Jullie willen graag een fotoshoot reserveren?

Super leuk!

Neem de pagina even op je gemak door, mochten er dan alsnog vragen zijn dan hoor ik het graag.

Misschien tot snel,

Groeten Linda Ringelberg

Fotoshoot in de studio:

Willen jullie gewoon mooie pure beelden? Dan bied de fotostudio een hele goede optie. De mogelijkheid heb ik tot daglicht, flitslicht, witte en zwarte achtergronden.

Hou er wel rekening mee dat kinderen dit vaak lastiger vinden omdat de ruimte van fotograaf (ik dus) tot de kinderen niet zo groot is en dan op 1m2 kan het wat benauwd aanvoelen. Er is in de studio ruimte voor max 5 personen.

De shoot is geschikt voor zwangeren, gezinnen, kleine kindjes of juist grote.

Buitenshoot in de omgeving van Vught:


Mooie foto's in de natuur? Dan is Vught een mooie plek die ik goed ken en waar per seizoen ik de mooiste plekjes ook weet.

Familie shoots buiten plan ik natuurlijk bij mooi en goed weer, maar we wonen immers in Nederland waardoor de shoots nog wel eens verzet moeten worden, hou daar rekening mee. De shoot gaat niet door als het regent, echt te koud is of als het stormt ;)

Ik heb dan ook graag contact via whatsapp zodat we snel kunnen schakelen mocht het slecht weer worden of ik ben een paar minuten later.

Het is niet mogelijk om de shoot om te zetten in een studio shoot, daarvoor zijn de foto's te verschillend. En moet ik de studio in orde maken voor de shoot begint.

De shoot is geschikt voor, grote families, gezinnen, zwangere koppels, liefdeskoppels, pre wedding shoot, linkedin etc.

Buiten Vught ben ik ook te boeken, dit gaat alleen bij pakketen waarbij alle foto's worden afgenomen a 60 foto's voor 499 euro incl een album.

FAQ

Hoe gaat de betaling van een shoot?

Eerst doen we de shoot en stuur ik jullie binnen enkele dagen de voorbeelden met een logo door de foto's heen. Daaruit gaan jullie dan de foto's kiezen, na die keuze maak ik de factuur en de foto's in orde. De foto's worden pas gestuurd als de factuur betaald is.

Hoelang duurt het voordat we de foto's krijgen?

Na de shoot maak ik een slectie en bewerk ik de foto's in grote lijnen. Daarna krijgen jullie de foto's binnen enkele dagen na de shoot op de mail.
Nadat jullie ze gekozen hebben probeer ik ze binnen 2 weken af te leveren. Mochten jullie wat meer haast hebben, vermeld dit dan goed als jullie de keuze doorgeven.

Wat zijn de kosten?

Buitenshoot is 135 euro incl 5 digitale foto's, willen jullie er meer dan is dat 12,50 per stuk, met 45 min shoottijd.
Onder shooltijd is het 99 euro, op dinsdag donderdag en vrijdag tussen 9:00 en 13:30 uur

Studioshoot is 135 euro incl 5 digitale foto's met 45 min shoottijd.
Onder shooltijd is het 99 euro, op dinsdag donderdag en vrijdag tussen 9:00 en 13:30 uur

Studio portretten, zijn alleen foto's van hoofd tot schouders a 75 euro voor 3 digitale foto's en 20 min shoottijd

Babyplannen zijn er in verschillende mogelijkheden. Zwangerschapshoot + Newborn incl 2x 10 digitale foto's a 325 euro. Ook mogelijk in all in of zonder zwangerschapshoot maar dan met een fotoshoot later.
Of zwangerschap + Newborn + fotoshoot rond de 1 jaar a 699 incl alle foto's digitaal en een prachtig album.

Worden de foto's van ons gebruikt op de website of social media?

Nee hoor, hier vraag ik altijd na de shoot doormiddel van een formulier toestemming voor. Geen probleem als jullie het liever niet hebben, ook gebruik ik geen namen. Maar het is wel zo dat ik het mega tof vind om te delen, want als ik niet deel zien de klanten niets meer van mijn werk.

Newbornshoot reserveren hoe gaat dat?

Een newbornshoot is natuurlijk niet te plannen. Voor deze shoot mag je een mailtje sturen naar info@ringelbergfotografie.nl

De kosten zijn:
Newbornshoot in de studio 175 euro incl 5 digitale foto's
Newbornshoot thuis 399 euro incl reiskosten en alle digitale foto's plus een prachtig album
Lifestyle Newbornshoot thuis voor 199 incl reiskosten en 5 digitale foto's

Wat als het slecht weer is?

Ik ben erg afhankelijk van het weer als het om een buitenshoot gaat. Ik ben er dan ook altijd voor om de shoot te verzetten als het regent of stormt.

Eventueel is er een mogelijkheid om in Veghel bij Koekbouw binnen te shooten. Dit kan van ma t/m zaterdag. Zij vragen 50 euro per uur.
Er komen van mijn kant extra reiskosten van 25 euro.
Het is de bedoeling dat jullie zelf reserveren en het contant aan het Museum geven Reportages:
https://siemei.nl/wordpress/

Super leuk dat jullie mij willen boeken.


Een shoot in het weekend is geen probleem, hier links vinden jullie onder het kopje 'Datums die vrij zijn in het weekend' Ik probeer deze zo ver van te voren te vullen met genoeg data's. De data's staan vast zodat ik ook weekende vrij hou voor de bruiloften en mijn gezin. Wel heb ik meer tijden op die dagen openstaan, dus mocht je tijd er niet bij staan, app gerust een suggestie.

Mochten er toch vragen zijn mogen die ook via de whatsapp gestuurd worden op 0643211321. Ik probeer zo snel mogelijk te reageren. Eventueel mag het ook verstuurd worden naar info@ringelbergfotografie.nl

Het adres voor van de foto studio is Meierijsingel 34, 5262Jw te Vught. Deze is alleen te bezoeken op afspraak.

Het adres voor een buitenshoot is de Ring 34 in Vught. Dat is de afspreek plek mochten we die nog niet via whatsapp hebben gemaakt.


Ik stuur de bevestinging dus naar email & whatsapp, dus controleer de gegevens hier links dus even goed.


De keuze's qua shoot zijn:

Fotostudio met het gezin 5 digitale foto's a €135

Portret foto's incl 2 digitale foto's a € 85

Zwangerschapsshoot in de studio incl 5 digitale foto's a € 135

Buitenshoot in Vught incl 5 digitale foto's a €135

Buitenshoot buiten Vught incl 5 digitale foto's a €135 excl reiskosten

Buitenshoot zwangerschap in Vught incl 5 digitale foto's a €135

Voordelige babyplan, zwangerschapshoot + Newbornshoot incl 2x 10 digitale foto's en een zwangerschap & newbornshoot a €299 euro

Newbornshoots inplannen? Ik plan de newbornshoots van ma t/m vrij. Neem contact op via info@ringelbergfotografie.nl, dan plannen we het samen in.


Zit de tijd er niet bij qua data, dan mogen jullie gerust een mailtje sturen. De data's van juni & juli zullen er rond 1 feb op staan.

https://www.ringelbergfotografie.nl/avg-algemene-voorwaardes/