Investering en Beschikbaarheid


Nadat de trouwjurk vies is geworden, de taart is opgegeten, de champagne glazen leef zijn, de bloemen zijn verwelkt, de gasten zijn vertrokken, dan blijven er alleen nog herinneringen over - jullie trouwfoto's.

Kasteel Maurick Binnen bruid trouwjurk

Op zoek naar een bruidsfotograaf waar gewoon alles is geregeld ?

Ik vind het belangrijk om een connectie te hebben met mijn bruidsparen. Het doel is: jullie begeleiden naar jullie mooiste dag, natuurlijk op jullie trouw dag en te helpen met de keuzes die jullie moeten maken wat betreft, dagplanning, uren, foto's afdrukken, wall art en albums.

Een investering in een trouwreportages is iets waar jullie je hele leven van gaan genieten en andere generaties zullen gaan koesteren.

Linda Ringelberg hier, van Ringelberg fotografie! Wat superleuk dat jullie op mijn site terecht zijn gekomen!

Als eerst natuurlijk gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk. Wat een spannende tijd.

Ik wil natuurlijk alles weten over jullie droom plannen!

Jullie hebben misschien nog vragen of willen graag een (online) kennismaking inplannen. Zo kunnen jullie kijken of ik de beste match ben voor jullie bruiloft.

En in de tussentijd misschien handig als ik al uitleg wat mijn foto benadering.


Alles wat je op mijn site ziet is gebaseerd op documentaire fotografie. Wat betekent dat ik (buiten de bruidsreportage) niets in scene zet of opnieuw laat doen. Ik vind het allerbelangrijkste dat het verhaal van jullie verteld wordt, de sfeer. Jullie bruiloft is geen fotoshoot ;) de momenten met familie en jullie vrienden is belangrijker dan de gemaakte foto's!!!

De fotograaf is bijzaak op de dag zelf. Jullie willen het gevoel terug van het moment zoals jullie die beleefd hebben. Ik fotografeer jullie op jullie mooist en vertel het verhaal van jullie.

Zodat je over 10 jaar je album er weer bij pakt en jouw gevoel weer terugkrijgt van dat moment, niet dat de fotograaf allemaal deed en vroeg voor de perfecte foto. Het draait om 'in het moment'!

Maar ik fotografeer natuurlijk ook de 'gewone' meer traditionele trouwfotografie. Zoals familiefoto's, een geposeerde foto met opa of oma, die horen erbij!

Ik kom met een 2e fotograaf, die net als mij de dag fotograferen met al zijn elementen belangrijk vindt. Je moet ons zien als 'friends with cameras' Zo kunnen wij foto's maken die echt, echt voelen. We moeten in het moment zijn en dan bedoel ik ook echt in het moment. Niet op 10 meter afstand met een telelens. Ik wil echt in het gezelschap zijn ipv ingehuurd om op een afstand te fotograferen. Dat is wel mijn benadering op jullie bruiloft. Hopelijk sluit het aan bij jullie verwachtingen van een trouwfotograaf.

Ik hoor natuurlijk heel graag of jullie een kennismaking willen inplannen. Daarvoor kun je het beste een whatsapp sturen via de website vermeld dan ook even jullie trouwdatum ;)

Liefs, Linda Ringelberg


Kasteel Groot Buggenum

Prijzen bruidsfotografie

Prijzen vanaf 1799 euro, vraag de brochure aan met informatie en prijzen.


PRIJZEN ZIJN INCL 2E TROUWFOTOGRAAF!


Dit pakket is altijd inclusief:

Minimaal 400 bewerkte foto's in hoge resolutie

Doorspreek gesprek 2 weken voor de bruiloft

Preview na de bruiloft

En dus 2e trouwfotograaf


Na de vrijblijvende kennismaking krijgen jullie verschillende opties dmv een vrijblijvende offerte ook voor een eventueel trouwalbumVoor 2022 ben ik op de volgende data's geboekt

15 april, 29 april

6 mei, 7 mei, 13 mei, 20 mei, 21 mei

4 juni, 11 juni, 17 juni, 18 juni, 25 juni, 30 juni

1 juli, 2 juli, 15 juli, 23 juli, 28 juli, 29 juli

27 aug & 31 aug

2 sept, 3 sept, 10 sept, 22 sept, 30 sept

1 oktober, 8 oktober

10 dec.


Zoals je ziet ben ik al zo goed als volgeboekt voor 2022, of je moet in oktober, november december trouwen, daar heb ik nog ruimte voor.

Voor 2023 is er nog redelijk veel beschikbaar in de trouwmaanden, maar wacht niet te lang met jullie datum ;)

Masters of Dutch Wedding Photography

Trouwen in Brabant
Trouwfotograaf Vught
Trouwfotograaf in Nederland


Kasteel Maurick voorbeelden trouwen binnen

Hoewel we in een digitale wereld leven is een trouwalbum wel een must. Aan andere laat zien en wat jullie bruiloft perfect weergeeft in als een prachtig verhaal! Iets tastbaars, dan komen jullie weer helemaal terug op jullie mooiste dag.

Een collecters item waar je nooit vanaf af wilt omdat het een stukje van jezelf is.

Het is jullie verhaal, jullie boek!

Ik werk alleen met de beste leveranciers en zijn de album flat lay. De mogelijkheden zijn oneindig.Is de datum nog beschikbaar?


Stuur mij een whatsapp bericht en ik kijk snel of jullie trouwdatum nog beschikbaar is. Na de vrijblijvende kennismaking ontvangen jullie een offerte op maat.

Mails kunnen in de spambox terecht komen. Vandaar mijn vraag voor om een whatsapp te sturen, mocht je daarna geen interesse hebben, dan is dat natuurlijk helemaal goed.

Natuurlijk wil ik graag een kennismaking inplannen met jullie als bruidspaar, ik doe dan bij het sturen van de brochure een voorstel om af te spreken.

En dan hoop ik jullie snel te ontmoeten!

Wacht niet te lang met het kiezen van de bruidsfotograaf, ik zit altijd snel vol in de maanden april t/m oktober.

Liefs,

Linda Ringelberg - 06 23427998