Bedrijfs fotografie

Mijn bedrijfsfotografie is de perfecte manier om uw bedrijf professioneel en authentiek te presenteren aan de wereld. Of het nu gaat om een website, sociale media of een brochure, professionele beelden zorgen dat uw bedrijf er fris en betrouwbaar uitziet. Ik ben gevestigd in Vught en bied een breed scala van services, van portretfotografie tot bedrijfsreportages. In de fotostudio of op locatie.


Ik heb een goed gevoel voor compositie en kleur, en weet precies hoe ik uw bedrijf op de best mogelijke manier moet presenteren. Ik werk met de nieuwste technologieën en professionele camera's en lenzen, waardoor ik altijd scherpe, heldere beelden kan garanderen.

Mijn post-productie en afwerking zijn van de hoogste standaard, zodat uw beelden er altijd professioneel uit zullen zien. Ik begrijp dat elk bedrijf uniek is en daarom werk ik altijd samen met mijn klanten om hun specifieke wensen en eisen te begrijpen en te vervullen.

Als u op zoek bent naar professionele beelden voor uw bedrijf, neem dan gerust contact met ons op. Ik ben altijd bereid om u te helpen bij het creëren van een geweldige online aanwezigheid en een professionele uitstraling voor uw bedrijf.


Bedrijfsreportage zijn een opmaat gemaakt pakket. Ik combineer vaak sfeerfoto's en portret foto's zodat je een mooi beeld van jullie bedrijf krijgt. Ook heb ik de optie om de werknemers in de studio of op locatie eens in de zoveel tijd up to date te houden. Vraag naar de mogelijkheden hieronder.


Services:

Pakket 01

Portret fotografie op locatie

Dit pakket is zeer geschikt voor het verzorgen van professionele portretfoto's op locatie van jullie medewerkers. De basisprijs bedraagt 250 euro exclusief btw. De individuele kosten per persoon zijn 40 euro. Na de fotosessie ontvangt elke medewerker een gepersonaliseerde link, waarmee zij zelf de beste foto kunnen selecteren.

Includes:

fotoshoot

opbouwstudio

1 bewerkte foto in kleur en zwart wit.

Licentie om de foto vrij te gebruiken


Startprijs vanaf

€250 excl btw

Package 02

Beeldbank pakket

Dit pakket is bedoeld voor het samenstellen van een beeldbank met een specifiek aantal foto's. Het is van groot belang om helder in kaart te brengen wat de visie van het bedrijf is. Door middel van een gesprek kunnen we gezamenlijk het optimale aantal foto's bepalen dat naadloos aansluit bij jullie behoeften en bedrijfsvisie. Het hebben van een beeldbank biedt waardevolle voordelen voor je bedrijf, zoals het gemak van toegang tot een diverse set afbeeldingen voor gebruik op de website, in nieuwsbrieven en op sociale media, waardoor de visuele identiteit van het bedrijf versterkt wordt.

INCLUDES:


halve dag fotografie op locatie

40 bewerkte foto in kleur

Licentie om de foto vrij te gebruiken


prijzen op aanvraag
Package 03

Compleet

Dit pakket is specifiek samengesteld voor het ontwikkelen van een beeldbank, waarbij het cruciaal is om helder inzicht te hebben in de visie van het bedrijf. In een persoonlijk gesprek kunnen we samen tot het optimale aantal foto's komen dat naadloos aansluit bij jullie behoeften en bedrijfsvisie. Dit pakket omvat tevens groepsfotografie en portretfotografie van de werknemers, waardoor het een uitgebreide visuele representatie biedt voor diverse toepassingen, waaronder gebruik op de website, in nieuwsbrieven, interne berichtgeving en op sociale media.

 

 

inclusief:

portret fotografie

sfeer fotografie

groepsfoto's


Startprijs vanaf:


neem contact met mij op voor een passende offerte


Opzoek naar informatie of een offerte? Laat een berichtje achter en ik neem contact op.

Foto's zijn een investering in je bedrijf! Ze helpen mee om jezelf te branden in de wereld van het internet. Het eerste waarmee mensen vaak in aanraking komen. Het maakt je bedrijf of jezelf zichtbaar. Dat moet er dan ook perfect uitzien. En daarvoor moet je bij Ringelberg fotografie zijn. Met bijna 10 jaar ervaring, heel veel te vrede klanten en een luistert oor voor het uiteindelijke fotografie doel voor jullie bedrijf. Ik spar graag met jullie wat jullie voor ogen hebben.


Zakelijke portret fotografie

Linda Ringelberg

Markiezaat 17

5262RA Vught

info@ringelbergfotografie.nl


Laat gerust een offerte op maat maken.