Jullie zoeken een bruidsfotograaf die je 100% vertrouwd?

Waarbij je zeker weet dat als jullie de fotograaf hebben geboekt dat het helemaal goed zit?

Dat er geen achteraf kosten zijn?

Waar je niet stijf gaat poseren?

Die alle belangrijke momenten ziet?

Die veel ervaring heeft met allerlei soorten licht?

Die al jaren lange ervaring heeft?

Die makkelijk benaderbaar is en daardoor emoties weet vast te leggen?

Die professionele is, maar geen zakelijke band met haar bruidsparen heeft. Juist een fijne persoonlijke band.

Waarbij alle foto's een emotie oproepen waarmee je weer terug gaat naar jullie trouwdag?

Zoek je zo'n bruidsfotograaf? Zoek dan niet verder en neem zeker contact met mij op!

Bruidsfotografie


Op zoek naar een bruidsfotograaf waar gewoon alles goed is geregeld?


Ik (Linda Ringelberg) vind het belangrijk om een connectie te hebben met al mijn bruidsparen. Op de trouwdag kom ik samen met de eventueel ingehuurde 2e bruidsfotograaf close en is het belangrijk dat jullie zoveel vertrouwen in ons hebben om ook alle emoties te laten zien. Ik fotografeer zoals het is, vanuit mijn artistieke kijk incl de kaders die jullie terug zien in mijn foto's. Jullie verhaal, niet die van de fotograaf maar die van jullie, het bruidspaar en al jullie gasten. Als dat ook is waarnaar jullie zoeken, zoek dan niet verder.

Een investering in een trouwreportages is iets waar jullie je hele leven van gaan genieten en andere generaties zullen gaan koesteren. Er zijn 101 opties in de zoektocht naar een bruidsfotograaf. Wij zijn zeker niet de goedkoopste als bruidsfotograaf maar wij kunnen zeggen dat kwaliteit achteraf onbetaalbaar wordt. Er gaat voor ons als fotograaf veel energie naar een bruiloft, er komt een grote verantwoordelijkheid bij kijken, apparatuur, maar ook de uren die ervoor en natuurlijk achteraf in worden gestoken dit leidt allemaal naar een prachtige uitkomst. Daarbij ben ik zelf van het helemaal onzorgen.

Ik ben er om jullie te helpen om de dag zo goed mogelijk in te delen. Met mijn 10 jaar ervaring als bruidsfotograaf heb ik alle ervaring in huis, of jullie het ook aannemen is een tweede ;).

Mijn persoonlijkheid is rustig, relax en niet gek te krijgen. Mijn humor en enthousiaste in de bruidsraportage zorgen voor ontspannen en romantische foto's

Verder sta ik tot jullie dienst, van begin boeking tot ver na de boeking want veel klanten blijven plakken. Komen met hun kinderen, gezinnen en families terug. Maar ook maak ik vaak het trouwalbum, de prachtige afdrukken voor aan de muur of de cadeautjes voor de ouders.

Uitleg kosten voor een bruidsfotograaf:

de onderstaande punten zijn erg belangrijk voor mij als fotograaf!


Bij het inhuren van een bruidsfotograaf betaal je voor verschillende aspecten die van invloed zijn op de kwaliteit van de dienstverlening en de uiteindelijke foto's.

Hier zijn enkele belangrijke punten waar je voor betaalt bij een bruidsfotograaf:

  1. Professionele expertise: Een bruidsfotograaf heeft jarenlange ervaring, technische kennis en vaardigheden op het gebied van fotografie. Ze weten hoe ze de beste composities, belichting en camerastandpunten kunnen kiezen om adembenemende foto's te maken. De prijs weerspiegelt de expertise en het vakmanschap van de fotograaf.
  2. Voorbereiding en planning: Een goede bruidsfotograaf investeert tijd in de voorbereiding en planning van de bruiloft. Dit omvat het bespreken van jullie wensen, het doornemen van een draaiboek en het plannen van de fotosessies. Deze voorbereiding is essentieel om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt op jullie grote dag.
  3. Uitrusting en technologie: Bruidsfotografen maken gebruik van geavanceerde camera's, lenzen en andere fotografische apparatuur om hoogwaardige beelden vast te leggen. Ze investeren in kwaliteitsapparatuur en houden deze regelmatig up-to-date. Daarnaast worden er vaak extra kosten gerekend voor het gebruik van professionele bewerkingssoftware en opslagmogelijkheden.
  4. Fotobewerking: Na de bruiloft besteedt een bruidsfotograaf veel tijd aan het selecteren en bewerken van de foto's. Dit omvat het corrigeren van kleuren, het aanpassen van de belichting, het verwijderen van ongewenste elementen en het toepassen van artistieke effecten. Fotobewerking is een tijdrovend proces dat de kwaliteit en uitstraling van de uiteindelijke foto's verbetert.
  5. Levering van de foto's: Een professionele bruidsfotograaf levert meestal digitale exemplaren van de foto's. Dit kan een online galerij, een USB-stick of een gedrukt trouwalbum zijn. Het verzamelen, bewerken en leveren van de foto's vergt tijd en inspanning, en deze service is vaak inbegrepen in de totale prijs.
  6. Service en klantgerichtheid: Een goede bruidsfotograaf biedt uitstekende service en staat klaar om jullie vragen te beantwoorden, jullie te begeleiden tijdens het proces en jullie gerust te stellen op jullie trouwdag. Ze investeren in persoonlijke communicatie, luisteren naar jullie wensen en streven naar klanttevredenheid.

Bij het bepalen van het budget voor een bruidsfotograaf is het belangrijk om de waarde van deze verschillende aspecten in overweging te nemen. Het inhuren van een ervaren en professionele bruidsfotograaf garandeert dat jullie herinneringen op een prachtige en betekenisvolle


Wow wat super dat jullie Ringelberg fotografie hebben gevonden!

Voor Jullie natuurlijk gefeliciteerd met jullie verloving <3

Ik ben vereerd dat jullie een kijkje nemen op de website voor de bruidsfotografie! Mijn naam is Linda Ringelberg en ik wil jullie natuurlijk graag ontmoeten en alles weten over jullie trouwdag en de liefde voor elkaar. Maar het aller belangrijkste jullie te gekke, romantische, intieme bruiloft fotografen!

Ik geloof in het vertellen van een verhaal doormiddel van foto's. En zodat over 30 jaar, als jullie lekker samen knus op de bank zitten met het trouwalbum op schoot, jullie meteen terug zijn in de tijd en zodat jullie nog steeds genieten van de mooiste momenten van jullie trouwdag doormiddel van foto's.


Over Ringelberg fotografie

Ik ben Linda, het gezicht achter Ringelberg fotografie

Met mijn uitgesproken Crispy stijl fotografeer ik de meest uiteenlopende bruiloften door heel Nederland.
Mijn doel is om jullie bruiloft vast te leggen in de herinnering die jullie hebben aan de dag!
Ik hecht veel waarde aan de kwaliteit van de foto's die ik aflever en stuk voor stuk zullen ze een hele mooie afspiegeling zijn van jullie trouwdag!

Als persoon ben ik sociaal maar rustig. Weet ik wanneer ik naar voren moet stappen en waar de verhalen zich afspelen waar jullie straks van zullen genieten!

Geen standaard bruidsfotograaf!


Ik ben juist de bruidsfotograaf die gaat voor het maximale, geen saaie stijf geposeerde beelden die iedere fotograaf jullie kan geven! Ik blijf mijzelf uitdagen en ik kom altijd met een 2e bruidsfotograaf!!

Jullie op jullie mooiste op de foto zet met al jullie verhalen. Zo worden jullie terug gezogen naar jullie verhaal in de foto's.Ik wil voor jullie foto's de echte verhalen vertellen, die je kan gebruiken als kunst aan de muur. Momenten die er toe doen en die je terug zuigen, terug naar dat ene moment <3

Dat doel heb ik voor ieder bruidspaar die mij het vertrouwen geeft om hun bruiloft te mogen fotografen.Over Ringelberg bruidsfotografie

De naam Ringelberg bruidsfotografie is gevestigd in Vught van waaruit Linda Ringelberg de prachtigste bruiloften mag fotograferen over heel Nederland en ver daarbuiten. Zij biedt haar klanten service van het hoogste niveau. Linda staat klaar om foto's vast te leggen die de essentie van de trouwdag weergeven, denk hierbij aan emoties maar zeker ook romantische plaatjes, familie en vrienden. Foto's zeggen meer dan woorden, een foto verteld een heel verhaal en dit geval jullie Liefdesverhaal.


Ervaring en Expertise

Linda is begonnen in 2012 met fotograferen en heeft al ontzettend veel te vrede bruidsparen mogen fotograferen op hun mooiste dag +/- 135. Met een aantal eervolle vermeldingen en awards op zak is Linda op weg naar de uiterste top. Daarom bied zij ook de best service, tijd en haar expertise aan als het op bruiloften aankomt. Zij gaat net dat stapje verder in service en bouwt echt een band op met haar bruidsparen. Tijdens de bruiloft is ze op de achtergrond aanwezig, weet ze precies op het juiste moment naar voren te stappen en zal ze jullie tijdens de bruidsreportage helpen om jullie op het gemak te laten voelen voor de camera. Ook is zij zelf alweer 12,5 jaar getrouwd en weet ze de ins en outs van het trouwen.


Service met hoge kwaliteit foto's

Een dag van Ringelberg bruidsfotografie zijn haar hoogwaardige foto's van topkwaliteit! Linda wil jullie verwachtingen overtreffen, zij heeft oog voor details en emoties. Nadat de foto's bewerkt zijn, zal Linda ze versturen in een beveiligde omgeving zodat jullie ze kunnen, bekijken, downloaden en delen met vrienden en familie. En natuurlijk een handgemaakte high end trouwalbum geheel naar jullie smaak en wens behoort ook tot de mogelijkheden.

Ook al zit Ringelberg bruidsfotografie in de omgeving van Vught, zij komt door heel Nederland en daarbuiten.


Master Awards

Trouwfotograaf door heel Nederland & België

Het werkgebied ligt door heel Nederland, zo is Linda al een aantal keer te vinden geweest in, Nijmegen, Ouderkerk aan de Amstel, Goes, Utrecht, Maastricht en zelfs in Groningen nodigen ze haar uit om hun bruiloft te fotograferen.

Maar de locatie waar ze vooral bekend is, zijn Huize Bergen, het Raadhuis van Vught, Kasteel Maurick, Strandhuis Ijm en Meneer van Eijck in Oisterwijk. Dit omdat Ringelberg fotografie is gevestigd in Vught onder de rook van Den-Bosch.


FAQ

Hoe boek ik Ringelberg fotografie als bruidsfotograaf op mijn bruiloft

Wat super als jullie het overwegen. Check altijd of de datum nog vrij is!
Het kinkt soms misschien vroeg, maar meestal wordt een fotograaf 1 jaar vooraf aan de bruiloft al geboekt.

Check de stijl gerust op de site. Het is romantisch, real, zo min mogelijk poseren, scherp en kleurrijk met hier en daar een mooi sprekende zwart wit foto.

Hoe lang ben je al fotograaf?

Ik heb alweer 10 jaar ervaring en ik heb meer dan 100 bruiloft mogen fotograferen, dus ik kom met een dosis ervaring. Ik weet hoe je met verschillende licht omstandigheden moet omgaan en heb professionele camera's, back up materiaal en maar hoogwaardige kwaliteitsfoto's

Wat is je werkgebied?

Ik kom door heel Nederland en België. Gaan jullie in het buitenland trouwen, neem dan ook gerust contact, bruiloften in het buitenland hebben wat meer maat werk nodig.

Hoeveel uur is een bruidsfotograaf nodig?

Het ligt heel erg aan de dag, hoe deze is ingedeeld. Maar ook wat jullie vastlegt willen laten leggen door mij. De meeste bruiloften beginnen bij het einde van de make-up en stoppen voor het eten of net na de openingsdans. Tijdens de kennismaking praten we door jullie dag heen om er zo achter te komen wat jullie zoeken.

Werk je met Back-up materiaal?

Ik werk met 2 fullframe camera's op de bruiloft en heb altijd een reserven mee mocht er eentje niet meer werken. Ook werk ik met 2 sd kaartjes per camera en heb ik genoeg objectieve om vooruit te kunnen.

Wat gebeurt er als je ziek bent?

Het ergste wat mij kan overkomen!
Want ik zal nooit zomaar een bruiloft afzeggen is het natuurlijk niet onmogelijk. Daarom hebben we met een goede groep bruidsfotografen afspraken en een spoedapp.

Ook werk ik met een contract waar alle afspraken in beschreven staat. Zodat er later geen misverstanden ontstaan over de gemaakte afspraken.

Wat jullie kunnen verwachten van Ringelberg fotografie:- Linda Ringelberg als top bruidsfotograaf op jullie bruiloft

-Journalistieke foto's, echte momenten. Niets in scene en niet stijf geposeerd! Maar wel de mooie foto's die je terug wil zien met de heerlijke Ringelberg fotografie crispy bewerkings-style

- Persoonlijk contact, via whatsapp/ telefoon / mail voor al jullie vragen

- De dag na jullie bruiloft een preview

- Professionele apparatuur en back-up apparatuur

- Alle foto's digitaal en prachtig a la Ringelberg fotografie bewerkt en natuurlijk in hoge resolutie!

-Ringelberg fotografie werkt samen met de mooist trouwalbum leverancier

-Binnen 6-8 weken jullie trouwfoto's in groot formaat en zonder logo te downloaden vanuit een online-gallery

-Ringelberg fotografie werkt met een contract zodat jullie alle afspraken duidelijk op papier hebben

-Ringelberg fotografie telt geen foto's maar momenten, de foto's is een mooie afspiegeling van jullie belevenissen op jullie trouwdag


Is de datum nog beschikbaar?

Natuurlijk wil ik graag een kennismaking met jullie als bruidspaar inplannen, maar om er zeker van te zijn dat ik nog plek heb in mijn agenda is het, het makkelijkste om in contact te komen met het formulier hier links.

Dan neem ik zo snel mogelijk contact op, hou ook de spambox in de gaten ;)

En dan hoop ik natuurlijk om jullie snel te ontmoeten!

Wacht niet te lang met het kiezen van de bruidsfotograaf, ik zit altijd snel vol in de maanden april t/m oktober.

Liefs,

Linda Ringelberg


Vertel mij gerust meer over jou, je verloofde en jullie trouwdag! Ik wil jullie verhaal horen. Om er zeker van te zijn dat we een goede match zijn.