Content of portret fotografie Zakelijk

Laat je bedrijf zien!


Mooie professionele fotografie voor uw bedrijf? Dan bent u hier aan het juiste adres. Weg met al die Amerikaanse stokfotografie en krijg echte foto's van jullie bedrijf! Representatief en multifunctioneel inzetbaar op website, socialmedia, mail en intranet.

Nu iedereen op het web te vinden is moet u uw zichtbaarheid vergroten! En hoe beter is het om echte verhalen uit uw bedrijf te laten zien!


Ik ben een ervaren allround fotograaf en ik ben dan ook op vele soorten fotografie inzetbaar. Denk hierbij aan evenementen, content fotograaf voor bedrijven of zakelijke portretten.


Neemt u gerust contact op mocht er vragen zijn over toekomstige opdrachten die ik voor jullie bedrijf zou kunnen fotograferen.Prijzen & Pakketten

Beeldbank

Ik maak voor jullie een persoonlijke beeldbank aan! Hierin kunnen portretten, gebouwen,, evenementen, verhalen en producten in komen te staan.
start bij 2 uur fotografie en 20 uitgewerkte foto's.

va 499

Beeldbank Abonnement

Willen jullie dat ik 1x in de maand 2 uur kom fotograferen? Incl 20 uitgewerkte foto's per keer, zodat jullie na een jaar een mooi aantal zakelijke content foto's tot jullie beschikking hebben?

Per maand €399

Portret fotografie

Opzoek naar een fotograaf voor jullie portretten die representatief naar buiten kunnen worden gebracht? Ik heb al meerdere malen voor grote bedrijven hun portetten verzocht.

€25 EURO EXCL. BTW PER PERSOON

Contact me

Extra optie zijn mogelijk, denk hierbij aan visagie, optie tot extra afnemen van foto's en uren.

Interesse? Neem dan snel contact met ons op!