Een mentor is een gids. Een vriend. Iemand die er al is geweest, die dat al heeft gedaan en die naast je kan staan om je te helpen bij waar je ook mee worstelt.

Mentoring 1:1 op maat!


Loop je tegen problemen aan in jou fotografie bedrijf? Geen klanten, geen omzet of geen lekkere workflow? Laat mij je helpen!


Na 12 jaar durf ik dan eindelijk mijn expertise te delen met andere fotografen!

Mijn kijk op de wereld van ondernemen en fotograferen.

Niet om snel een cursus te verkopen maar juist iets aan te bieden wat waarde heeft voor jou en je bedrijf!


Deze montering is voor fotografen die het meteen goed willen aanpakken!


Of je nu graag wilt groeien in het vak of juist meer omzet of klanten wil genereren. Ik Linda Ringelberg ga je helpen met de vragen die je hebt. Ik ben 12 jaar allround fotograaf en heb alles op trail en error geleerd. Met een omzet van 120k per jaar kan ik je helpen om te laten zien waar de behoeftes van een klant zich bevinden en waar jij op in kan spelen.


Is jouw droombaan ook fulltime fotograaf worden maar weet je niet waar je moet beginnen? Of zit je vast? Laat mij je helpen!


Ik ben zelf begonnen, bij mij thuis op zolder. Daarna heb ik nog een aantal studio's gehuurd en heb ik in 2022 na 10 jaar mijn droomstudio kunnen bouwen met mijn eigen wensen en eisen. Ik heb awards gewonnen en al jaren een volle agenda met een fijne klantenkring.


Maar je kan bij mij ook terecht met al je vragen wat betreft studio fotografie, newbornfotografie, bruidsfotografie. Ik run van a t/m z een onderneming. Vooral service gericht.

De werkwijze is gericht op jou vragen, daar pas ik de informatie op aan.


In deze mentoring geef ik alles en mag je mij alles vragen. We houden contact zodat ik je voordringen kan volgen.


 1. Het begrijpen van je behoeftes en vragen:
 • We beginnen met een telefonisch kennismakingsgesprek. Daarin hoor ik graag de vragen en de behoeftes die je hebt met betrekking tot jou bedrijf
 • Aan de hand daarvan maak ik een leerplan
 • Het maakt niet uit of je beginnend ben of juist je fotografie wilt laten groeien door bij mij in de keuken te kijken.
 • We lopen samen door je foto's en ik zal hier een eerlijke feedback met hulpgevende tips hoe ik het zou aanpakken.
 • Er is een mogelijkheid om doormiddel van een middag samen fotografen te laten zien hoe ik in praktijk werk. We maken foto's en bespreken de foto's.
 • Zo kom je achter mijn workflow, bewerking en klanten contact.
 • Bruidsfotografie, kennismakingsgesprek, online en offline marketing etc.
 • Pakketten en prijzen.
 • Welke programma's ik gebruik en ook degene die je niet moet gebruiken
 • Hoe ik foto's uitzoek voor mijn klanten
 • Photoshop en Lightroom tips.
 • Website en gallery instellen
 • Mijn leveranciers
 • Agenda beheer etc. etc.De prijs voor een compleet pakket start bij 1295 euro excl. btw. voor een eendaagse mentoring waar bij ik je alles tot in detail vertel over mijn onderneming incl uitgebreide lunch. Nu denk je misschien poeh dat is veel geld, maar denk wel dat ik alles weggeef waar ik 12 jaar voor gewerkt hebt. Jij zult hier van gaan profiteren.

Maar natuurlijk hebben we eerst een gesprek zodat ik zeker weet dat ik jou bedrijf naar de volgende level kan begeleiden en dat er een klik is. Zodat jij zeker weet dat de investering zich weer terug verdient met alle tips die ik jou ga geven! Na deze mentoringsessie houden we contact, zodat ik je groei kan volgen en je eventueel nog kan helpen als je tegen dingen aanloopt!


OF

Mentoring online via beeldbellen!Misschien sta je aan het begin van je fotografieavontuur en ben je enthousiast om je lang gekoesterde hobby om te zetten in een bedrijf. Of wellicht ben je klaar om je bestaande onderneming naar een hoger niveau te tillen, maar heb je wat begeleiding nodig om dat te bereiken. Of het nu gaat om bewerking, het back-upproces, CRM's, de overgang naar fulltime, marketing, enzovoort - laten we erover praten.


Het essentiële punt is dit: er is geen geheime formule voor succes, geen vastgestelde route die je onvermijdelijk naar je gewenste doel leidt. Er zijn diverse manieren om het leven van je dromen te creëren. Wat ik je wel kan vertellen, is dat door middel van fotografie je niet alleen je eigen droomleven vormgeeft, maar ook de meest onvergetelijke momenten voor anderen vastlegt. En begeleiding is een manier om dat hele proces te versnellen.


Een 1:1 online mentoringsessie via beeldbellen biedt een persoonlijke en interactieve gelegenheid om directe begeleiding en advies te ontvangen. Tijdens deze sessies heb jij de exclusieve aandacht van mij, waarbij je face-to-face communiceert via een videoverbinding. Dit biedt de mogelijkheid om specifieke vragen te bespreken, problemen te analyseren en individuele doelen te verkennen. Door de directe interactie kan ik de mentor jouw op maat gemaakt advies geven, gericht op jouw unieke behoeften en uitdagingen. Het online aspect maakt het gemakkelijk toegankelijk, ongeacht de locatie, en maakt een effectieve uitwisseling van kennis en ervaring mogelijk tussen mentor en mentee, waardoor een waardevolle leerervaring ontstaat.


Doordat je misschien 101 vragen voor mij hebt, heb ik een vragenlijst ontworpen zodat we niet van hak op de tak gaan tijdens onze call. Deze wordt opgestuurd zodra de datum vaststaat.


De investering is 395 euro voor 1 uur videobellen, waarbij je alles mag vragen van bedrijfsvoering tot het aansturen van klanten tijdens een shoot.Heb je intresse?


Wat super leuk dat je interesse hebt in de mentoring! Vul het formulier in en we gaan samen een afspraak maken om met elkaar te bellen. Zo kom ik er achter of ik jou kan helpen met de vragen die je hebt!