Prachtige dag in Den-BoschOok al zo’n top bruiloft met prachtig weer midden in het centrum van Den Bosch. We begonnen net buiten Den Bosch waar de bruidegom zich klaar maakte met een beetje zenuwen, samen met zijn ouders en een leuke schattige piepkleine kat. Even checken op Google hoe die stropdas ook alweer om moest.


Snel richting Den Dungen om het klaar maken van de bruid te fotograferen. Hier was het al gezellig druk, we hebben goed kunnen lachen om een nagellakje dat ipv op een hand op een wang zat 😂

De eerste ontmoeting bij de deur was super cute om vervolgens met de 🚌 bus weg te gaan! En het leuke was dat de bruidegom de oude daf reed! Onder weg wat spanning gehad omdat hij even niet deed wat hij moest doen, rijden 😆🤭 maar ook dat kwam al snel goed.


Op naar de ceremonie in het stadhuis van Den Bosch. Daar op de markt is het altijd lekker druk met kijkers. De ceremonie was prachtig met leuke verhalen en lieve woorden.

Ze zeiden allebei ja en gingen als man en vrouw de deur uit!! We gingen om het te vieren worstenbrood eten bij paternoster ook op de markt waarna wij de bruidsreportage gingen doen bij de uilenburg, te voet. Altijd leuk, iedereen staart je aan en roept gefeliciteerd 🥳

Tegen 3e moesten we weer allemaal terug in de bus om richting Vught te rijden om nog te proosten in de heide voor de bus!

Hierna ging het bruidspaar verder om nog te feesten! Al me al een zeer geslaagde dag!