Bruidsfotograaf: Trouwen op landgoed Twistvliet, Veere. Wat een prachtig stel in festival sfeer.

Wat is het geweldig om iedere keer als trouwfotograaf bij zo'n prachtige dag aanwezig te mogen zijn.

En deze bruiloft begon voor mij al 1 avondje eerder. Ik mocht blijven slapen in een heuse bedstee. Heerlijk gedroomd, altijd over van alles dat mis kan gaan op de bruiloft. Ja ik heb zo ook mijn nachtmerries ;) 

De volgende ochtend was iedereen heerlijk relaxed en is alles heel fijn op het gemak gegaan. De kapster was er en iedereen werd mooi gemaakt. Alle jurken, pakken etc hingen mooi om ons heen. Het was zo gezellig!

Na het aankleden kwam de eerste ontmoeting. Er waren een beetje zenuwen maar wat waren ze blij toen ze elkaar voor het eerst zagen <3

De zon was nog niet lekker door, maar dat is geen probleem om aan de trouwreportage te beginnen. Langzaam aan kwam ook de zon.

Tegen het middag uur zijn we naar Veere gegaan voor de huwelijksvoltrekking. Wat een prachtig plekje is Veere. Het trouwen met veel momenten voor persoonlijke woorden.


Nu was de zon er echt. En als je dan bij de zee bent en het is mooi weer dan moet je ook daar foto's maken! Het leek Ibiza wel, wat mooi en wat was alles in zomerse sfeer. Lekker in het zand en spelen met het licht. Terug op Landgoed Twistvliet was er een prachtige woorden en was er een zoete tafel met taart. Samen met de kinderen hebben we nog heerlijk op het Ibiza style matras gesprongen. Algauw gingen we aan een prachtig gedekte tafel en zat mijn dag er weer op. Ik begon aan de terug reis met een prachtige dag achter mij.