Ervaringen van de Ringelberg fotografie bruidsparen

“Jeetje Linda wat heb ik een partijtje zitten huilen hier achter mijn beeldscherm. Wat zijn ze PRACHTIG!! We zijn er nu al helemaal weg van! Wat zijn het er nog veel voor een eerste preview, echt zo erg bedankt!!
(En pfoeh wat ben je nog laat aan het werk!!)

Wij zweven nog even verder weg op ons roze wolkje!
Nogmaals heeel erg bedankt!”

“Linda is een spontane rustige fotografe met echt oog voor ieder detail! Ze heeft onze bruiloft vastgelegd en mooier dan wij hadden kunnen dromen. Alle emoties hoe klein dan ook, heeft ze prachtig gefotografeerd. We zijn heel erg blij met het resultaat. 

Wij trouwde op kasteel Maurick in Vught”

“Wow, wow en nog een wow! Wat hebben wij prachtige foto's van een onvergetelijke dag.
Linda stelt iedereen op zijn/haar gemak en gaat helemaal op in het gezelschap waardoor ze fantastische persoonlijke foto's kan maken. De dag na de bruiloft hadden we direct een blog met een eerste indruk om te delen en daar hebben we ook tijdens onze huwelijksreis heerlijk van kunnen nagenieten

Zij trouwde bij Meneer van Eijck in Oisterwijk”

“Linda, echt wauwwwww wat een gave foto’s heb je gemaakt op onze mooiste dag. Creatief, spontaan, gezellig, professioneel en oog voor detail. De dag als een film voorbij in een boek. Je bent er heel de dag bij alleen merk je niks van jou aanwezigheid. Je zorgt zelf voor de momenten en je kunt heerlijk je eigen ding blijven doen zonder er over na te denken om in de camera te “moeten” kijken. 
Het resultaat is prachtig... we beleven de dag helemaal opnieuw wanneer we de foto’s bekijken.... ”

“Wouw, wat een dag en wat een geweldige herinneringen hebben wij hieraan overgehouden door Linda! Prachtige foto’s en echt zoals wij zijn. Linda is zo professioneel, je hebt de hele dag niet in de gaten dat ze er is, maar ze heeft werkelijk geen moment gemist van “onze dag.” Ook het boek is volledig  gecustomized naar onze wensen. Niks is te gek en alles kan. Ga je trouwen? Je zou spijt krijgen als Linda dit niet vast legt zoals alleen zij dit kan. Een aanrader dus!”