Portret fotografie

Jij bent het waard!


Laat jezelf mooi vastleggen op beeld, zo hebben mensen een goed beeld van jou!

In de wereld van jezelf laten zien krijgen mensen de beste indruk van jou als persoon op beeld. Laat jezelf zien.

Praat met jou klant doormiddel van fotografie, dat is vaak het eerste indruk die ze van je krijgen! En iedereen weet de eerste indruk is vaak de belangrijkste. Wil je dus indruk maken met een goede profiel foto? Dan ben je zeker bij mij aan het juiste adres!


Foto's van jezelf kunnen belangrijk zijn voor je bedrijf om verschillende redenen:

  1. Persoonlijke connectie: Het tonen van foto's van jezelf creëert een persoonlijke connectie tussen jou als ondernemer en je klanten. Mensen vinden het vaak gemakkelijker om te vertrouwen in en te communiceren met een echt persoon dan met anonieme entiteiten.
  2. Authenticiteit: Het tonen van je eigen foto's draagt bij aan de authenticiteit van je merk. Klanten waarderen echtheid en willen weten wie er achter het bedrijf staat. Dit helpt bij het opbouwen van vertrouwen en geloofwaardigheid.
  3. Merkpersoonlijkheid: Foto's van jezelf kunnen de merkpersoonlijkheid versterken. Of je nu professionaliteit, creativiteit, vriendelijkheid of een andere eigenschap wilt uitstralen, jouw persoonlijke foto's kunnen deze boodschap kracht bijzetten.
  4. Verhalen vertellen: Foto's kunnen verhalen vertellen. Door beelden van jezelf te delen, kun je het verhaal van jouw ondernemersreis, passies en betrokkenheid bij het bedrijf overbrengen. Dit kan resulteren in een diepere band met je doelgroep.
  5. Herkenbaarheid: Als gezicht van je bedrijf maakt je eigen foto het gemakkelijker voor mensen om je te herkennen, vooral als je actief bent op sociale media of andere online platforms.
  6. Professionele uitstraling: Kwalitatieve en professioneel ogende foto's van jezelf kunnen bijdragen aan een positieve eerste indruk. Dit is vooral belangrijk als je een dienstverlenend bedrijf hebt waar vertrouwen een essentiële factor is.

Over het algemeen kunnen foto's van jezelf een krachtig instrument zijn om de menselijke kant van je bedrijf te benadrukken, waardoor je een sterke relatie met je klanten opbouwt en de merkloyaliteit vergroot.

Prijzen:

Portret van jezelf


Je wilt graag prof. foto's van jezelf.
incl 30 min fotografie in de studio Of in Vught
Incl 2 digitale foto's
Mogelijkheid tot het bij boeken van visagie, in overleg

150 euro

Portretten van werknemers


Ik kom op locatie naar jullie toe met mijn mobiele studio en fotografeeer jullie personeel.

Opstart tarief van 250 euro incl bouwbouw studio.
Incl 1 digitale foto in kleur en zwart wit die door de werknemer zelf gekozen mag worden.

40 euro excl. btw