Hi, ik ben Linda Ringelberg.

Altijd lastig jezelf voorstellen op je website. Want woorden typen is niet aan mij besteed ;)

Ik ben dus Linda Ringelberg- van Rhijn, getrouwd met Casper van Rhijn en samen met onze 2 jongens Julian & Jesse van 14 en 12 jaar wonen we in Vught. De fotostudio zit achter mijn huis zodat ik flexibel ben naar de klanten.

Ook heb ik een huis vol dieren ;) met 3 katten en een labradoodle daardoor is het een drukke beestenboel.

Ik geniet van mijn gezin, van een goede wandeling, weekendje weg met vrienden of heerlijk lang op vakantie. Sporten doe ik ook, maar daar geniet ik minder van :P

Fotograferen is mijn grootste passie. Al sinds 2011 heb ik de camera niet meer losgelaten en heb mijn ontwikkelt tot professioneel fotograaf. Dit jaar dus 12 jaar!!!!

14 jaar geleden werkte ik in de kinderopvang waar ik ook mijn diploma voor heb en dus nog steeds de skills die ik geleerd heb kan gebruiken.


van Links naar Rechts


De belangrijkste personen in mijn leven. Mijn man, mijn zoon Jesse, mijn zoon Julian en mijn hondkind Teddie.

De fotostudio!


Iets waar ik super trots ben; dat is toch wel mijn eigen fotostudio naast ons huis! Van alle gemakken voorzien en ik kan er de mooiste portretten maken!

Testimonials

Ralf & Ellen

Trouwde op Kasteel Maurik in Vught:
Linda is een spontane rustige fotografe met echt oog voor ieder detail! Ze heeft onze bruiloft vastgelegd en mooier dan wij hadden kunnen dromen. Alle emoties hoe klein dan ook, heeft ze prachtig gefotografeerd. We zijn heel erg blij met het resultaat.

Trouwende op Meneer van Eijck

Wow, wow en nog een wow! Wat hebben wij prachtige foto's van een onvergetelijke dag.
Linda stelt iedereen op zijn/haar gemak en gaat helemaal op in het gezelschap waardoor ze fantastische persoonlijke foto's kan maken. De dag na de bruiloft hadden we direct een blog met een eerste indruk om te delen en daar hebben we ook tijdens onze huwelijksreis heerlijk van kunnen nagenieten

Edwin & Marijke

Haren bij Oss Klooster Bethlehem
Linda heeft het mogelijk gemaakt dat we onze dag keer op keer kunnen herbeleven. Alle emoties van de dag heeft ze gevangen met haar lens. Ze stelde ons op ons gemak waardoor we onwijs veel hebben gelachen. Niets moest alles mocht. Aan creativiteit zeker geen gebrek! We zijn verliefd op elkaar en op de foto's. Als we het over konden doen zouden we voor de volle 100% weer voor Ringelberg fotografie kiezen.