al sinds 2011 heb ik de camera niet meer losgelaten en heb mijn ontwikkelt tot professioneel fotograaf. Dit jaar dus 12 jaar!!!!van Links naar Rechts


De belangrijkste personen in mijn leven. Mijn man, mijn zoon Jesse, mijn zoon Julian en mijn hondenkind Teddie.

De fotostudio!


Iets waar ik super trots ben; dat is toch wel mijn eigen fotostudio naast ons huis! Van alle gemakken voorzien en ik kan er de mooiste portretten maken!

Testimonials

Ralf & Ellen

“Trouwde op Kasteel Maurik in Vught:
Linda is een spontane rustige fotografe met echt oog voor ieder detail! Ze heeft onze bruiloft vastgelegd en mooier dan wij hadden kunnen dromen. Alle emoties hoe klein dan ook, heeft ze prachtig gefotografeerd. We zijn heel erg blij met het resultaat.”

01 / 03