De Ringelberg fotografie stijl, de manier van fotograferen

Ik wil jullie doormiddel van foto's, laten voelen wat je toen op dat moment voelde!

Op deze pagina ga ik dieper op de manier van fotograferen van mij in te gaan! Hopelijk de fotografie manier die jullie zoeken.


Ik zet geen foto's in scene, ik laat je niet stijf poseren en ik vraag zeker niet om dingen overnieuw te doen.


Mijn style van fotografen is documenterend, wat gebeurt in het verhaal fotografeer ik en leg die vast in 1 foto. Ik creëer niet jullie verhaal, jullie vertellen zelf het verhaal in mijn foto's. Zo zijn de foto's straks ook jullie herinnering zonder tussenkomst van mij in jullie gedachte.

Je kunt het ook Journalistiek, stoytelling of verhalend vertellend noemen.


Ik wil mijn klanten de mooiste tijdloze foto's geven, ik steek ook veel tijd in de afwerking. Ik hou van romantische afwerking met de fijnste kleuren en de scherpste uitkomst. Scherpte diepte zuigt je mee in jullie moment.


Ik ben echt een 'sucker for love'

Zelf ben ik alweer 12 jaar heel gelukkig getrouwd en misschien komt daar de voorliefde voor bruiloften van. Ik vind het geweldig als stellen net zoals ikzelf de liefde vieren door met elkaar te trouwen. En als ik dan alles mag fotograferen van de zenuwen, het aankleden, de eerste momenten dat jullie elkaar zien, de tranen, het lachen en alles daar tussen in,

Dat vind ik echt te gek om te mogen fotografen! Het echte met de mooiste uitkomst.
Er zijn fotografen die echt alleen puur verhalend vertellend fotograferen, maar ik moet zeggen dat ik het fotograferen van de bruidsreportage met jullie in de hoofdrol te leuk vind om te fotograferen. Jullie willen gewoon de mooiste foto's samen hebben om als kunst op te hangen aan de muur en van te genieten. Ik heb dus heel sterk de balans gevonden voor wat ik jullie lever. De echtheid van de dag met de couple foto's die jullie verdienen!


Wel creëer ik samen met jullie echte momenten in de bruidsreportage. Dus dan neem ik de regie maar probeer ik doormiddel van vragen en opdrachten toch echte herinneringen te maken. Ook maak ik gewoon de familie en vrienden foto's als jullie die behoefte hebben.


Een belangrijk onderscheid dat gemaakt moet worden tussen spontane fotografie en gewoon foto's maken en hopen dat ze logisch zijn, is het echt zien. Zonder zien kan een ogenschijnlijk geweldig beeld uit elkaar vallen. Het verhaal samenvoegen, beetje bij beetje, om het hele plaatje te bouwen, is wat een geweldig verhaal. De beste feedback is wanneer klanten me vertellen dat ze hebben gelachen, gehuild en de momenten na het zien van de foto's opnieuw hebben beleefd. Dit vertelt me ​​dat ik alles heb bereikt wat ik wilde doen. Afbeeldingen produceren van je naasten en dierbare en alle mooie emoties van een trouwdag samenbinden tot een mooi pakket.


Het moet de mooiste afspiegeling van de dag zijn.

De foto's zijn straks onbetaalbaar van waarde. Het aantal moet van kwaliteit zijn en niet de meeste en dubbelen, want die verdwijnen op jullie computer. Het worden foto's die je erbij wil pakken om het gevoel weer te krijgen, de mensen te zien die erbij waren en de warmte van de dag naar het hier en nu te krijgen!


Ik blijf het iets magisch vinden, we kunnen niet terug in de tijd reizen, maar met foto's doen we het toch!