01 / 25

Bloesemshoots 2024


🌸📸 Bloesemshoots komen eraan in April! 📸🌸

Beste bloesem liefhebbers,

Het is bijna zover! De prachtige bloesems staan op het punt om te bloeien en ik, Linda Ringelberg van Ringelberg Fotografie, kan niet wachten om deze betoverende momenten vast te leggen tijdens onze bloesemshoots in april.

Wil jij graag deze magische tijd vastleggen in een adembenemende fotosessie? Dan is dit jouw kans! Maar wees er snel bij, want er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Details:

  • Datum: De shoots vinden plaats gedurende de maand april. Het is altijd onduidelijk wanneer precies maar dit jaar zal het rond 13 april anders 21 april. Deze laatste datum staat niet open ivm het verschuiven van de datum naar 21 april. Voor nu staan de data's open vanaf 10 april. Mocht de bloesem toch later zijn dan laat ik het doormiddel van een verplaatsing linkje weten. Mocht je dan helaas niet kunnen, dat is geen probleem. Er worden voor het verschuiven geen kosten in rekening gebracht.
  • Locatie: Vught
  • Duur: Elke shoot duurt 20 minuten.
  • Kosten: Slechts €250,- voor een sessie inclusief 5 prachtige digitale foto's. Extra digitale foto's bijkopen is mogelijk voor 20 euro per foto.
  • De shoot kan als gezin, portret of als loveshoot worden ingepland.Grijp deze kans om te schitteren te midden van de bloesems en laat mij jullie momenten vastleggen in een betoverende fotosessie.


Inschrijven kan via onderstaande link:


https://calendly.com/ringelberg/bloesemshoot-2024


Wacht niet te lang, want de plekken vullen zich snel. Ik kijk ernaar uit om samen met jullie deze prachtige bloesemtijd te vieren en vast te leggen!


Met vriendelijke groet,

Linda Ringelberg

Ringelberg Fotografie 🌸📸