Bruidsfotograaf in Den-Bosch

01 / 01

Wow, jullie gaan trouwen en zijn op zoek naar een toffe bruidsfotograaf in de omgeving Den-Bosch die de mooiste foto's maakt en momenten weet te vangen?


Welkom op de site van Ringelberg fotografie, mijn naam is Linda Ringelberg.

Hier zijn jullie aan het goede adres als jullie een professionele bruidsfotograaf of trouwfotograaf zoeken voor in en om Den-Bosch. Ikzelf ben geboren in Den Bosch en mag mij dan officieel een Bosschenaar noemen ;) ook kun je mij er vinden met carnaval. Maar genoeg over mij persoonlijk!

Al vaak heb ik op het Stadhuis van Den Bosch bruiloften mogen fotograferen en hebben we in de binnenstad in de Uilenburg, polder of op de Parade en bij de sint jan foto's mogen maken.

Ringelberg fotografie kenmerkt en onderscheid zich in scherpe heldere foto's. Vergelijk gerust met andere fotograferen!

99% van mijn bruidsfotografie is journalistiek, dus niet geposeerd. Die ene procent zit hem in de bruidsreportage, maar ook daar gaat het niet zoals poseren zoals bij Hollands next top model ;) Ik frame jullie en help jullie los te komen en ook te genieten van de bruidsreportage.

Journalistiek fotograferen is een documentatie van jullie dag, door de ogen van de fotograaf. En daar kom ik dan bij om de hoek kijken ;)

Ik leg het vast zoals het is, maar wel mooi geframed en de juiste  momenten in het mooiste licht.

Ik ben voor een persoonlijke aanpak. Draadjes kort en ben erg geïnteresseerd in jullie bruiloft.

Gaan jullie dus trouwen in Den Bosch en spreekt jullie mijn stijl van fotografie aan? Maak dan snel een afspraak.


Waarom Ringelberg fotografie uit de omgeving Den-Bosch als jullie bruidsfotograaf?


Persoonlijk Contact

Ringelberg fotografie staat voor persoonlijk contact. Linda helpt jullie met al jullie vragen als het om de bruiloft aankomt. Via whatsapp zijn de draadjes nog korter.

Ook vinden er meerdere gesprekken plaats zodat Linda overal van op de hoogte is wat betreft jullie bruiloft.

Kwaliteit foto's

Kwaliteit staat hoog bij Ringelberg fotografie

De foto's worden gemaakt met professionele full frame apparatuur en worden stuk voor stuk bewerkt a la Ringelberg fotografie.

De foto's worden geleverd in een prachtige gallerij waar jullie de foto's naar jullie eigen computer kunnen downloaden of delen met familie.

De foto's zijn zonder logo en in de hoogste resolutie.

Snelle service

Ze maakt voor jullie de volgende dag al een nextday preview zodat jullie de eerste foto's meteen kunnen delen met familie en dierbare.

Binnen 6 weken krijgen jullie de gallerij met alle foto's toegestuurd.

Kosten zijn inclusief

Geen achteraf kosten maar transparante prijzen en pakketten geheel naar jullie wens.

Ringelberg fotografie telt geen foto's maar momenten, de foto's zijn een mooie afspiegeling van jullie belevenissen op jullie trouwdag.

Ervaring die Linda meeneemt

Linda heeft al veel ervaring met het fotograferen van bruiloften. Ze komt dan ook met expertise en ervaring. Ze weet wat er van haar verwacht wordt en kan jullie helpen om de dag indeling gesmeerd kan laten verlopen, dat is essentieel voor een stressvrije bruiloft.

Linda komt met veel humor en zal jullie een fijn gevoel geven tijdens de bruidsreportage zelf. Zij snapt als geen ander dat dit voor jullie geen dagelijkse kost is.

Weet wanneer ze naar voren moet stappen om die ene intieme foto te maken die je gaat koesteren.

Professionele bruidsfotograaf

Om alles vast te leggen werkt Linda met een contract. Daar staan de gemaakte afspraken in beschreven zodat er achteraf geen teleurstellingen kunnen ontstaan over uren of kosten. Gewoon heel transparant, dat werkt voor beide partijen ontzettend goed.

Dit geldt ook voor eventuele ziekte of uitval. Linda heeft een hele goed netwerk om zich heen gebouwd die voor elkaar klaar staan bij noodsituaties.

Stijl van bruidsfoto's

Maakt tijdloze foto's die over 100 jaar nog steeds hun waarde niet verliezen en misschien nog wel van onschatbare waarde zijn!

De stijl van Linda en haar bruidsfoto's is:

 • Scherp
 • Kleurrijk
 • Tijdloos

De fotografie is journalistiek, het fotograferen van echte momenten heeft de overhand. Linda fotografeert op een romantische manier, om de modern klassieke high-end foto's te creëren.


De mooiste Albums

Werkt met de beste en mooiste album leveranciers.

Een trouwalbum geeft je echt het gevoel van tijd en plaats die een afbeelding op een scherm niet kan vervangen. Daarom is een trouwalbum zo belangrijk het is echt een tastbare link naar jullie trouwdag.


Digitale bestanden hebben absoluut hun plaats. Maar een prachtig vervaardigd album vol met jullie foto's is een permanent erfstuk waar je van zult genieten, delen en doorgeven - een betekenisvolle verbinding met je trouwdag die elk jaar meer gekoesterd wordt.

Bruidsfotograaf Den Bosch met de Sint jan
Bruidsfotograaf in Den-Bosch

Mijn werkgebied ligt door heel Nederland zo ben ik al eens een aantal keer te vinden geweest in, Nijmegen, Ouderkerk aan de Amstel, Goes, Utrecht, Maastricht.

Maar ik ben vooral bekend bij Huize Bergen, Kasteel Maurick en Meneer van Eijck dit omdat mijn bedrijf gevestigd is in Vught onder de rook van Den-Bosch

“Super fotograaf! Leuke, gezellige meid. De werkwijze is fijn, resultaten zijn super!”


Bruidsfotograaf Kasteel Maurick Den-Bosch Vught

Hoe gaat het in zijn werk?

 • Check of de datum nog beschikbaar is via info@ringelbergfotografie.nl of hieronder bij contact.
 • Het kinkt soms misschien vroeg, maar meestal wordt een fotograaf 1 jaar vooraf geboekt.
 • Check de stijl gerust op de site. Het is romantisch, real, zo min mogelijk poseren, scherp en kleurrijk.
 • Ik weet hoe ik met licht moet omgaan, ook in moeilijke omstandigheden zoals donkere ruimtes tijdens ceremonies of feesten.
 • De foto's zijn creatief en van andere hoeken dan je verwacht!
 • De offerte laat de prijs duidelijk zien. Geen achteraf kosten voor foto's! Duidelijke prijzen op voorhand!
 • Ik fotografeer documenterend, alleen tijdens de bruidsreportage neem ik de regie. De rest van de dag wordt er niks in scene gezet en ben ik op de achtergrond.
 • Alle foto's worden keurig bewerkt.
 • Ik ben flexibel en mee dekend met onze klanten. 
 • Ik ben 7 jaar ervaring met meer dan 100 bruiloft op onze naam
 • Ringelberg fotografie is professioneel, dat zie je terug in de kwaliteit van de foto's en de apparatuur die wij voorhanden hebben
 • Ik ben  goed verzekerd en denken ook na mocht er onverhoopt calamiteiten zijn van mijn kant dat ervoor de klant altijd een beste oplossing is! Dus 2 camera's, dubbele card slots en meerdere lenzen
 • Ook denken we mee met slecht weer opties en werken we met een contract waar alle afspraken duidelijk in beschreven staan, zodat er achteraf geen onduidelijkheden kunnen ontstaan.
 • Ik werk met professioneel materiaal en ik ben altijd dubbel gedekt met camera's

Kom gezellig kennismaken bij ons in VughtStadhuis Den Bosch Bruidsfotograaf
Trouwfotograaf Den Bosch met Details
Bruidsfotograaf in Den-bosch
Mooiste trouwfoto's in Den-Bosch
Trouwfotograaf Den Bosch emoties
Den bosch trouwfoto's ringen
Journalistiek bruidsfotograaf Den bosch
Den-Bosch Bruidsfotograaf


Enthousiast over de bruidsfotografie? Laten we in contact met elkaar komen!

Ik wil alles lezen over jullie liefdes verhaal. Deel hoe jullie elkaar hebben leren kennen, hoe het aanzoek was, waar jullie gaan trouwen, de trouwdatum en alle vragen die jullie aan mij hebben. En ik ben er om jullie te helpen waar ik absoluut kan. Gebruik het formulier zodat we met elkaar in contact kunnen komen. Ik kan niet wachten om van jullie te horen!

Liefs,

Linda Ringelberg


Vertel mij gerust meer over jou, je verloofde en jullie trouwdag! Ik wil jullie verhaal horen. Om er zeker van te zijn dat we een goede match zijn.