Vaderdag shoot


Vaderdag shoot:


zondag 26 mei en zaterdag 1 juni as.

Kosten 99 euro incl 2 digitale foto's.

Lichte achtergrond

15 min

Portretten, ik maak dus voornamelijke 1 persoons portretten en mocht er tijd overzijn ook van broertjes en zusjes samen.


Let op de tijd die ik reserveer is voor 1 a 2 personen, wil je met meer op de foto zul je meer tijd achter elkaar moeten reserveren!


Een foto van je kind voor Vaderdag is als een waardevolle schat, vastgelegd in een enkel beeld. Het begint met het vangen van die unieke uitdrukkingen, ondeugende gezichtje of speelse gebaren die de persoonlijkheid van je kind belichamen.


De camera vangt die momenten van spontaniteit en oprechtheid, elke foto een herinnering aan een speciaal moment tussen vader en kind. Het is geen gewone foto; het is een tastbare herinnering aan de band die jullie deelt, een moment vastgezet in de tijd.


Wanneer je deze foto aan je vader geeft op Vaderdag, is het meer dan alleen een geschenk. Het is een klein gebaar van waardering voor alle liefdevolle momenten die jullie samen hebben gedeeld. Het herinnert hem aan de vreugde van vaderschap en de kostbare band die hij met zijn kind heeft.


Deze foto zal niet alleen een plekje vinden in een fotolijst, maar ook in het hart van je vader, waar het een blijvende herinnering zal worden aan de liefde en verbondenheid.