Te gekke bruiloft in regio Den-Bosch


Jaaaah ik mocht weer <3 samen met Sandy die vaak me mij mee gaat als 2nd shooter. Deze mooiste dag van G & E begon voor mij bij de bruid thuis en Sandy ging naar de bruidegom. De bruid zat al heerlijk in de make-up en haar haren werden nog super mooi gedaan. Het was een gemoedelijke sfeer met leden van het gezin. Iedereen was al een beetje zenuwachtig, gezonde zenuwen.


Na een beetje te zijn uitgelopen qua tijd, was het dan eindelijk zover om de jurk aan te doen en de deur open te maken voor de bruidegom. Altijd een speciaal moment.


Daarna hop hop naar de bruidsreportage die we maakte bij Kasteel Dussen in Dussen ;) prachtige setting. En het weer viel zo mee, ze gaven echt heel slecht weer aan. Gelukkig waren de weer goden met ons gezind.


Het bruidspaar maakte een stop om met een prachtige koets met de mooiste paarden voor te komen rijden op hun ceremonie op Kasteel Meerwijk in Den-Bosch.

Het was een mooie ceremonie waarbij er veel gelachen maar ook een traantje van geluk vloeide.


Er werden duiven losgelaten na de ceremonie en we mochten met een rondvaartboot mee naar Engelen voor de kerkdienst.

Na de kerkdienst vaarde de boot ons een stukje over het water richting Den-Bosch waar taart en geproost werd door de gasten en het paar.


Voor ons was de dag daarna klaar, we hebben er erg van genoten. Check hieronder de preview van G&E mooiste dag!


Liefs Linda Ringelberg