Boek hieronder direct in Linda haar agenda en zij komt op afgesproken tijd jullie shoot fotograferen!

Jullie willen graag een fotoshoot boeken??

Super leuk!

Neem de pagina even op je gemak door, mochten er dan alsnog vragen zijn dan hoor ik het graag.

Misschien tot snel,

Groeten Linda Ringelberg

Fotoshoot in de studio:

Willen jullie gewoon mooie pure beelden? Dan bied de fotostudio een hele goede optie. De mogelijkheid heb ik tot daglicht, flitslicht, witte en zwarte achtergronden.

Hou er wel rekening mee dat kinderen dit vaak lastiger vinden omdat de ruimte van fotograaf (ik dus) tot de kinderen niet zo groot is en dan op 1m2 kan het wat benauwd aanvoelen. Er is in de studio ruimte voor max 5 personen.

De shoot is geschikt voor zwangeren, gezinnen, kleine kindjes of juist grote.

Buitenshoot in de omgeving van Vught:


Mooie foto's in de natuur? Dan is Vught een mooie plek en ik ken Vught op mijn duimpje.

Familie shoots buiten plan ik natuurlijk bij mooi en goed weer, maar we wonen immers in Nederland waardoor de shoots nog wel eens verzet moeten worden, hou daar rekening mee. De shoot gaat niet door als het regent, echt te koud is of als het stormt ;)

Ik heb dan ook graag contact via whatsapp zodat we snel kunnen schakelen mocht het slecht weer worden of ik ben een paar minuten later.

Het is niet mogelijk om de shoot om te zetten in een studio shoot, daarvoor zijn de foto's te verschillend. En moet ik de studio in orde maken voor de shoot begint.

De shoot is geschikt voor, grote families, gezinnen, zwangere koppels, liefdeskoppels, pre wedding shoot, linkedin etc.

Buiten Vught ben ik ook te boeken, dit gaat alleen bij pakketen waarbij alle foto's worden afgenomen a 60 foto's voor 499 euro incl een album.

FAQ

Hoe gaat de betaling van een shoot?

Eerst doen we de shoot en stuur ik jullie binnen enkele dagen de voorbeelden met een logo door de foto's heen. Daaruit gaan jullie dan de foto's kiezen, na die keuze maak ik de factuur en de foto's in orde. De foto's worden pas gestuurd als de factuur betaald is.

Hoelang duurt het voordat we de foto's krijgen?

Na de shoot maak ik een selectie en bewerk ik de foto's in grote lijnen. Daarna krijgen jullie de foto's binnen enkele dagen na de shoot op de mail.
Nadat jullie ze gekozen hebben probeer ik ze binnen 2 weken af te leveren. Mochten jullie wat meer haast hebben, vermeld dit dan goed als jullie de keuze doorgeven.

Worden de foto's van ons gebruikt op de website of social media?

Nee hoor, hier vraag ik altijd na de shoot doormiddel van een formulier toestemming voor. Geen probleem als jullie het liever niet hebben, ook gebruik ik geen namen. Maar het is wel zo dat ik het mega tof vind om te delen, want als ik niet deel zien de klanten niets meer van mijn werk.

Newbornshoot reserveren hoe gaat dat?

Een newbornshoot is natuurlijk niet te plannen. Voor deze shoot mag je een mailtje sturen naar info@ringelbergfotografie.nl

De kosten zijn:
Newbornshoot in de studio 175 euro incl 5 digitale foto's
Newbornshoot thuis 449 euro incl reiskosten en alle digitale foto's plus een prachtig album
Lifestyle Newbornshoot thuis voor € 175 incl reiskosten en 5 digitale foto's

Wat als het slecht weer is?

Ik ben erg afhankelijk van het weer als het om een buitenshoot gaat. Ik ben er dan ook altijd voor om de shoot te verzetten als het regent of stormt.

Eventueel is er een mogelijkheid om in Veghel bij Koekbouw binnen te shooten. Dit kan van ma t/m zaterdag. Zij vragen 50 euro per uur.
Er komen van mijn kant extra reiskosten van 25 euro.
Het is de bedoeling dat jullie zelf reserveren en het contant aan het Museum geven Reportages:
https://siemei.nl/wordpress/