Ojee ik merk dat ik dit toch wel lastig vind om een blog hierover te schrijven... Niet omdat ik het niet leuk vind om over te vertellen, maar ik doe liever dingen zonder er iets voor terug te krijgen of er mee te koop te lopen. Maaaaar! In het verleden heb ik werk gedaan voor Earlybirds en daar ben ik toen der tijd mee gestopt omdat ik merkte dat ik meer een andere rol wil vervullen en dat ik dan dichterbij en meer contact heb met de ontvanger en ook dat ik zelf kan kiezen wanneer en hoe ik mensen help.

Dus doe ik her en der wat liefdadigheid, op mijn eigenmanier.

Terug naar die Maaaaaar! Er zijn stichtingen waar over verteld mag worden en wensen die heel leuk zijn om toch te delen. Zoals deze:


Het meisje had de wens om 1 keer een trouwdag te mogen beleven. En dan niet gelijk een over de top trouwdag met veel poespas en prikkels, maar gewoon bescheiden, dat was haar wens.

Ze wilde gewoon in een trouwjurk met bloemen en een fotoshoot. Nou dit laatste kon met mij wel geregeld worden.

Op haar wensdag mocht S. haar eigen jurk gaan kiezen bijtante Pollewop in Tilburg die ook geheel zonder eigenbelang mee werkte. Waarna ze terug kwam naar haar kamer, hier werden haar haren mooie gedaan door de dochter van haar begeleidster en genoot S ontzettend van al die aandacht. S. is super super lief, vrolijk, meedenkend weet precies wat ze wel en niet kan en is ontzettend meedenkend.

Toen was het tijd om de fotoshoot te mogen doen, S deed het geweldig en je ziet gewoon de vreugde in haar ogen, ze straalde. Waren alle bruidjes maar zo blij en ongeremd. Ook waren S. haar ouders en tante van de partij, we zijn de kerk in gegaan en nog langs haar werkplaats! Iedereen mocht met haar op de foto en ze wilde dat maar al te graag.

Ik ben zo dankbaar dat ik hier aan mee mag en kan werken. Persoonlijk haal ik hier veel energie uit. Natuurlijk kan niet ik al mijn werk gratis doen, want dat vind mijn bank niet heel tof maar toch vind ik deze opdrachten ontzettend leuk en dankbaar werk.


Trouwjurk: http://tantepollewop.org/

Stichting: www.wishlink.nl

Ze zoeken bij Stichting wishlink altijd nog mensen die andere kunnen helpen met het uitkomen van hun dromen.