Newbornshoot in de studio te Vught!

Newbornshoot in de daglicht studio in Vught

Linda Ringelberg heeft al meer dan 11 jaar ervaring in het vastleggen van newborn baby'tjes.

De foto's die zij maakt zullen jullie omringen met liefde in jullie huis.

Hier ben je aan het juiste adres om de mooiste eerste momentjes vast te laten leggen hoe de newborn is.

Deze shoot vind plaats in mijn nieuwe studio in Vught waar ik alles bij de hand heb.

De shoot duurt 1,5 tot 2 uur.

Ik hou van pure newborn fotografie.


incl 8 digitale foto's

Voor 349 euro

Neem bij vragen of het maken van een afspraak gelieve contact op via whatsapp!


Een newbornshoot vind plaats op een werkdag, zo heb ik genoeg tijd om zonder druk van andere afspraken jullie trots op de foto te zetten.


Puur, licht, warm en tijdloos.

Prijzen en mogelijkheden:

Newborn Studio

Jullie komen naar mijn lichte, warme fijne studio.
In het pakket zitten 8 digitale foto's
1,5 - 2 uur Newborn fotografie.
incl een album van 15x15 cm

Het beste tussen dag 8 en dag 25 na de geboorte van de newborn


350

Jullie krijgen een gallery om de foto's te bekijken, te kiezen en te downloaden. Er is altijd een mogelijkheid om extra foto's te bestellen of het hele pakket. Losse foto's kosten digitale 20,00 p.s.

Let's Start Your Journey

Kom in contact via email, telefoon of whatsapp met Linda Ringelberg

Omdat ik Linda Ringelberg geregeld op pad ben of bij mijn gezin is het makkelijkste om via whatsapp in contact te komen. Stuur gerust een direct whatsapp berichtje via de volgende link https://wa.me/message/UWB3QVECTUTYF1

Toch liever via de mail, houdt dan ook de spambox in de gaten, Linda@Ringelbergfotografie.nl

Welkom bij Ringelberg fotografie. De plek voor de prachtigste newborn fotografie.

Gefeliciteerd, mocht je zwanger zijn of iemand in je omgeving verwacht een kindje en je bent je aan het oriënteren op een newbornshoot. Ik ben Linda Ringelberg uit Vught en ik ben het gezicht achter Ringelberg fotografie. Ik ben nu alweer meer dan 11 jaar ervaren met newbornfotografie. Ik kan kwaliteit, rust en veiligheid bieden voor mijn newborns en klanten!

Linda staat bekend om haar engelen geduld, als het om newborns aankomt. Ook komt Linda uit de pedagogische wereld en heeft ze veel ervaring met kinderen. Zo weet ze ook wat baby's fijn vinden en wat ze nodig hebben bij een Newbornshoot. Bij haar krijgen ze een vip behandeling om als resultaat de mooiste foto's te krijgen.

De stijl is tijdloos, puur en licht. Ik laat newborns zoveel mogelijk met rust en geef de voorkeur aan een mooie witte romper, of effe tijdloze kleding. Dit heeft als reden dat ik van mening ben dat de baby's al super mooi zijn van zichzelf. Geen bloot.


Leeftijd van de newborn:


7-21 dagen hoe eerder jullie naar de studio kunnen komen hoe beter een newbornshoor gaat!

Deze newborn shoot wordt gedaan in de periode van rond dag zeven tot ongeveer aan ongeveer week 5 na de geboorte (maar ik kan het makkelijk tot 8 weken na de geboorte, maar dan is de kans groter dan er minder verschillende foto's gemaakt worden omdat de baby dan veel meer alert zou zijn.). Dit heeft als rede dat pasgeboren baby's dan nog lekker diep slapen waardoor ze nog en de fijne poses kunnen verder slapen. Ik doe niet aan on-natuurlijke poses!! Ook zijn jullie als ouders meer gewend aan jullie nieuwe liefst wereldwonder. Ik werk helemaal relaxt met jullie kindje mee. Ik kijk en luister waar de behoeftes zijn en neem alle tijd. 


Babyplan is een plan waarbij je voordeel hebt bij het boeken van meerdere shoots zoals bijvoorbeeld een zwangerschap en newbornshoot in 1 pakket


De Newbornshoot is in de studio in Vught


Newborn fotografie lachende baby in Vught