Newborn fotografie in Vught of Thuis

Prijzen en mogelijkheden:

Newborn Thuis

Linda Komt met haar Newbornspullen naar jullie huis.
In het pakket zitten 5 digitale foto's
2 uur fotografie
gebruik van de kleden, mutsjes etc.
Reiskosten binnen regio Brabant

€225,-

Newborn Studio

Jullie komen naar de prachtige studio in Vught met jullie Newborn.
In het pakket zitten 5 digitale foto's
2 uur Newborn fotografie
Hier zijn alle kledingen, mutjes binnen handbereik

€175,-

Lifestyl Newborn Thuis

Linda komt naar jullie huis en fotografeerd jullie in eigen omgeving. Op de bank, op bed, tijdens het voorlezen aan de oudste etc.
Bij dit pakket zitten 5 digitale foto's

€175,-

Jullie krijgen een gallery om de foto's te bekijken, te kiezen en te downloaden. Er is altijd een mogelijkheid om extra foto's te bestellen of het hele pakket. Losse foto's kosten digitale 15,00 p.s.

Welkom bij Ringelberg fotografie. De plek voor de prachtigste newborn fotografie.

Gefeliciteerd, mocht je zwanger zijn of iemand in je omgeving verwacht een kindje en je bent je aan het oriënteren op een newbornshoot. Ik ben Linda Ringelberg uit Vught en ik ben het gezicht achter Ringelberg fotografie. Ik heb nu alweer meer dan 7 jaar ervaring met newbornfotografie. Ik kan kwaliteit, rust en veiligheid bieden voor mijn newborns en klanten. Een newbornshoot is niet zomaar fotograferen, je moet een bepaalde ervaring hebben om het mooi, rustig en veilig te kunnen uitoefenen. Ik heb al meer dan 200 newbornshoots mogen verzorgen!

Linda staat bekent om haar engelen geduld, als het om newborns aankomt. Ook komt Linda uit de pedagogische wereld en heeft ze veel ervaring met kinderen. Zo weet ze ook wat baby's fijn vinden en wat ze nodig hebben bij een Newbornshoot. Bij haar krijgen ze een vip behandeling om als resultaat de mooiste foto's te krijgen.

Ik fotografeer in mijn eigen studio te Vught of bij jullie thuis. Let goed op de verschillen van foto's en stijl. Want een lifestyle shoot is heel wat anders dan een geposeerde newborn fotoshoot.

Babyplan is een plan waarbij je voordeel hebt bij het boeken van meerdere shoots zoals bijvoorbeeld een zwangerschap en newbornshoot v.a. €299Newborn fotografie slapende baby in Vught
Newborn fotografie In mama haar armen in de studio in Vught
Newborn fotografie meisje met prachtige haarband in de fotostudio te vught

Maak de keuze uit Newborn geposeerd of Lifestyle thuis.

Newbornshoot:

Newborn fotografie is de mooiste manier om de begin periode van jullie newborn baby vast te leggen. Er komt van alles bij kijken als newbornfotograaf om die prachtige momenten vast te leggen. Kijk dus goed rond om een betrouwbare fotograaf te kiezen die, prachtige foto's maakt, maar ook de veiligheid van jullie kindje waarborgt. Ikzelf (Linda Ringelberg) ben op dit moment 6 jaar werkzaam als newborn fotograaf. Hierdoor weet ik dat het niet even snel wat foto's maken is. Ik neem de tijd, heb veel geduld en ben erg voorzichtig met jullie kindjes.

Ik let op temperatuur en houding en zorg ten alle tijden dat jullie kindje veilig is.

Leeftijd van de newborn:

Deze newborn shoot wordt gedaan in de periode van rond dag acht tot ongeveer aan dag éénentwintig na de geboorte. Dit heeft als rede dat pasgeboren baby's dan nog lekker diep slapen waardoor ze nog en de fijne poses kunnen verder slapen. Ik doe niet aan on-natuurlijke poses!! Ook zijn jullie als ouders meer gewend aan jullie nieuwe liefst wereldwonder. Ik werk helemaal relaxt met jullie kindje mee. Ik kijk en luister waar de behoeftes zijn en neem alle tijd. 

Bij de lifestyle Newbornshoot is de leeftijd van den Newborn veel minder belangrijk, deze kun je nog wel met 6 maanden laten maken.Welke vorm van fotografie spreekt jullie dan aan?

Een newbornshoot kan bij Ringelberg fotografie op 3 manieren: Newborn in de studio in Vught, Newborn thuis all-in of lifestyle shoot thuis bij jullie. Check hieronder de verschillen.


Newborn fotografie kijkt in de camera in de studio in Vught
Newborn fotografie voorbeeld met zusje liggend op de grond in de studio in Vught
Newborn fotografie lachende baby in Vught

Boek jou Newbornshoot

Willen jullie ook jullie kleintje op de foto laten zetten, laat het dan op tijd weten zodat er zeker nog een plekje is.