Al een jaar geleden hadden ze mij geboekt! Zo speciaal en een ontzettend leuke klik.

2 keer hebben we elkaar voor de bruiloft gezien, alles doorgesproken en naar hun wensen mogen luisteren.

In gedachten was het bij mij al prachtig maar de uitkomst is nog mooier dan ik dacht!


De dag begon in Oss, daar komt de bruidegom vandaan en hebben we de start gefotografeerd.

Hierna ben ik richting Nijmegen gereden waar de bruid al druk was met haar en make-up. Van zenuwen was bijna niks te merken. Overigens was het gezellig druk met familie en vrienden die allemaal hun taak met liefde volbrachten ;)


Het bruidspaar woont in een appartement en voor de bruiloft hebben we de mogelijkheden van de eerste ontmoeting besproken. Samen kwamen we tot het idee om buiten tussen de prachtige panden de eerste ontmoeting te laten plaats vinden. Een bijzonder moment <3


Hierna zijn we naar het Kronenburgpark geweest om de bruidsreportage vast te leggen en naar de Waalkade om het prachtige uitzicht over Nijmegen samen met het bruidspaar vast te leggen.


Aangekomen in Groesbeek bij Hotel de Wolfsberg, zijn we snel, voordat de gasten kwamen ook nog foto's binnen wezen maken. Wat een mooie setting hebben ze in Wolfsberg. Ik kon hier zeker mijn creatieve flitstechnieken uit oefenen!

Daarna trok het bruidspaar zich terug om stiekem over de heuvel naar hun ceremonie plek te kijken waar de gasten zich al verzameld hadden.


De ceremonie was, liefdevol en recht uit het hart. Ze hebben beide prachtige woorden gesproken. En op de heuvelrug met een prachtig uitzicht.

Daarna ging het los met prosecco & taart, deze was speciaal door de bruid haar moeder gemaakt <3

Een heerlijke relaxte borrel met veel gelach en veel cadeau's!


Rond 17:30 uur was het tijd voor de familie/vrienden foto's, haha wat een lol!


Hierna zijn de gasten direct aan tafel gegaan voor een ontzettend lekker 3 gangen diner (die ik ook heb mogen nuttigen! Echt een hele grote pluim voor Wolfsbergen voor de goede zorgen en het lekkere eten).

Tussen de gangen hebben een aantal mensen die dicht bij het bruidspaar staan een stukje voorgedragen. Wat een sfeer en liefde, ik kom zo altijd veel van het bruidspaar te weten ;)


Na het eten was het tijd voor de dikke party!! Deze werd geopend met een prachtige tango!


Lief lief bruidspaar,

Super bedankt dat ik er van zo dichtbij bij mocht zijn, bedankt voor de goede zorgen! Jullie hebben veel lieve mensen om jullie heen, die veel om jullie geven. Ik heb genoten!

Veel plezier op jullie reis <3