Bruidsfotograaf journalistieke & romantisch

de stijl is classic, scherp met de mooiste kleuren!


Super tof dat jullie op mijn website terecht zijn gekomen.

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen en zijn opzoek naar een professionele bruidsfotograaf die jullie dag geweldig mooi kan vastleggen.


Jullie zijn hier aan het juiste adres als jullie een bruidsfotograaf zoeken die en journalistiek, dus verhalend vertelend en de mooiste romantische foto's maakt


Als jullie de vorige punten met ja knikte is het allemaal niet zo moeilijk ;) of toch wel?

Er zijn zoveel bruidsfotografen en de zoektocht kan best lang duren. Want je zoekt een fotograaf die, de mooiste foto's maakt, de momenten pakt en ook nog eens niet mega aan de prijs is maar wel de ervaring heeft.

En achteraf is het zo moeilijk om terug te gaan in de tijd, wat zeg ik onmogelijk! Dus denk heel goed na voordat je het budget bruidsfotograaf laag inzet. De foto's zijn namelijk de spiegel van jullie verleden. Ohhh wat poëtisch, geen verkoop praatje maar de waarheid mooi verteld. De bruidsfotograaf heeft namelijk de power om jullie bruidsverhaal te vertellen en hoe makkelijk voor sommige het lijkt, met al die mobiele telefoons lijkt het ook reuze makkelijke maar in werkelijkheid moet je toch wel goed opgeleid zijn om met licht om te kunnen gaan. Tegenlicht, geen licht en schaduw met zon licht en dan moet je ook met flitsers kunnen omgaan want als er geen licht is, want de momenten gaan gewoon door. Ook stress, ervaring en sociaal zijn hoort er allemaal bij. Dat heeft een bruidsfotograaf echt nodig en wat een toeval dat ik dat allemaal heb en ben met nog een extra dosis humor.

Ik ben dus Linda Ringelberg, 33 jaar en woon met mijn gezin in Vught. Lekker burgerlijk maar heel stabiel en flexibel. Bruidsfotografie is wel mijn favoriete tak en heb mijzelf er dan ook in gespecialiseerd. Ik wil graag goed in contact staan jullie als bruidspaar en steek er dan ook veel tijd in. Denk bijvoorbeeld aan de kennismaking, onderzoek doen naar locaties en mij fris houden met de workshops, ook denk ik na over eventuele risico's die ik niet wil lopen. Denk hierbij aan verzekeringen, extra camera's en heb ik mijzelf omringt door proffesionele collega's, dus mocht mij iets overkomen als een gebroken been zal ik er ook zorg voordragen dat jullie bruiloft niet in gevaar komt. Om dit alles vast te leggen werk ik met een contract, waar de afspraken in staan die we afspreken duh ;)

Nou kan ik mij voorstellen dat jullie voor het eerst trouwen en geen idee hoe dat nu hoort te werken met een bruidsfotograaf of een bruiloft. Nou ik sta tegenwoordig nergens meer van te kijken en denk ik altijd graag mee over een tijdlijn. Die visagiste loopt ALTIJD uit en de mensen moeten je echt feliciteren na de bruiloft, dat moet (niet van mij hoor) De ceremonie duurt 30 min of je moet je graag pratende schoonvader aan het woord laten dan tel er maar 20 min bij op. En een bruidsreportage duurt meestal, ik zeg meestal want er zijn gewoon bruidsparen die van op de foto gaan houden, 1 uur, dit kan je ook opsplitsen in s middags en bij ondergaande zon. Meestal zitten jullie dan aan tafel te eten maar wie weet hebben jullie een klein gaatje om even leuk te doen voor de camera ;) In ieder geval zal ik er alles aan doen om jullie je op je gemak te laten voelen.

De stijl en de manier van bruidsfotografie die ik mij eigen heb gemaakt. Jullie zitten vast veel op instagram en op Pinterest, super leuk hoor al die inspiratie en idee. Maar we gaan wel voor jullie eigen bruiloft ipv copycats. Dit geldt dus ook voor mijn stijl van fotografie, ik houd van licht en speel daarmee. Het licht van de dag komt dus terug in jullie foto's, is het heel zonnig dan zul je veel zon zien, is het minder zonnig dan is het allemaal niet knetter licht. Ik hou van romantiek in foto's, niet van nep kleuren alsof je in Italië was maar dan gewoon met Hollands gras dat klopt niet, geldt ook voor gezichten, die moeten huidskleur zijn en niet groen of geel. En mijn bruidsfoto's zijn crispy scherp. Dus bij je zoektocht let goed op wat je mooi vind maar ook wat je niet mooi vind. Oja ik zet niets in scene, bemoei mij niet met situaties (of ik moet gevraagd worden naar mij mening) maar tijdens de bruidsreportage zal ik jullie helpen, kaderen en ontspannen laten voelen voor de camera.

De bruidsreportage, dus alle foto's die jullie krijgen moeten allemaal mooi zijn, vraag daarom gerust bij mij of een andere fotograaf een hele bruidsreportage. Vergelijk en ga voor de keuze die het dichts bij jullie ligt. De foto's krijgen echt onschatbare waarde.

En denk je, he die Linda die lijkt mij wel wat, stuur gerust een whatsapp bericht met jullie data naar 0643211321

Ps ik heb dislexie, reken mij er niet op af en een beelddenker ;) vandaar ook het beroep fotograaf!

Liefs,

Linda Ringelberg


Trouwfotograaf door heel Nederland & België

Mijn werkgebied ligt door heel Nederland, zo ben ik al een aantal keer te vinden geweest in, Nijmegen, Ouderkerk aan de Amstel, Goes, Utrecht, Maastricht en zelfs in Groningen nodigen ze mij uit om hun bruiloft te fotograferen.

Maar ik ben vooral bekend bij Huize Bergen, het Raadhuis van Vught, Kasteel Maurick en Meneer van Eijck in Oisterwijk dit omdat mijn bedrijf gevestigd is in Vught onder de rook van Den-Bosch en de bruidsfotografie stijl bij veel mensen in de smaak valt.


FAQ

Hoe boek ik Ringelberg fotografie als bruidsfotograaf op mijn bruiloft

Super gaaf als jullie het overwegen. Check altijd of de datum nog vrij is!
Het kinkt soms misschien vroeg, maar meestal wordt een fotograaf 1 jaar vooraf aan de bruiloft al geboekt.

Check de stijl gerust op de site. Het is romantisch, real, zo min mogelijk poseren, scherp en kleurrijk met hier en daar een mooi sprekende zwart wit foto.

Hoe lang ben je al fotograaf?

Ik heb 8 jaar ervaring met meer dan 100 bruiloft mogen fotograferen, dus ik kom met een dosis ervaring. Ik weet hoe je met verschillende licht omstandigheden moet omgaan.

Wat is je werkgebied?

Ik kom door heel Nederland en België. Gaan jullie in het buitenland trouwen, neem dan ook gerust contact, bruiloften in het buitenland hebben wat meer maat werk nodig.

Hoeveel uur is een bruidsfotograaf nodig?

Het ligt heel erg aan de dag, hoe deze is ingedeeld. Maar ook wat jullie vastlegt willen laten leggen door mij. De meeste bruiloften beginnen bij het einde van de make-up en stoppen voor het eten of net na de openingsdans. Tijdens de kennismaking praten we door jullie dag heen om er zo achter te komen wat jullie zoeken.

Werk je met Back-up matriaal?

Ik werk met 2 fullframe camera's op de bruiloft en heb altijd een reserven mee mocht er eentje niet meer werken. Ook werk ik met 2 sd kaartjes per camera en heb ik genoeg objectieve om vooruit te kunnen.

Wat gebeurt er als je ziek bent?

Het ergste wat mij kan overkomen!
Want ik zal nooit zomaar een bruiloft afzeggen is het natuurlijk niet onmogelijk. Daarom hebben we met een goede groep bruidsfotografen afspraken en een spoedapp.

Ook werk ik met een contract waar alle afspraken in beschreven staat. Zodat er later geen misverstanden ontstaan over de gemaakte afspraken.

Wat je kan verwachten van Ringelberg fotografie:- Linda Ringelberg als bruidsfotograaf op jullie bruiloft

- Persoonlijk contact, via whatsapp voor al jullie vragen

- De dag na jullie bruiloft een preview

- Professionele apparatuur en back-up apparatuur

- Alle foto's digitaal en prachtig a la Ringelberg fotografie bewerkt

-Wij werken samen met de mooist trouwalbum leverancier

-Binnen 6-8 weken jullie trouwfoto's in groot formaat en zonder logo te downloaden vanuit een online-gallery

-Ringelberg fotografie werkt met een contract zodat jullie alle afspraken duidelijk op papier hebben

-Ringelberg fotografie telt geen foto's maar momenten, de foto's is een mooie afspiegeling van jullie belevenissen op jullie trouwdag

-KwaliteitLET'S WORK TOGETHER!

Ik wil alles lezen over jullie liefdes verhaal. Deel hoe jullie elkaar hebben leren kennen, hoe het aanzoek was, waar jullie gaan trouwen, de trouwdatum en alle vragen die jullie aan mij hebben. En ik ben er om jullie te helpen waar ik absoluut kan. Gebruik het formulier zodat we met elkaar in contact kunnen komen. Ik kan niet wachten om van jullie te horen!

Liefs,

Linda Ringelberg


Vertel mij gerust meer over jou, je verloofde en jullie trouwdag! Ik wil jullie verhaal horen. Om er zeker van te zijn dat we een goede match zijn.