Prijzen en Beschikbaarheid


Nadat de trouwjurk vies geworden is, de taart is opgegeten, de champagne glazen leeg zijn gedronken, de bloemen zijn verwelkt, de gasten vertrokken zijn...

Dan blijven er alleen nog herinneringen over - jullie trouwfoto's. En daarom zijn jullie op deze pagina gekomen.

Kasteel Maurick Binnen bruid trouwjurk

Op zoek naar een bruidsfotograaf waar gewoon alles goed is geregeld ?

Ik (Linda Ringelberg) vind het belangrijk om een connectie te hebben met mijn bruidsparen. Op de trouwdag kom ik dichtbij en is het belangrijk dat jullie zoveel vertrouwen in mij hebben om ook alle emoties te laten zien. Ik fotografeer zoals het is. Jullie verhaal, niet die van de fotograaf maar die van jullie, het bruidspaar en al jullie gasten. Als dat ook is waarnaar jullie zoeken, zoek dan niet verder.

Een investering in een trouwreportages is iets waar jullie je hele leven van gaan genieten en andere generaties zullen gaan koesteren.

Ik ben er om jullie te helpen om de dag zo goed mogelijk in te delen. Met mijn 10 jaar ervaring als bruidsfotograaf heb ik alle ervaring in huis, of jullie het ook aannemen is een tweede ;)

Mijn persoonlijkheid is rustig, relax, niet gek te krijgen. Maar ik hou ook van humor en plezier. Zo is mijn bruidsreportage niet stijfposeren maar gewoon lol hebben, maar ook wat romantisch gefluister in oren. Nee ik ga dat niet doen, dat moeten jullie doen ;)

Verder sta ik tot jullie dienst, van begin boeking tot ver na de boeking want veel klanten blijven plakken. Komen met hun kinderen, gezinnen en families terug. Maar ook maak ik vaak het trouwalbum, de prachtige afdrukken voor aan de muur of de cadeautjes voor de ouders.

Prijzen bruidsfotografieBruidsfotografie uren pakket is altijd met trouwalbum van 15x15 met de mogelijkheid om het boek te upgrade naar een volwaardig luxe handgemaakt trouwalbum.


5 uur €1799

6 uur €1949

7 uur €2099

8 uur €2249

9 uur €2399

10 uur €2549

11 uur €2699


Dit pakket is altijd inclusief:

  • 2e bruidsfotograaf deze blijft meestal tot het avonddiner
  • Minimaal 400 bewerkte foto's in hoge resolutie
  • (online) Doorspreek gesprek 2 weken voor de bruiloft
  • Preview na de bruiloft
  • incl reiskosten in Nederland


Trouwen in 2023


Aankomende trouwseizoen heb ik maar ruimte voor 10-15 bruiloften ivm de combinatie fotostudio.

Wacht dus niet te lang met de keuze voor een bruidsfotograaf.

Masters of Dutch Wedding Photography


Kasteel Maurick voorbeelden trouwen binnen

Hoewel we in een digitale wereld leven is een trouwalbum wel een must. Aan andere laat zien en wat jullie bruiloft perfect weergeeft in als een prachtig verhaal! Iets tastbaars, dan komen jullie weer helemaal terug op jullie mooiste dag.

Een collecters item waar je nooit vanaf af wilt omdat het een stukje van jezelf is.

Het is jullie verhaal, jullie boek!

Ik werk alleen met de beste leveranciers en zijn de album flat lay. De mogelijkheden zijn oneindig.Is de datum nog beschikbaar?


Stuur mij een whatsapp bericht en ik kijk snel of jullie trouwdatum nog beschikbaar is. Na de vrijblijvende kennismaking ontvangen jullie een offerte op maat.

Mails kunnen in de spambox terecht komen. Vandaar mijn vraag voor om een whatsapp te sturen, mocht je daarna geen interesse hebben, dan is dat natuurlijk helemaal goed.

Natuurlijk wil ik graag een kennismaking inplannen met jullie als bruidspaar, ik doe dan bij het sturen van de brochure een voorstel om af te spreken.

En dan hoop ik jullie snel te ontmoeten!

Wacht niet te lang met het kiezen van de bruidsfotograaf, ik zit altijd snel vol in de maanden april t/m oktober.

Liefs,

Linda Ringelberg - 06 23427998

FOLLOW ME ON INSTAGRAM
@ringelberg_fotografie