Wow wat super dat jullie Ringelberg fotografie hebben gevonden!

Voor Jullie natuurlijk gefeliciteerd met jullie verloving <3

Ik ben vereerd dat jullie een kijkje komen nemen naar mijn bruidsfotografie! Mijn naam is Linda Ringelberg en ik wil jullie natuurlijk graag ontmoeten en alles weten over jullie trouwdag en de liefde voor elkaar. Maar het aller belangrijkste jullie te gekke, romantische, intieme bruiloft fotografen!

Ik geloof in het vertellen van een verhaal doormiddel van foto's. En zodat over 30 jaar, als jullie lekker samen knus op de bank zitten met het trouwalbum op schoot, jullie meteen terug zijn in de tijd en zodat jullie nog steeds genieten van de mooiste momenten van jullie trouwdag doormiddel van foto's.De fotostijl is tijdloos, scherp en met de allermooiste kleuren.

Welkom op de site van Ringelberg fotografie, met de award winnende bruidsfotograaf Linda Ringelberg!

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen en zijn opzoek naar een ervaren professionele bruidsfotograaf die jullie mooiste dag het aller aller mooiste kan vastleggen

Bij Ringelberg fotografie weet je dat alles goed geregeld is! Geen verassingen achteraf, gewoon de mooiste foto's van jullie trouwdag en dat met 8 jaar ervaring als bruidsfotograaf!

Linda Ringelberg staat heeft haar eigen exclusieve bruidsfotografie stijl! Deze is een mix van documentaire fotografie met licht inval en compositie waar Linda in getraind is. Daarbij vind zij het heerlijk om het verhaal te vertellen van jullie trouwdag.

Over Ringelberg bruidsfotografie

De naam Ringelberg bruidsfotografie is gevestigd in Vught van waaruit Linda Ringelberg de prachtigste bruiloften mag fotograferen over heel Nederland en ver daarbuiten. Zij biedt haar klanten service van het hoogste niveau. Linda staat klaar om foto's vast te leggen die de essentie van de trouwdag weergeven, denk hierbij aan emoties maar zeker ook romantische plaatjes, familie en vrienden. Foto's zeggen meer dan woorden, een foto verteld een heel verhaal en dit geval jullie Liefdesverhaal.


Ervaring en Expertise

Linda is begonnen in 2012 met fotograferen en heeft al ontzettend veel te vrede bruidsparen mogen fotograferen op hun mooiste dag +/- 120. Met een aantal eervolle vermeldingen en awards op zak is Linda op weg naar de uiterste top. Daarom bied zij ook de best service, tijd en haar expertise aan als het op bruiloften aankomt. Zij gaat net dat stapje verder in service en bouwt echt een band op met haar bruidsparen. Tijdens de bruiloft is ze op de achtergrond aanwezig, weet ze precies op het juiste moment naar voren te stappen en zal ze jullie tijdens de bruidsreportage helpen jullie op het gemak te voelen voor de camera. Ook is zij zelf alweer 11 jaar getrouwd en weet ze de ins en outs van het trouwen.


Service met hoge kwaliteit foto's

Een dag van Ringelberg bruidsfotografie zijn haar hoogwaardige foto's van topkwaliteit! Linda wil jullie verwachtingen overtreffen, zij heeft oog voor details en emoties. Nadat de foto's bewerkt zijn, zal Linda ze versturen in een beveiligde omgeving zodat jullie ze kunnen, bekijken, downloaden en delen met vrienden en familie. En natuurlijk een handgemaakte high end trouwalbum geheel naar jullie smaak en wens behoort ook tot de mogelijkheden.

Ook al zit Ringelberg bruidsfotografie in de omgeving van Vught, zij komt door heel Nederland en daarbuiten.


Trouwfotograaf door heel Nederland & België

Het werkgebied ligt door heel Nederland, zo is Linda al een aantal keer te vinden geweest in, Nijmegen, Ouderkerk aan de Amstel, Goes, Utrecht, Maastricht en zelfs in Groningen nodigen ze haar uit om hun bruiloft te fotograferen.

Maar de locatie waar ze vooral bekend is, zijn Huize Bergen, het Raadhuis van Vught, Kasteel Maurick, Strandhuis Ijm en Meneer van Eijck in Oisterwijk. Dit omdat Ringelberg fotografie is gevestigd in Vught onder de rook van Den-Bosch.


FAQ

Hoe boek ik Ringelberg fotografie als bruidsfotograaf op mijn bruiloft

Wat super als jullie het overwegen. Check altijd of de datum nog vrij is!
Het kinkt soms misschien vroeg, maar meestal wordt een fotograaf 1 jaar vooraf aan de bruiloft al geboekt.

Check de stijl gerust op de site. Het is romantisch, real, zo min mogelijk poseren, scherp en kleurrijk met hier en daar een mooi sprekende zwart wit foto.

Hoe lang ben je al fotograaf?

Ik heb alweer 8 jaar ervaring en ik heb meer dan 100 bruiloft mogen fotograferen, dus ik kom met een dosis ervaring. Ik weet hoe je met verschillende licht omstandigheden moet omgaan en heb professionele camera's, back up materiaal en maar hoogwaardige kwaliteitsfoto's

Wat is je werkgebied?

Ik kom door heel Nederland en België. Gaan jullie in het buitenland trouwen, neem dan ook gerust contact, bruiloften in het buitenland hebben wat meer maat werk nodig.

Hoeveel uur is een bruidsfotograaf nodig?

Het ligt heel erg aan de dag, hoe deze is ingedeeld. Maar ook wat jullie vastlegt willen laten leggen door mij. De meeste bruiloften beginnen bij het einde van de make-up en stoppen voor het eten of net na de openingsdans. Tijdens de kennismaking praten we door jullie dag heen om er zo achter te komen wat jullie zoeken.

Werk je met Back-up materiaal?

Ik werk met 2 fullframe camera's op de bruiloft en heb altijd een reserven mee mocht er eentje niet meer werken. Ook werk ik met 2 sd kaartjes per camera en heb ik genoeg objectieve om vooruit te kunnen.

Wat gebeurt er als je ziek bent?

Het ergste wat mij kan overkomen!
Want ik zal nooit zomaar een bruiloft afzeggen is het natuurlijk niet onmogelijk. Daarom hebben we met een goede groep bruidsfotografen afspraken en een spoedapp.

Ook werk ik met een contract waar alle afspraken in beschreven staat. Zodat er later geen misverstanden ontstaan over de gemaakte afspraken.

Wat jullie kunnen verwachten van Ringelberg fotografie:- Linda Ringelberg als top bruidsfotograaf op jullie bruiloft

-Journalistieke foto's, hoe jullie bruiloft is. Niets in scene en niet stijf geposeerd! Maar wel de mooie foto's die je terug wil zien met de heerlijke Ringelberg fotografie crispy bewerkings-style

- Persoonlijk contact, via whatsapp/ telefoon / mail voor al jullie vragen

- De dag na jullie bruiloft een preview

- Professionele apparatuur en back-up apparatuur

- Alle foto's digitaal en prachtig a la Ringelberg fotografie bewerkt en natuurlijk in hoge resolutie!

-Ringelberg fotografie werkt samen met de mooist trouwalbum leverancier

-Binnen 6-8 weken jullie trouwfoto's in groot formaat en zonder logo te downloaden vanuit een online-gallery

-Ringelberg fotografie werkt met een contract zodat jullie alle afspraken duidelijk op papier hebben

-Ringelberg fotografie telt geen foto's maar momenten, de foto's is een mooie afspiegeling van jullie belevenissen op jullie trouwdag


Is de datum nog beschikbaar?

Natuurlijk wil ik graag een kennismaking met jullie als bruidspaar inplannen, maar om er zeker van te zijn dat ik nog plek heb in mijn agenda is het, het makkelijkste om in contact te komen met het formulier hier links.

Dan neem ik zo snel mogelijk contact op, hou ook de spambox in de gaten ;)

En dan hoop ik natuurlijk om jullie snel te ontmoeten!

Wacht niet te lang met het kiezen van de bruidsfotograaf, ik zit altijd snel vol in de maanden april t/m oktober.

Liefs,

Linda Ringelberg


Vertel mij gerust meer over jou, je verloofde en jullie trouwdag! Ik wil jullie verhaal horen. Om er zeker van te zijn dat we een goede match zijn.