Gaan jullie trouwen?

Natuurlijk allereerst gefeliciteerd met jullie voorgenomen bruiloft. Hopelijk vinden jullie mijn manier van een bruiloft fotograferen helemaal jullie smaak! Zo ja, vul dan snel het contact formulier in. Allereerst moet ik kijken of de datum van jullie bruiloft nog vrij is. De een is vroeg en de andere is misschien wat laat met het kiezen van hun fotograaf. Maar niets is fout, de kans zit er in dat de favoriete fotoraaf al bezet is, want helaas kunnen wij maar op 1 bruiloft per dag foto's maken.

Ivm de drukte van kennismakingen in Aug & Sept is het op dit moment alleen mogelijk om een kennismaking via skype of telefonisch in te plannen. Natuurlijk kunnen we als jullie dat prettig vinden nog een kennismaking inplannen in het najaar.

Weet je al zeker dat je mij wil boeken, geef het gerust aan! Zo weet je zeker dat niemand anders er vandoor gaat met jullie datum!Misschien tot snel,

Linda Ringelberg


Welkom op mijn blog pagina! Hierin vertel ik zoveel mogelijk verhalen doormiddel van foto's. Dit natuurlijk met toestemming van de klanten.