The Story

Owwww wat een prachtige dag!

Ik mocht de bruiloft van Nick & Caroline vastleggen en wat een prachtige mensen zijn zij met heel veel lieve mensen om hen heen.

De dag begon in het ouderlijkhuis van Caroline waar het al gezellig druk was met een x aantal dames, al de haren en de make-upjes werden aangebracht. Er hing een ontspannen sfeer. Toen was het tijd om de jurk aan te doen. Dat ging soepel en ze was al klaar om Nick te zien! En wat treft die kwam er al snel aan in de carbrio met de kap natuurlijk maar beneden.

Nick belde samen met hun zoontje aan, wat een emoties tussen Caroline en Nick maar ook alle toeschouwers waren blij verrast.

Door naar de bruidsreportage in de Leerfabriek in Oisterwijk, zo'n prachtig oud leeg gebouw. Eerst met alle bruidskindjes, later gewoon ook alleen met het bruidspaar. Om ook een groen karakter aan de foto's gegeven zijn we naar de Oisterwijkse Vennen.

Toen was het tijd voor de Ceremonie, iedereen stond klaar om het bruidspaar te bewonderen met alle bruidskinderen. De ceremonie was prachtig, er werd een prachtig lied gezongen door een vriendin en de sfeer was gewoon geweldig.

Het liep door een in een borrel en natuurlijk heerlijke taartjes, lieve woorden en felicitaties.

Ook mocht ik de groepsfoto's verzorgen en het 3 gangen diner fotograferen. Waarin er iedere keer een lieve mooie speech kwam voor het uitserveren van een gang.

Wat een geslaagde dag, lieve Caroline & Nick bedankt!