Super tof dat jullie op mijn website terecht zijn gekomen.

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen en zijn opzoek naar een professionele bruidsfotograaf die jullie dag geweldig mooi kan vastleggen.


Hoe gaat zo'n bruidsfotograaf reserveren in zijn werk?

Check de datum

Hoe gaat het in zijn werk?


Mail jullie gegevens naar info@ringelbergfotografie.nl om te checken of jullie datum nog vrij is.

Geef hierin aan waar jullie mogelijk gaan trouwen en wat ongeveer het aantal uur is waar jullie interesse in hebben.


Kom kennismaken

Een klik met de bruidsfotograaf is erg belangrijk. Kom gezellig langs mij in Vught. Zo zien jullie wie ik ben en natuurlijk laat ik een aantal bruiloften zien om een goed idee te krijgen wat mijn eerdere bruiloften waren.

De kennismakingen vinden meestal plaats van ma t/m do na 19:30 uur.

Ik stuur na de kennismaking een offerte met het aantal uren waar we op uit zijn gekomen tijdens het gesprek.

Ik hou jullie op de hoogte mochten er andere bruidsparen ook voor de datum komen.

Zodra de aanbetaling van 100 euro is voldaan is de datum definitief van jullie.

Jullie zeggen ja!

En als we dan een klik hebben en jullie de foto's geweldig mooi vinden dan maak ik een contract op met de afspraken die we maken. Hierin staat bijvoorbeeld wat er gebeurt mocht ik onverhoop niet in staat zijn de bruiloft te fotograferen, wat de exacte prijs is en hoe hoelang ik over het bewerken van de foto's doe. Zodat alles goed en duidelijk is afgesproken.

2 weken voor de bruiloft hebben we een doorspreek gesprek om alles van a tot z van jullie bruiloft door te nemen.

Bruidsfotograaf door heel Nederland & België

Mijn werkgebied ligt door heel Nederland, zo ben ik al een aantal keer te vinden geweest in, Nijmegen, Ouderkerk aan de Amstel, Goes, Utrecht, Maastricht en zelfs in Groningen nodigen ze mij uit om hun bruiloft te fotograferen.

Maar ik ben vooral bekend bij Huize Bergen, het Raadhuis van Vught, Kasteel Maurick en Meneer van Eijck in Oisterwijk dit omdat mijn bedrijf gevestigd is in Vught onder de rook van Den-Bosch en de bruidsfotografie stijl bij veel mensen in de smaak valt.


Mijn stijl van fotografie is Classic chique maar van deze tijd!

Dus denk nu niet gelijk aan stijf poseren ;)

Mijn stijl is licht, met gebruik van schaduw en licht, dit voor sprekende foto's. Geen overbelichte foto's met filters waardoor de kleuren niet reëel zijn aan jullie dag. Mijn foto's hebben een klassieke feeling maar zijn scherp met de mooiste kleuren. Ik weet hoe ik met een flitser over wegmoet bij hele donkere plekken zoals een feest avond

Geen instagram achtige filters die de foto's groen/oranje laten lijken. Ik kijk naar de echte kleuren want over 30 jaar moeten de foto's nog steeds de kleuren en een exclusieve luxe feeling zijn die jullie hebben uitgekozen en geen mode verschijnsel. De kleuren om ons heen veranderen ook niet. Het pak, de taart en de bloemen zijn vaak met precisie en jullie smaak uitgekozen.

FAQ

Hoe boek ik Ringelberg fotografie als bruidsfotograaf op mijn bruiloft

Super gaaf als jullie het overwegen. Check altijd of de datum nog vrij is!
Het kinkt soms misschien vroeg, maar meestal wordt een fotograaf 1 jaar vooraf aan de bruiloft al geboekt.

Check de stijl gerust op de site. Het is romantisch, real, zo min mogelijk poseren, scherp en kleurrijk met hier en daar een mooi sprekende zwart wit foto.

Hoe lang ben je al fotograaf?

Ik heb 8 jaar ervaring met meer dan 100 bruiloft mogen fotograferen, dus ik kom met een dosis ervaring. Ik weet hoe je met verschillende licht omstandigheden moet omgaan.

Wat is je werkgebied?

Ik kom door heel Nederland en België. Gaan jullie in het buitenland trouwen, neem dan ook gerust contact, bruiloften in het buitenland hebben wat meer maat werk nodig.

Hoeveel uur is een bruidsfotograaf nodig?

Het ligt heel erg aan de dag, hoe deze is ingedeeld. Maar ook wat jullie vastlegt willen laten leggen door mij. De meeste bruiloften beginnen bij het einde van de make-up en stoppen voor het eten of net na de openingsdans. Tijdens de kennismaking praten we door jullie dag heen om er zo achter te komen wat jullie zoeken.

Werk je met Back-up matriaal?

Ik werk met 2 fullframe camera's op de bruiloft en heb altijd een reserven mee mocht er eentje niet meer werken. Ook werk ik met 2 sd kaartjes per camera en heb ik genoeg objectieve om vooruit te kunnen.

Wat gebeurt er als je ziek bent?

Het ergste wat mij kan overkomen!
Want ik zal nooit zomaar een bruiloft afzeggen is het natuurlijk niet onmogelijk. Daarom hebben we met een goede groep bruidsfotografen afspraken en een spoedapp.

Ook werk ik met een contract waar alle afspraken in beschreven staat. Zodat er later geen misverstanden ontstaan over de gemaakte afspraken.

Investering:

Want dat is het. Fotografie is overal om ons heen, maar toch is Bruidsfotografie het moeilijkste wat je kan fotograferen als fotograaf. Denk hierbij aan het licht dat heel de dag door verandert. Je gaat van binnen naar buiten en moet in ieder licht kunnen fotograferen. Daar moet je wel het materiaal en de ervaring voor hebben. Je wilt geen bewogen en onscherpe foto's krijgen op jullie mooiste dag.


Stof om over na te denken:

Daarbij is het een investering in de toekomst. Het klinkt misschien als een verkoop praatje maar de foto's worden onbetaalbaar na je bruiloft, het kan niet even overnieuw. En naar mate de jaren verstrijken zijn er misschien dierbare die er niet meer zijn of wil je gewoon terug in het moment. Dan zijn mooie kwaliteit foto's echt geen overbodige luxe. Je gaat belangrijker vinden na je bruiloft omdat je dan weet wat je mist als het niet goed zou zijn!

De prijzen van een bruidsfotograaf liggen vaak, nogal uit een. Dit heeft te maken met de ervaring, kwaliteit maar ook tijd die ik als bruidsfotograaf in mijn werk steek. Mijn apparatuur is zorgvuldig gekozen zodat ik het allerbeste in iedere omstandigheid de mooiste foto's kan maken. Denk hierbij aan back-up materiaal als de techniek je in de steek laat, maar ook moeten de foto's uitgewerkt worden en verstuurd. Dit is allemaal ambacht werk. Alles gaat 'handmatig' niet snel en onbewerkt want daar ga je niets aan hebben en je kan beter 100 aller mooiste hebben dan 1000 net niet foto's.

Wat je kan verwachten van Ringelberg fotografie:- Linda Ringelberg als bruidsfotograaf op jullie bruiloft

- Persoonlijk contact, via whatsapp voor al jullie vragen

- De dag na jullie bruiloft een preview

- Professionele apparatuur en back-up apparatuur

- Alle foto's digitaal en prachtig a la Ringelberg fotografie bewerkt

-Wij werken samen met de mooist trouwalbum leverancier

-Binnen 4-6 weken jullie trouwfoto's in groot formaat en zonder logo te downloaden vanuit een online-gallery

-Ringelberg fotografie werkt met een contract zodat jullie alle afspraken duidelijk op papier hebben

-Ringelberg fotografie telt geen foto's maar momenten, de foto's is een mooie afspiegeling van jullie belevenissen op jullie trouwdag

-Kwaliteit
Maar hoeveel uur bruidsfotografie zouden wij nodig hebben?

Dat ligt helemaal aan jullie en wat jullie vastgelegd willen hebben.

Een investering in trouwreportages is iets dat je je hele leven en de volgende generaties zult koesteren. Nadat je je jurk hebt opgeslagen, de taart is opgegeten, zijn de bloemen verwelkt, zijn de gasten vertrokken en blijven er alleen nog herinneringen over - jullie trouwfoto's blijven.

Het verhaal kan ieder moment beginnen, maar wil je echt het complete pakket dan raad ik het all-in pakket in! Zo hebben jullie jullie mooiste verhaal van begin tot einde vastgelegd en daar krijgen jullie geen spijt van als jullie over een aantal jaar door jullie album bladeren of naar de verhalen in je huis kijkt die overal hangen.

Wil je uitgebreid lezen over de prijzen druk dan op onderstaande knop!

LET'S WORK TOGETHER!

Ik wil alles lezen over jullie liefdes verhaal. Deel hoe jullie elkaar hebben leren kennen, hoe het aanzoek was, waar jullie gaan trouwen, de trouwdatum en alle vragen die jullie aan mij hebben. En ik ben er om jullie te helpen waar ik absoluut kan. Gebruik het formulier zodat we met elkaar in contact kunnen komen. Ik kan niet wachten om van jullie te horen!

Liefs,

Linda Ringelberg


Vertel mij gerust meer over jou, je verloofde en jullie trouwdag! Ik wil jullie verhaal horen. Om er zeker van te zijn dat we een goede match zijn.