Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!Welkom op de site van Ringelberg fotografie, mijn naam is Linda Ringelberg. Ik ben zo blij dat jullie een kijkje nemen op mijn website! Jullie zijn druk rond en jullie bruiloft aan het plannen!


Hier zijn jullie aan het juiste adres als jullie opzoek zijn naar een exclusieve professionele bruidsfotograaf. Ik maak voor jullie de mooiste foto's van echte momenten. Ik ben alweer bijna 8 jaar bruidsfotograaf ik breng ervaring en expertise mee.

​Ringelberg fotografie kenmerkt en onderscheid zich in ervaring, scherpe heldere foto's en echte momenten mooi gekaderd. Vergelijk gerust met andere fotograferen!

99% van mijn bruidsfotografie is journalistiek, dus niet geposeerd. Die ene procent zit hem in de bruidsreportage, maar ook daar gaat het niet om zwaar poseren zoals bij Hollands next top model ;) Ik frame jullie en help jullie los te komen van het statig poseren en ook te genieten van de bruidsreportage. Mijn gevoel voor humor en ervaring weet ik precies de juiste momenten op de foto te zetten

De bewerking van mijn bruidsfoto's zijn echte kleuren, scherpte en met een touch van eigen herkenbare Ringelberg fotografie foto's. Mooie heldere stijl die over 100 jaar nog steeds te herkennen is. Dus geen rare oranje huiden en groene gezichten.

​Journalistiek fotograferen is een documentatie van jullie mooiste dag, door de ogen van de fotograaf. En daar kom ik dan bij om de hoek kijken ;) Ik leg het vast zoals het is, maar wel mooi gekaderd en de juiste momenten in het mooiste licht.

Ik ben voor een persoonlijke aanpak. Ik houd graag de draadjes kort en ben erg geïnteresseerd in jullie bruiloft. Daarom heb ik altijd, mocht er behoefte aan zijn contact met jullie via whatsapp zodat jullie vragen kunnen stellen die ik snel kan beantwoorden

Simpel gezegd, fotografie is he-le-maal mijn ding. Ik behandel ieder bruidspaar zoals ik zelf behandeld zou willen worden. Waar je ook je bruiloft wil doen, ik wil erbij zijn ;) en het vastleggen.

Ik kan dan ook niet wachten om iets van jullie te horen!


Bruidsfotograaf door heel Nederland & België

Mijn werkgebied ligt door heel Nederland, zo ben ik al een aantal keer te vinden geweest in, Nijmegen, Ouderkerk aan de Amstel, Goes, Utrecht, Maastricht en zelfs in Groningen nodigen ze mij uit om hun bruiloft te fotograferen.

Maar ik ben vooral bekend bij Huize Bergen, het Raadhuis van Vught, Kasteel Maurick en Meneer van Eijck in Oisterwijk dit omdat mijn bedrijf gevestigd is in Vught onder de rook van Den-Bosch en de bruidsfotografie stijl bij veel mensen in de smaak valt.

Mijn stijl van fotografie is Classic chique maar van deze tijd!

Dus denk nu niet gelijk aan stijf poseren ;)

Mijn stijl is licht, met gebruik van schaduw en licht, dit voor sprekende foto's. Geen overbelichte foto's met filters waardoor de kleuren niet reëel zijn aan jullie dag. Mijn foto's hebben een klassieke feeling maar zijn scherp met de mooiste kleuren. Ik weet hoe ik met een flitser over wegmoet bij hele donkere plekken zoals een feest avond

Geen instagram achtige filters die de foto's groen/oranje laten lijken. Ik kijk naar de echte kleuren want over 30 jaar moeten de foto's nog steeds de kleuren en een exclusieve luxe feeling zijn die jullie hebben uitgekozen en geen mode verschijnsel. De kleuren om ons heen veranderen ook niet. Het pak, de taart en de bloemen zijn vaak met precisie en jullie smaak uitgekozen.

FAQ

Hoe boek ik Ringelberg fotografie

Super gaaf als jullie het overwegen. Check altijd of de datum nog vrij is!
Het kinkt soms misschien vroeg, maar meestal wordt een fotograaf 1 jaar vooraf aan de bruiloft al geboekt.

Check de stijl gerust op de site. Het is romantisch, real, zo min mogelijk poseren, scherp en kleurrijk met hier en daar een mooi sprekende zwart wit foto.

Hoe lang ben je al fotograaf?

Ik heb 8 jaar ervaring met meer dan 100 bruiloft mogen fotograferen, dus ik kom met een dosis ervaring. Ik weet hoe je met verschillende licht omstandigheden moet omgaan.

Do you have a question?

Vix ut utinam feugait. Eu scribentur liberavisse nec. Dico fugit nostro cu pri, no putent nemore mel, ius at minim molestiae.

Hoe gaat het in zijn werk?

Check of de datum nog beschikbaar is via info@ringelbergfotografie.nl of vul het contact formulier hieronder in

Het kinkt soms misschien vroeg, maar meestal wordt een fotograaf 1 jaar vooraf aan de bruiloft al geboekt.

Check de stijl gerust op de site. Het is romantisch, real, zo min mogelijk poseren, scherp en kleurrijk met hier en daar een mooi sprekende zwart wit foto.

Ik weet hoe ik met licht moet omgaan, ook in moeilijke omstandigheden zoals donkere ruimtes tijdens ceremonies of feesten.

De foto's zijn creatief en van andere hoeken dan je verwacht!

De offerte laat de prijs duidelijk zien. Geen achteraf kosten voor foto's! Duidelijke prijzen op voorhand!

Ik fotografeer documenterend, alleen tijdens de bruidsreportage neem ik de regie. De rest van de dag wordt er niks in scene gezet en ben ik op de achtergrond maar weet ik wanneer ik naar voren moet treden.

Ik ben flexibel en meedenkend met al onze klanten. 


Ik ben fulltime fotograaf, dit is dus mijn beroep

Ringelberg fotografie is professioneel, dat zie je terug in de kwaliteit van de foto's en de apparatuur die wij voorhanden hebben

Ik ben  goed verzekerd en denken ook na mocht er onverhoopt calamiteiten zijn van mijn kant dat ervoor de klant altijd een beste oplossing is! Dus 2 camera's, dubbele card slots en meerdere lenzen

Ook denken we mee met slecht weer opties en werken we met een contract waar alle afspraken duidelijk in beschreven staan, zodat er achteraf geen onduidelijkheden kunnen ontstaan.

Ik werk met professioneel materiaal en ik ben altijd dubbel gedekt met camera's

Werk ik met een contract/voorwaardes zodat er geen onduidelijkheden kunnen ontstaan

Ben ik lid van een calamiteiten groep, mocht er onverhoopt iets met mij gebeuren, denk aan ziekte etc. is er altijd een goede professionele back-up die de fotografie overneemt, al is dit het laatste wat ik zou willen. Ook hier moet over nagedacht worden.

Kom gezellig kennismaken bij mij in de studio in Vught of plan een skype gesprek in via onderstaand formulier

Groeten Linda RingelbergInvestering:

Want dat is het. Fotografie is overal om ons heen, maar toch is Bruidsfotografie het moeilijkste wat je kan fotograferen als fotograaf. Denk hierbij aan het licht dat heel de dag door verandert. Je gaat van binnen naar buiten en moet in ieder licht kunnen fotograferen. Daar moet je wel het materiaal en de ervaring voor hebben. Je wilt geen bewogen en onscherpe foto's krijgen op jullie mooiste dag.


Stof om over na te denken:

Daarbij is het een investering in de toekomst. Het klinkt misschien als een verkoop praatje maar de foto's worden onbetaalbaar na je bruiloft, het kan niet even overnieuw. En naar mate de jaren verstrijken zijn er misschien dierbare die er niet meer zijn of wil je gewoon terug in het moment. Dan zijn mooie kwaliteit foto's echt geen overbodige luxe. Je gaat belangrijker vinden na je bruiloft omdat je dan weet wat je mist als het niet goed zou zijn!

De prijzen van een bruidsfotograaf liggen vaak, nogal uit een. Dit heeft te maken met de ervaring, kwaliteit maar ook tijd die ik als bruidsfotograaf in mijn werk steek. Mijn apparatuur is zorgvuldig gekozen zodat ik het allerbeste in iedere omstandigheid de mooiste foto's kan maken. Denk hierbij aan back-up materiaal als de techniek je in de steek laat, maar ook moeten de foto's uitgewerkt worden en verstuurd. Dit is allemaal ambacht werk. Alles gaat 'handmatig' niet snel en onbewerkt want daar ga je niets aan hebben en je kan beter 100 aller mooiste hebben dan 1000 net niet foto's.

Wat je kan verwachten van Ringelberg fotografie:- Linda Ringelberg als bruidsfotograaf op jullie bruiloft

- Persoonlijk contact, via whatsapp voor al jullie vragen

- De dag na jullie bruiloft een preview

- Professionele apparatuur en back-up apparatuur

- Alle foto's digitaal en prachtig a la Ringelberg fotografie bewerkt

-Wij werken samen met de mooist trouwalbum leverancier

-Binnen 4-6 weken jullie trouwfoto's in groot formaat en zonder logo te downloaden vanuit een online-gallery

-Ringelberg fotografie werkt met een contract zodat jullie alle afspraken duidelijk op papier hebben

-Ringelberg fotografie telt geen foto's maar momenten, de foto's is een mooie afspiegeling van jullie belevenissen op jullie trouwdag

-Kwaliteit
Maar hoeveel uur bruidsfotografie zouden wij nodig hebben?

Dat ligt helemaal aan jullie en wat jullie vastgelegd willen hebben.

Een investering in trouwreportages is iets dat je je hele leven en de volgende generaties zult koesteren. Nadat je je jurk hebt opgeslagen, de taart is opgegeten, zijn de bloemen verwelkt, zijn de gasten vertrokken en blijven er alleen nog herinneringen over - jullie trouwfoto's blijven.

Het verhaal kan ieder moment beginnen, maar wil je echt het complete pakket dan raad ik het all-in pakket in! Zo hebben jullie jullie mooiste verhaal van begin tot einde vastgelegd en daar krijgen jullie geen spijt van als jullie over een aantal jaar door jullie album bladeren of naar de verhalen in je huis kijkt die overal hangen.

Wil je uitgebreid lezen over de prijzen druk dan op onderstaande knop!Testimonials

“Linda is een spontane rustige fotografe met echt oog voor ieder detail! Ze heeft onze bruiloft vastgelegd en mooier dan wij hadden kunnen dromen. Alle emoties hoe klein dan ook, heeft ze prachtig gefotografeerd. We zijn heel erg blij met het resultaat. 

Wij trouwde op kasteel Maurick in Vught”

“Wow, wow en nog een wow! Wat hebben wij prachtige foto's van een onvergetelijke dag.
Linda stelt iedereen op zijn/haar gemak en gaat helemaal op in het gezelschap waardoor ze fantastische persoonlijke foto's kan maken. De dag na de bruiloft hadden we direct een blog met een eerste indruk om te delen en daar hebben we ook tijdens onze huwelijksreis heerlijk van kunnen nagenieten

Zij trouwde bij Meneer van Eijck in Oisterwijk”

“Linda, echt wauwwwww wat een gave foto’s heb je gemaakt op onze mooiste dag. Creatief, spontaan, gezellig, professioneel en oog voor detail. De dag als een film voorbij in een boek. Je bent er heel de dag bij alleen merk je niks van jou aanwezigheid. Je zorgt zelf voor de momenten en je kunt heerlijk je eigen ding blijven doen zonder er over na te denken om in de camera te “moeten” kijken. 
Het resultaat is prachtig... we beleven de dag helemaal opnieuw wanneer we de foto’s bekijken.... ”

“Wouw, wat een dag en wat een geweldige herinneringen hebben wij hieraan overgehouden door Linda! Prachtige foto’s en echt zoals wij zijn. Linda is zo professioneel, je hebt de hele dag niet in de gaten dat ze er is, maar ze heeft werkelijk geen moment gemist van “onze dag.” Ook het boek is volledig  gecustomized naar onze wensen. Niks is te gek en alles kan. Ga je trouwen? Je zou spijt krijgen als Linda dit niet vast legt zoals alleen zij dit kan. Een aanrader dus!”LET'S WORK TOGETHER!

Ik wil alles lezen over jullie liefdes verhaal. Deel hoe jullie elkaar hebben leren kennen, hoe het aanzoek was, waar jullie gaan trouwen, de trouwdatum en alle vragen die jullie aan mij hebben. En ik ben er om jullie te helpen waar ik absoluut kan. Gebruik het formulier zodat we met elkaar in contact kunnen komen. Ik kan niet wachten om van jullie te horen!

Liefs,

Linda Ringelberg


Vertel mij gerust meer over jou, je verloofde en jullie trouwdag! Ik wil jullie verhaal horen. Om er zeker van te zijn dat we een goede match zijn.