Newborn fotograaf in de studio in Vught!

Er zijn 2 mogelijk heden,

Of thuis in lifestyle setting

Of newborn geposeerd in de studio in Vught

Linda Ringelberg heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het vastleggen van newborn baby'tjes. De foto's die zij maakt zullen jullie omringen met liefde in jullie huis.

Hier ben je aan het juiste adres om de mooiste eerste momentjes vast te laten leggen hoe de newborn is.

Puur, licht en tijdloos.

Prijzen en mogelijkheden:

Lifestyle Newborn Thuis

€350

Ik kom naar jullie huis en fotografeerd jullie in eigen omgeving. Op de bank, op bed, tijdens het voorlezen aan de oudste etc.
Bij dit pakket zitten 10 digitale foto's

Deze shoot kan het beste in week 2 tot week 6

Newborn Studio

€250

Jullie komen naar mijn lichte, warme fijne studio.
In het pakket zitten 5 digitale foto's
1,5 uur Newborn fotografie.

Het beste tussen week 2 en week 5 na de geboorte van de newborn

Jullie krijgen een gallery om de foto's te bekijken, te kiezen en te downloaden. Er is altijd een mogelijkheid om extra foto's te bestellen of het hele pakket. Losse foto's kosten digitale 20,00 p.s.

Welkom bij Ringelberg fotografie. De plek voor de prachtigste newborn fotografie.

Gefeliciteerd, mocht je zwanger zijn of iemand in je omgeving verwacht een kindje en je bent je aan het oriënteren op een newbornshoot. Ik ben Linda Ringelberg uit Vught en ik ben het gezicht achter Ringelberg fotografie. Ik heb nu alweer meer dan 10 jaar ervaring met newbornfotografie. Ik kan kwaliteit, rust en veiligheid bieden voor mijn newborns en klanten. Een newbornshoot is niet zomaar fotograferen, je moet een bepaalde ervaring hebben om het mooi, rustig en veilig te kunnen uitoefenen. Ik heb al meer dan 200 newbornshoots mogen verzorgen!

Linda staat bekent om haar engelen geduld, als het om newborns aankomt. Ook komt Linda uit de pedagogische wereld en heeft ze veel ervaring met kinderen. Zo weet ze ook wat baby's fijn vinden en wat ze nodig hebben bij een Newbornshoot. Bij haar krijgen ze een vip behandeling om als resultaat de mooiste foto's te krijgen.

Ik fotografeer bij jullie thuis. Let goed op de verschillen van foto's en stijl. Want een lifestyle shoot is heel wat anders dan een geposeerde newborn fotoshoot.


De stijl is tijdloos, puur en licht. Ik werk niet met wit of zwart en met zo'n min mogelijk props (haarbandjes, mandjes etc.) jullie newborn is al een plaatje zonder al die spullen. Daardoor worden de foto's tijdloos en kunst aan de muur!

Babyplan is een plan waarbij je voordeel hebt bij het boeken van meerdere shoots zoals bijvoorbeeld een zwangerschap en newbornshoot in 1 pakketNewborn fotografie slapende baby in Vught

Maak de keuze uit Newborn geposeerd of Lifestyle thuis.

Leeftijd van de newborn:

Deze newborn shoot wordt gedaan in de periode van rond dag acht tot ongeveer aan ongeveer week 4 na de geboorte (maar ik kan het makkelijk tot 8 weken na de geboorte). Dit heeft als rede dat pasgeboren baby's dan nog lekker diep slapen waardoor ze nog en de fijne poses kunnen verder slapen. Ik doe niet aan on-natuurlijke poses!! Ook zijn jullie als ouders meer gewend aan jullie nieuwe liefst wereldwonder. Ik werk helemaal relaxt met jullie kindje mee. Ik kijk en luister waar de behoeftes zijn en neem alle tijd. 

Bij de lifestyle Newbornshoot is de leeftijd van den Newborn veel minder belangrijk, deze kun je nog wel met 6 maanden laten maken.Welke vorm van fotografie spreekt jullie dan aan?

Een newbornshoot kan bij Ringelberg fotografie op 2 manieren: Newborn in de studio in Vught of lifestyle shoot thuis bij jullie. Check hieronder de verschillen.


Newborn fotografie lachende baby in Vught

Informatie over een shoot boeken bij Linda Ringelberg


Super leuk dat jullie een newborn shoot willen inplannen.

Meer prijs buiten Vught/Den-Bosch is 0,44 cent de km vanaf 5262RA ook terug!

Jullie gaan de foto's zelf kiezen uit een gallery.


Het plannen van een shoot kan het beste via dit whatsapp nummer: +31-623427998

(als je op je telefoon zit kan je gewoon op het telefoonnummer drukken en ga je automatisch naar whatsapp)