Prachtige foto-studio in Vught


Discover the World Through Our LensCapturing your powerfull body!

Speciale Boudoir Ervaring, Exclusief Voor Jou!Boudoir ExperienceExclusieve Boudoir Experience fotoshoot in Vught


Speciaal ontworpen voor vrouwen, het maakt niet uit hoe oud je bent, deze shoot is een geweldig voor iedere vrouw!

De shoot is een cadeau aan jezelf of misschien ook wel aan je partner, maar allereerst voor jezelf.Wat houdt een boudoir experience precies in?


Ik begrijp dat het boudoir gedeelte wat vragen oproept.

Boudoirfotografie is een artistieke en classy vorm van fotografie die de nadruk legt op de schoonheid, sensualiteit en zelfexpressie, zonder de intentie om expliciete seksuele inhoud vast te leggen. In tegenstelling tot pornografie, richt boudoirfotografie zich op het vastleggen van de persoonlijke en vrouwelijke aspecten van de gefotografeerde persoon. Het doel is om een veilige en respectvolle omgeving te creëren waarin jij jou unieke schoonheid uit, terwijl de focus ligt op smaakvolle beelden die een boost geven en empowerment bevorderen.


Het resultaat is een verzameling prachtige, tijdloze beelden die niet alleen de fysieke schoonheid vastleggen, maar ook het zelfvertrouwen en de innerlijke kracht van het individu weerspiegelen.Waarom zou ik een Bourdoir Experience boeken?


Laat jezelf zien in deze unieke beleving, geef jezelf dit cadeau! Ik ben Linda Ringelberg, al 12 jaar fotograaf en ik weet als geen ander dat niemand zichzelf perfect vind. Er is altijd wel een reden om het niet te doen. Ik zal je zeggen dat je van deze beleving geen spijt gaat krijgen! Leeftijd, vorm en fitheid speelt in deze shoot totaal geen rol. Ik ga je op je allermooiste vastleggen. De onzekerheden en de excuses iedereen heeft ze, door mijn jarenlange ervaring zal ik je begeleiden in de shoot en met de mooiste poses en het zal je een boost geven als je de foto's terug gaat zien!

Deze dag staat in de teken van jou!


In een prettige omgeving van mijn studio heet ik je van harte welkom. Je kijk naar jezelf zal positief veranderen, ik hoop je meer zelfvertrouwen te geven en laten zien dat je trots op de mag zijn op de vrouw die je bent.

Het is altijd aan jouwzelf hoeveel huid je laat zien, ga je voor sensueel of sexy?

Welkom bij Ringelberg Fotografie!


Mijn naam is Linda Ringelberg waar ik de kunst van verfijnde boudoirfotografie omarm en jouw unieke schoonheid ga vastleggen,


De fotografie ze is met een sensuele touch!Boudoirfotografie is veel meer dan alleen mooie beelden; het is een reis van zelfontdekking en empowerment. Bij Ringelberg Fotografie geloof ik in het creëren van een veilige en comfortabele omgeving waarin je jezelf op je gemak voelt en waar je jouw ware ik gaat laten stralen. Of je nu op zoek bent naar een sensuele fotoshoot voor jezelf of een verrassend cadeau voor je geliefde!

Ik zorg ervoor dat elk beeld een verhaal vertelt dat persoonlijk, elegant en tijdloos gaat zijn.


Je hebt geen ervaring nodig hoeft niet in je eigen perfecte vorm te zijn en ook leeftijd speelt geen rol!Ik ben een fotograaf met 12 jaar ervaring in het vastleggen van vrouwen op hun mooiste in de boudoirfotografie.

Met aandacht voor schoonheid en een oog voor detail, zal elke fotosessie bij Ringelberg Fotografie resulteren in foto's die de schoonheid van jouw unieke persoonlijkheid vastlegt.


Ringelberg Fotografie nodigt je uit om de magie van boudoirfotografie te ontdekken, waar beelden niet alleen momenten vastleggen, maar ook de kracht hebben om het zelfvertrouwen te vergroten. Neem vandaag nog contact met mij op en laat ons samen werken aan een fotoshoot die jouw innerlijke schoonheid viert en vereeuwigt.


Liefs Linda Ringelberg


De fotostudio in Vught

Images to help you cherish life

Capturing the nature of your soul

Elegante Verleiding: Boudoir Fotografie!

Werkwijze

01.


Contact


Ben je klaar om dit avontuur te gaan beleven? Vul dan het contactformulier in. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op, (via telefoon of email) zodat we elkaar spreken, ik je twijfel weg kan nemen en je vragen kan beantwoorden.

02.


Voorbereiding


Voordat we elkaar ontmoeten voor de sessie, zal ik je een brochure sturen zodat je helemaal voorbereid de shoot in gaat! Wat neem je mee en wat laat je vooral thuis ;)

03.


Shootdag


Yes, het is zover. De visagisten is klaar om jou om te toveren tot een prachtige zelfverzekerde vrouw en ik ga je stap voor stap helpen om helemaal op je gemak op de foto te gaan


De shoot zelf duurt tussen de 1,5 uur tot 2,5 uur. De visagie kost meestal 1 uur. Ik fotografeer maar 1 boudoir shoot per dag.

04.


Gallery delivery


Als we klaar zijn, ga ik aan de slag met het bewerken van de foto's. De voltooide foto's zijn binnen 3 tot 4 werkdagen beschikbaar, je kan er voor kiezen om online de foto's uit te kiezen of dit samen met mij te doen in de studio.


De shootdag stap voor stap:


Ik kan mij voorstellen dat je heel graag wilt weten hoe een shoot precies verloopt! Iedereen vind het spannend, je moet jezelf 'bloot' geven en ook nog eens voor de camera. Laat ik voorop stellen dat het echt iets voor jezelf is, de foto's worden niet gedeeld met andere zonder toestemming.


Op de afgesproken datum zal ik je samen met de eventuele visagisten opvangen. Zij heeft alles voor je klaar gezet en jij neemt lekker plaats. Dit uurtje is speciaal voor jou en geniet er maar van! Er zal een glaasje champagne op je wachten om lekker te ontspannen met wat lekkers.

Ondertussen leren we elkaar beter kennen en vraag ik wat je voor ogen hebt. Misschien aan de hand van wat voorbeelden kan ik zien wat voor fotografie je aanspreekt. Ik zal uitleggen hoe de shoot gaat verlopen en je een aantal kleding stukken laten zien die ik in de studio heb hangen.

Na 1 uur heb je een prachtige make over gehad maar lijk je natuurlijk gewoon nog op jezelf!

We lopen door jou eigen setjes heen, die je meegenomen hebt en kiezen welke volgorde het fijnste is. Er is een omkleed ruimte aanwezig, zodat je comfortabel jezelf kan omkleden.

We beginnen gewoon met mooie portretten, even wennen aan de poses en een mooie sprankelde foto voor linkedinn of whatsapp is altijd gweldig!

Daarna voeren we de shoot wat verder op met verleidelijke poses, ik vraag je altijd of je er comfortabel bij bent en mag je ten alle tijden aangeven als je er niet mee op je gemak bent.

Nadat we allebei te vrede zijn met de poses, achtergronden en lichtsoorten zit de shoot erop. Binnen 3 werkdagen ontvang je een link via de mail of hebben we samen een afspraak gemaakt om door de foto's heen te gaan.

Een ips (in person sale) heeft als voordeel dat ik kan laten zien wat ik voor aanpassingen aan de foto's kan doen, kan ik wall art voorbeelden laten zien en kan ik direct pakketten maken. Maar de keus laat ik altijd bij de klant waar de behoefte ligt.

Mocht je voor een mooie afdruk gaan kom je nog een keertje terug voor de reveal van je wall art, dit moment is altijd waar iedereen naar uit kijkt! Jou levensecht op een prachtige afdruk!Prijzen & Pakketten

Love


Gebruik Client Closet

1,5 uur fotografie door Linda

3 hoge resoluite digitale foto's

15×15 mini album

€395

Pink


Gebruik Client Closet

2 uur fotografie door Linda

8 hoge resolutie digitale foto’s

20×20 mini album

€595

Star


Gebruik Client Closet

2,5 uur fotografie door Linda

15 hoge resolutie digitale foto’s

25x25 luxe album

incl visagie & haar

€995

De prijzen zijn zorgvuldig gekozen, het is een exclusieve ervaring die niet als een fotoshoot alleen gezien moet worden. Er wordt veel tijd in de voorbereiding en de service van een boudoir shoot gestoken.


*De shoot vind plaats in mijn foto studio in Vught

** Losse digitale in hoge resolutie zijn bij te bestellen voor 45 euro ps, na de shoot ontvang je op maat gemaakte pakketten

*** Ik werk tijdens de boudoir shoot met verschillende soorten licht zo krijg je een prachtige gallery met veel uiteenlopende foto's.

**** Je mag zelf kiezen of we samen door de foto's lopen of dat jezelf online de foto's kiest en bekijkt.

***** Geweldig als cadeau! Ik verkoop deze pakketten ook in de vorm van een cadeaubon

****** visagie incl haar is bij te boeken voor 175 euro

******* je mag ook je eigen visagie meenemen, daar zit geen meerprijs bij

Interesse?


Super leuk dat je interesse hebt in de boudoir fotografie. Ik vind het fijn om even met je persoonlijk te bellen om al je vragen te beantwoorden! Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn wil ik je vragen om het contact formulier in te vullen. Daarna neem ik zo snel mogelijk contact met je op.


Je mag ook het formulier overslaan en direct via whatsapp in contact met mij komen, daar kan je al je vragen stellen en kunnen we ook een afspraak plannen om even te bellen!


Klik hier om door te schakelen naar whatsapp.
Hopelijk tot snel,


Linda Ringelberg

FAQ

Dit is mijn eerste fotoshoot en ik ben erg nerveus

Vooral niet nerveus zijn, ik zal er alles aan doen op jouw op je gemak te laten voelen. De shoot is speciaal door jou en voor jou. Ik zal ervoor zorgen dat je helemaal blij gaat zijn met de foto's.

Wat trek ik aan?

Bij een boudoir shoot heb je natuurlijk net iets minder aan dan bij een familieshoot ;) neem je mooiste lingerie mee! Zelf heb ik wat kleding stukken in mijn Client Closet die je mag gebruiken zoals een kimono. Ga lekker naar de stad en verras jezelf met een mooi nieuw setje! Vergeet ook je hakken niet!

Hoeveel foto's ga ik ontvangen?

Ik werk met verschillende pakketten. Je kiest het pakket wat jij denkt het beste voor je behoefte gaat zijn. Sommige klanten willen geen digitale foto's maar juist een mooie afdruk of een album. Zo heb ik verschillende pakketten die beginnen zonder digitale maar wel een album om deze foto's te koesteren.

Kan ik jou ook boeken voor mijn eigen slaapkamer shoot?

Nee helaas werk ik het beste in mijn eigen studio. De studio is zo ingericht dat ik alles bij de hand heb.
Het licht is daar altijd goed en ik kan de uiteenlopende foto's bieden die ik voor ogen heb.

Kan ik ook al couple boeken?

Dat kan zeker, de extra kosten zouden de 99 euro meer zijn.

Ga ik helemaal naakt?

Nee hoor, het is waar jij jezelf comfortabel bij voelt. Ik ben meer van de sensuele foto's dan helemaal naakt. Er moet is aan de verbeelding overblijven.

Let’s get in touch and discuss the details

Soulful photography with you in the spotlight


Let's Connect