Iets om over na te denken bij de keuzen van jullie bruidsfotograaf!


Het gevoel die je hebt tijdens jullie trouwdag berekent alles voor mij als bruidsfotograaf. En wanneer je mij boekt als je trouwfotograaf, vind ik dat kwaliteit net zo belangrijk moet zijn als de ervaring bij het samenwerken tussen jullie en mij. Ik wil dat je tijdens het hele proces glimlacht, lacht en je op je gemak voelt. Ik wil dat je 100% op mij vertrouwt!

De ervaring is ook zo belangrijk om persoonlijke redenen. Jullie trouwfotograaf is tenslotte degene die aan jullie zijde staat dan elke andere persoon op uw trouwdag (anders dan uw man / vrouw natuurlijk)! Dus het inhuren van een bruidsfotograaf die niet alleen de stijl van fotografie heeft die je voor altijd wilt koesteren, maar ook een leuke, uitgaande houding is zo belangrijk en dat is precies wat je bij mij krijgt. En jullie hoeven je geen zorgen te maken - ik zal elk paar coachen tijdens hun portretsessie, ik zal je helpen met het schema op je trouwdag en ik zal de hele dag grapjes met jullie maken. Eenvoudig, we zullen zoveel PLEZIER maken samen onderweg. En zo hoort het ook.

Als jullie bruidsfotograaf gaat het ook om de resultaten die jullie ontvangen na de bruiloft. De foto's moeten je trouwverhaal vertellen. En wanneer je jullie online galerij ontvangt, wil ik dat je het gevoel hebt dat u uw trouwdag opnieuw beleeft door jullie foto's. Op die foto's zie je steeds weer alle mooie details, de energie en de pure vreugde van jullie trouwdag. En omdat foto's voor altijd zijn, elke keer dat je naar je foto's aan de muren in je huis kijkt, in je albums en overal waar ze kunnen zijn, je die dag keer op keer herinnert.


Prijzen

Halve dag

6 uur bruidsfotografie aan een gesloten
Reiskosten
Voorbereidingsgesprek
Minimaal 400 foto's bewerkt in hoge resolutie
Next Day Preview
Mini album 15x15 cm voor in de handtas

€1195

Hele dag all-in

​+/- 12 uur fotografie
All in bruidsfotografie, van eind klaarmaken tot 30 min na openingsdans
Reiskosten
Voorbereidingsgesprek
minimaal 800 foto's op hoge resolutie
Nextday Preview
30x30 luxe trouwalbum met 30 bladzijdes/ 15 spreads

€2395

Extra opties

- Een prachtig los luxe trouwalbum vanaf 499 euro.

- Extra uur bruidsfotografie €135 per
uur.

- Reiskosten zijn in Nederland inbegrepen, daarbuiten in overleg.

Neem contact op

Een investering in trouwreportages is iets dat je jullie hele leven en de volgende generaties zult koesteren. Nadat je je jurk hebt opgeslagen, de taart is opgegeten, zijn de bloemen verwelkt, zijn de gasten vertrokken en blijven er alleen nog herinneringen over - jullie trouwfoto's blijven.Laten we in contact komen!

Ik begrijp 100% dat geen twee bruiloften hetzelfde zijn, omdat geen twee paren hetzelfde zijn. Elke koppel die ik fotografeer past vanaf dag één bij mij. Dat gezegd hebbende, ik wil echt goed aansluiten bij jou en je verloofde! Ik wil dat de ervaring net zo onvergetelijk is als je trouwfoto's. Je gaat er tenslotte je hele leven en generaties lang naar kijken.


E-mail Linda en laten we praten over je bruiloft!Enthousiast over de bruidsfotografie? Laten we in contact met elkaar komen!

Ik wil alles lezen over jullie liefdes verhaal. Deel hoe jullie elkaar hebben leren kennen, hoe het aanzoek was, waar jullie gaan trouwen, de trouwdatum en alle vragen die jullie aan mij hebben. En ik ben er om jullie te helpen waar ik absoluut kan. Gebruik het formulier zodat we met elkaar in contact kunnen komen. Ik kan niet wachten om van jullie te horen!

Liefs,

Linda Ringelberg


Vertel mij gerust meer over jou, je verloofde en jullie trouwdag! Ik wil jullie verhaal horen. Om er zeker van te zijn dat we een goede match zijn.