Iets om over na te denken bij de keuzen van jullie bruidsfotograaf!


Het allerbelangrijkste is het gevoel die je krijgt als je straks terug gaat kijken naar de foto's. Dit is iets wat je niet overnieuw kan creëren en dus perfect moet gebeuren. Ik wil dat jullie een fijn gevoel krijgen als jullie terug kijken naar de foto's van jullie trouwdag. En wanneer je mij boekt als je trouwfotograaf, vind ik dat kwaliteit net zo belangrijk moet zijn als de ervaring bij het samenwerken. Ik wil dat je tijdens het hele proces je op je gemak voelt en vertrouwen hebt in mij als bruidsfotograaf.

De ervaring die je hebt met een bruidsfotograaf is ook zo belangrijk om verschillende redenen. Jullie trouwfotograaf is tenslotte degene die aan jullie zijde staat, die dichtbij komt op jullie trouwdag (anders dan je man / vrouw natuurlijk)! Dus het inhuren van een bruidsfotograaf die niet alleen de stijl van fotografie heeft die je voor altijd wilt koesteren, maar ook een leuke, fijne houding is net zo belangrijk en dat is precies wat ik ook belangrijk vind. En jullie hoeven je geen zorgen te maken - ik zal elk paar coachen tijdens hun bruidsreportage, ik zal je helpen met het schema op je trouwdag en er met jullie een fantastische dag van te maken.

Als jullie bruidsfotograaf gaat het ook om de resultaten die jullie ontvangen na de bruiloft. De foto's moeten jullie trouwverhaal vertellen. En wanneer je jullie online galerij ontvangt, wil ik dat jullie het gevoel hebben dat je jullie trouwdag opnieuw beleeft. Op die foto's zie je steeds weer alle mooie details, de energie en de pure liefde van jullie trouwdag. En omdat foto's voor altijd zijn, elke keer dat je naar je foto's aan de muren in je huis kijkt, in je albums en overal waar ze kunnen zijn, je die dag keer op keer herinnert.


Prijzen Bruidsfotografie

Halve dag

6 uur bruidsfotografie aan een gesloten
Reiskosten
Voorbereidingsgesprek
Alle foto's bewerkt in hoge resolutie, ik tel geen foto's maar momenten, denk hierbij aan gemiddeld 700 foto's
Next Day Preview
Mini album 15x15 cm voor in de handtas

€1195

Hele dag all-in

​+/- 12 uur fotografie
All in bruidsfotografie, van eind klaarmaken tot 30 min na openingsdans
Reiskosten
Voorbereidingsgesprek
minimaal 900 foto's op hoge resolutie
Nextday Preview
30x30 luxe trouwalbum met 30 bladzijdes/ 15 spreads

€2395

Pakket met mini album

5 uur €1095
6 uur €1195
7 uur €1330
8 uur €1465
9 uur €1600
10 uur €1735
11 uur € 1870
12 uur €2000


Reiskosten
Voorbereidingsgesprek
Alle foto's bewerkt in hoge resolutie
Next Day Preview
Mini album 15x15 cm

Vraag een offerte aan.

Een investering in een trouwreportages is iets dat je jullie hele leven en de volgende generaties zullen gaan koesteren. Nadat je je jurk hebt opgeslagen, de taart is opgegeten, en de bloemen verwelkt, de gasten zijn vertrokken dan blijven er alleen nog herinneringen over - jullie trouwfoto's.Laten we in contact komen!

Ik begrijp dat geen een bruiloft hetzelfde is, omdat geen twee paren hetzelfde zijn. Dat gezegd te hebben, ik wil echt goed aansluiten bij jou en je verloofde, de klik moet er zijn! Ik wil dat de ervaring net zo onvergetelijk is als je trouwfoto's. Je gaat er tenslotte je hele leven en generaties lang naar kijken.

Neem gerust contact op via onderstaand formulier.


Offerte aanvragen


Enthousiast over de bruidsfotografie? Laten we dan in contact komen met elkaar!

Ik wil alles lezen over jullie liefdes verhaal, bruiloft en jullie als stel. Deel gerust waar jullie gaan trouwen, de trouwdatum en alle vragen die jullie aan mij hebben. En ik ben er om jullie te helpen om de vragen te beantwoorden. Gebruik het formulier zodat we met elkaar in contact kunnen komen. Ik kan niet wachten om van jullie te horen! Zo kunnen we dan een kennismakingsgesprek met elkaar afspreken.

Liefs,

Linda Ringelberg


Vertel mij gerust meer over jou, je verloofde en jullie trouwdag! Ik wil jullie verhaal horen. Om er zeker van te zijn dat we een goede match zijn.