Ervaringen van de Ringelberg fotografie bruidsparen

“Geweldig
Wij hebben Linda gevraagd om voor onze bruiloft foto’s te maken. Onze wensen hebben wij heel fijn vooraf met haar kunnen bespreken en daarbij hebben we ook hele fijne en leuke tips gehad. Wat wij ook echt heel fijn vonden was dat Linda iedereen en ieder moment vastgelegd heeft, zonder dat wij daar als bruidspaar iets van gemerkt hebben.
Ook erg fijn was het dat wij de volgende dag al een preview met foto’s kregen.
Wij raden Ringelbergfotografie zeker aan en wij komen ook zeker nog een keer terug”

“Linda heeft in september onze bruiloft vastgelegd. Ze heeft maar een half woord nodig, geen poespas, ze ziet alles, zet de hele sfeer op de foto maar ook alle kleine details. Ook is ze erg goed met verlegen kinderen! Ze heeft allemaal extra cameras, geheugenkaarten en backups paraat dus ik heb me geen seconde druk hoeven te maken over de foto's, zowel in de voorbereiding als tijdens de dag zelf. Echt een aanrader!”

“Iedere keer als we naar de foto’s kijken dan denken en voelen we “wauw”… We hebben ontzettend veel complimentjes gekregen en zijn zo blij dat we jou destijds hebben uitgekozen als onze trouwfotograaf. Mensen die niet bij onze bruiloft waren gaven aan dat ze aan de hand van de foto’s alle emoties konden voelen. Dat is toch geweldig?!

Foto’s waar we nog jaren naar terug zullen kijken!”

“Afgelopen zomer heeft Linda onze bruiloft vast gelegd. Ik ben heel tevreden over het resultaat. De dag is documentair goed vast gelegd, maar ze heeft ook focus gelegd op de details en mooie portretten geschoten van ons en de gasten (ook de kinderen stonden er fantastisch op!). Ik zou je adviseren niet langer meer door te zoeken en een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek.”

“Jeetje Linda wat heb ik een partijtje zitten huilen hier achter mijn beeldscherm. Wat zijn ze PRACHTIG!! We zijn er nu al helemaal weg van! Wat zijn het er nog veel voor een eerste preview, echt zo erg bedankt!!
(En pfoeh wat ben je nog laat aan het werk!!)

Wij zweven nog even verder weg op ons roze wolkje!
Nogmaals heeel erg bedankt!”

“Super fotograaf!! Een hele goede klik mee, echt een leuk persoon die erg goede foto's maakt.
De volgende dag hebben we tijdens het ontbijt een uitgebreide preview ontvangen die we met alle gasten hebben kunnen delen in het hotel, echt geweldig!”

“Linda heeft het echt super gedaan op onze bijzondere dag. Linda je bent een super warme en gezellige vrouw. Bedankt dat je ons zo op ons gemak liet voelen voor en achter de camera. De foto's zien er tot nu toe ook prachtig uit. We zijn benieuwd naar het eind resultaat.”

“Linda is een spontane rustige fotografe met echt oog voor ieder detail! Ze heeft onze bruiloft vastgelegd en mooier dan wij hadden kunnen dromen. Alle emoties hoe klein dan ook, heeft ze prachtig gefotografeerd. We zijn heel erg blij met het resultaat. 

Wij trouwde op kasteel Maurick in Vught”

“Linda, echt wauwwwww wat een gave foto’s heb je gemaakt op onze mooiste dag. Creatief, spontaan, gezellig, professioneel en oog voor detail. De dag als een film voorbij in een boek. Je bent er heel de dag bij alleen merk je niks van jou aanwezigheid. Je zorgt zelf voor de momenten en je kunt heerlijk je eigen ding blijven doen zonder er over na te denken om in de camera te “moeten” kijken. 
Het resultaat is prachtig... we beleven de dag helemaal opnieuw wanneer we de foto’s bekijken.... ”

“Wij hebben een geweldige dag gehad, dat kunnen we nu keer op keer herbeleven omdat Linda onwijs mooie foto's heeft gemaakt. De momenten die wij zelf hebben gemist heeft ze vast gelegd. Ze was er maar hebben haar niet opgemerkt. Linda is super professioneel en dat is terug te zien in de foto's! Linda nogmaals bedankt voor de extra aanvulling op wat al een geweldige dag was.”

“Wouw, wat een dag en wat een geweldige herinneringen hebben wij hieraan overgehouden door Linda! Prachtige foto’s en echt zoals wij zijn. Linda is zo professioneel, je hebt de hele dag niet in de gaten dat ze er is, maar ze heeft werkelijk geen moment gemist van “onze dag.” Ook het boek is volledig  gecustomized naar onze wensen. Niks is te gek en alles kan. Ga je trouwen? Je zou spijt krijgen als Linda dit niet vast legt zoals alleen zij dit kan. Een aanrader dus!”

“Wat hebben wij een fantastische dag gehad en deze is zo ontzettend mooi vastgelegd door Linda! Meteen vanaf onze eerste ontmoeting hadden we een goed en vertrouwd gevoel bij haar en dit heeft ze 100% waar gemaakt. Ze wist ons al gauw op ons gemak te stellen door zoveel mogelijk te fotograferen 'zoals het is': puur en in het moment. We hebben veel met haar gelachen, maar toch weet ze daarnaast uiterst professioneel te blijven.Wij zijn super blij met onze keuze voor Linda en raden haar aan iedereen aan!”

“Toen we op zoek gingen naar een trouwfotograaf werden we door veel vrienden/kennissen getipt over Ringelberg fotografie. Linda is erg bekend in Vught en omstreken. We twijfelden geen moment en hebben meteen gekozen voor Linda. Ze heeft onze trouwdag erg mooi en persoonlijk weten vast te leggen. Precies zoals wij zijn. We kijken nog vaak onze foto's terug. En we gaan in de toekomst nog vaker fotoshoots bij Linda doen!!!”

“Linda was de fotografe voor onze bruiloft en wat zijn wij blij dat we voor haar gekozen hebben. Meteen vanaf de eerste afspraak voelden wij ons op ons gemak. Het contact vooraf was erg goed. Tijdens onze bruiloft heeft ze zich volledig tussen de gasten gemengd waardoor alle foto's ook spontaan zijn en niemand het gevoel had dat er geposeerd moest worden. Uiteraard heeft Linda alle mooie momenten vastgelegd, ook de kleine momentjes tussendoor.op fotografe met fantastisch resultaat en geweldige service!”

“Linda is een super fijne fotograaf en maakt prachtige foto's! Mooie shoot, maar ook de perfecte details en emoties legt ze goed vast. Door haar persoonlijkheid is het ook gewoon ontspannen :-) Communicatie verliep op een prettige manier. Dus kijken zeer tevreden terug!”

“Linda is een spontane fotografe en fijn om mee te werken. De spontaniteit zie je ook echt terug op onze trouwfoto's. Ze heeft goed oog voor detail en een goede service. Nadien enkele wensen gehad met betrekking tot de bewerking van een vd trouwfoto's en ze deed het meteen, zodat wij hem naar onze wens in ons huis konden hangen. Korte lijntjes vwb communicatie en meedenkend, kortom een aanrader voor ieder toekomst bruidspaar!”

“Linda heeft onze mooiste dag fantastisch vastgelegd! Daar genieten we nog altijd van. Ze geeft goed advies en luisterde ook naar onze wensen. Naast het vastleggen van onze bruiloft hebben we ook meerdere shoots bij Linda gedaan. Altijd opnieuw met prachtige resultaten.”

“Linda heeft er mede voor gezorgd dat onze regenachtige dag toch fantastische plaatjes opleverden. Zelf buiten nog foto's kunnen schieten. Super! Grote aanrader.”

“Linda is echt n topper!
Ik kon me geen betere fotograaf wensen met onze bruiloft. Echt geweldige fotoos. En het album was echt de kers op de taart. Wat een gave albums❤️
En niet alleen voor n bruiloft een aanrader. Ook portret of familie fotoos is ze geweldig.
Kortom, deze topper raad ik iedereen aan!”

“Linda heeft onze dag fantastisch vastgelegd. Totaal op ons gemak gesteld en alle momenten staan erop zonder dat je een idee hebt dat ze er is.
Ze denkt mee over mooie plekjes en zelfs als het regent weet ze hier mooie plaatjes mee te schieten.

We kijken vaak onze foto's terug en beleven zo de dag van voor tot eind opnieuw.
Thanks Linda! Je bent een toppertje!”

“Wauw! Zo denk ik als ik onze trouwfoto’s bekijk! Linda heeft de mooiste dag uit ons leven vastgelegd. Op de foto’s is te zien hoe erg wij genieten! Onze mooie kinderen dansend op de foto. Puur! Niks is gemaakt!”

“Wow, wow en nog een wow! Wat hebben wij prachtige foto's van een onvergetelijke dag.
Linda stelt iedereen op zijn/haar gemak en gaat helemaal op in het gezelschap waardoor ze fantastische persoonlijke foto's kan maken. De dag na de bruiloft hadden we direct een blog met een eerste indruk om te delen en daar hebben we ook tijdens onze huwelijksreis heerlijk van kunnen nagenieten

Zij trouwde bij Meneer van Eijck in Oisterwijk”

“Echt een hele fijne ervaring gehad met Ringelberg Fotografie! Het fijne vind ik dat Linda heel sociaal is en met iedereen goed over weg kan. Ze maakt prachtige foto's, gaat daarin ook haar eigen weg op de grote dag, waardoor je bij het bekijken van de foto's ook blij verrast wordt en echt prachtige foto's tegenkomt. Zo heeft ze onze ringen heel mooi op verschillende manieren gefotografeerd en heeft ze van onze gasten ook hele leuke spontane foto's gemaakt.”

“Linda is echt een super fijne fotograaf en laat je tijdens een stressgevoelige dag voelen dat alles helemaal goed gaat komen!”

“Linda heeft ons gefotografeerd op onze bruiloft. We stonden in het begin wat ongemakkelijk voor de camera maar ze wist ons door haar humor ons op ons gemak te stellen. De foto's zijn werkelijk prachtig. Ze doet alles zeer zorgvuldig. We waren zo enthousiast dat we haar anderhalf jaar later na de geboorte van ons eerste kindje hebben geboekt voor een newborn shoot!”

“Linda heeft met rust en humor onze bruiloft gefotografeerd. Onze bruidsmeisjes (toen 4,5), waren zo op hun gemak bij haar dat wij fantastische leuke foto's hebben van onze trouwdag. Wij waren zo enthousiast over haar, dat wij graag wilde dat ze bij ons een newborn shoot kwam doen. Ook daar zijn wij weer enthousiast over. Wij raden haar dan ook bij al onze familie/vrienden/kennissen aan!!”

“Weer bijna een jaar geleden, maar Linda heeft heel deze dag perfect in foto's neergezet, we kunnen ons niet voorstellen dat er een fotograaf beter bij ons past. Regelmatig kijken wij maar ook onze gasten terug op de foto's. Zowel het voortraject als op de dag en bij het maken van een prachtalbum laat ze zien dat ze vele kwaliteiten bezit! Ze is flexibel, enthousiast, professioneel en nog vele andere aspecten, kortom eentje die je er echt bij wilt hebben. Nogmaals bedankt!”

“Super dag! Gezellige professionele fotografe. Mooie foto's en spontane foto's. Aanrader!”

“22 mei was Linda aanwezig als fotograaf op onze bruiloft. De gesprekken voor de bruiloft waren gezellig en we kregen veel informatie. Vanwege corona hebben ook wij onze bruiloft een keer uitgesteld en hier heeft ze zich erg flexibel in opgesteld.

De foto's zijn zoals we verwacht hadden. Erg mooi, spontaan en de foto's geven de geweldige sfeer van die dag echt aan. Als we nog een keer een fotograaf nodig hebben om foto's te maken, kiezen we zonder twijfel opnieuw voor Linda.”