Iets om over na te denken bij de keuzen van jullie bruidsfotograaf!


Het allerbelangrijkste is het gevoel dat je krijgt als jullie de foto's na jullie bruiloft in bezit hebben. Dan moet je er echt geen spijt van jullie keuzes hebben.

Dit is iets wat je niet overnieuw kan creëren en dus perfect moet gebeuren. Ik wil dat jullie een fijn gevoel krijgen als jullie terug kijken naar de foto's van jullie trouwdag. En wanneer je mij boekt als jullie bruidsfotograaf, vind ik dat kwaliteit net zo belangrijk moet zijn als de ervaring met mij als bruidsfotograaf. Ik wil dat je tijdens het hele proces je op je gemak voelt en vertrouwen hebt in mij als bruidsfotograaf.

De ervaring die je hebt met een bruidsfotograaf is ook zo belangrijk om verschillende redenen. Jullie trouwfotograaf is tenslotte degene die aan jullie zijde staat, die dichtbij komt op jullie trouwdag (anders dan je man / vrouw natuurlijk)! Dus het inhuren van een bruidsfotograaf die niet alleen de stijl van fotografie heeft die je voor altijd wilt koesteren, maar ook een leuke, fijn persoon is, is net zo belangrijk en dat is precies wat ik ook belangrijk vind. En jullie hoeven je geen zorgen te maken - ik zal elk paar coachen tijdens hun bruidsreportage, ik zal je helpen met het schema op je trouwdag en er met jullie een fantastische dag van te maken.

Als jullie bruidsfotograaf gaat het ook om de resultaten die jullie ontvangen na de bruiloft. De foto's moeten jullie trouwverhaal vertellen. En wanneer jullie de online galerij ontvangt, wil ik dat jullie het gevoel hebben dat je de trouwdag opnieuw beleeft. Op die foto's zie je steeds weer alle mooie details, de energie en de pure liefde van jullie trouwdag. En omdat foto's voor altijd zijn, elke keer dat je naar je foto's aan de muren in je huis kijkt, in je albums en overal waar ze kunnen zijn, je die dag keer op keer herinnert.


Investering:


Want dat is het. Fotografie is overal om ons heen, maar toch is Bruidsfotografie het moeilijkste wat je kan uitoefenen als fotograaf. Denk hierbij aan het licht dat heel de dag door verandert. Je gaat van binnen naar buiten en moet in ieder licht kunnen fotograferen. Daar moet je wel het materiaal en de ervaring voor hebben. Je wilt geen bewogen en onscherpe foto's krijgen op jullie mooiste dag.


Stof om over na te denken:

Daarbij is het een investering in de toekomst. Het klinkt misschien als een verkoop praatje maar de foto's worden onbetaalbaar na je bruiloft, het kan niet even overnieuw. En naar mate de jaren verstrijken zijn er misschien dierbare die er niet meer zijn of wil je gewoon terug in het moment. Dan zijn mooie kwaliteit foto's echt geen overbodige luxe. Je gaat het belangrijker vinden na je bruiloft omdat je dan weet wat je mist als het niet goed zouden zijn!

De prijzen van een bruidsfotograaf liggen vaak, nogal uit een. Dit heeft te maken met de ervaring, kwaliteit maar ook tijd die ik als bruidsfotograaf in mijn werk steek. Mijn apparatuur is zorgvuldig gekozen zodat ik het allerbeste in iedere omstandigheid de mooiste foto's kan maken. Denk hierbij aan back-up materiaal als de techniek je in de steek laat, maar ook moeten de foto's uitgewerkt worden en verstuurd. Dit is allemaal ambacht werk. Alles gaat 'handmatig' niet snel en onbewerkt want daar ga je niets aan hebben en je kan beter 400 aller mooiste hebben dan 4000 net niet foto's.


Prijzen starten bij 999 euro incl een mini album

Voor een complete vrijblijvende offerte vul jullie informatie in dan maak ik een passende offerte. Hou ook je spambox in de gaten ;)

Een investering in een trouwreportages is iets dat je jullie hele leven en de volgende generaties zullen gaan koesteren. Nadat je jou jurk hebt opgeslagen, de taart is opgegeten, en de bloemen verwelkt, de gasten zijn vertrokken, dan blijven er alleen nog herinneringen over - jullie trouwfoto's.Offerte aanvragen


Enthousiast over de bruidsfotografie? Laten we dan in contact komen met elkaar!

Ik wil alles te weten komen over jullie liefdes verhaal, bruiloft en jullie als stel. Deel gerust waar jullie gaan trouwen, de trouwdatum en alle vragen die jullie aan mij hebben. En ik ben er om jullie te helpen om de vragen te beantwoorden. Gebruik het formulier zodat we met elkaar in contact kunnen komen. Ik kan niet wachten om van jullie te horen! Zo kunnen we dan een kennismakingsgesprek met elkaar afspreken.

Liefs,

Linda Ringelberg


Vertel mij gerust meer over jou, je verloofde en jullie trouwdag! Ik wil jullie verhaal horen. Om er zeker van te zijn dat we een goede match zijn.