Geweldig leuke bruiloft op Kasteel Maurick

Zoooo leuk! Als bruidsfotograaf maak ik altijd de leukste momenten mee!


Afgelopen vrijdag de 13 e, deze super bruiloft mogen vastleggen. We begonnen met het aankleden in de kamers boven in Kasteel Maurick. Er was al een hele gezellig sfeer, cadeautjes werden uitgedeeld en er vloeide al wat traantjes. Het bruidspaar kleden zich afzonderlijk van elkaar aan en de eerste ontmoeting van de dag was onder aan de trap. Ze zagen er prachtig uit, incl hun kinderen.

Hierna hebben we natuurlijk gebruik gemaakt van de tuin van Kasteel Maurick om de bruidsfoto's te maken. Het springkussen die prachtig wit was, waar iedereen incl het bruidspaar gebruik van heeft gemaakt.

De ceremonie vond plaats in de mooie lichte Orangerie. De bruid werd weggeven door haar vader en de gasten zagen haar toen voor het eerst. Na de lieve woorden die ze aan elkaar uitspraken, traantjes die moesten worden weggepinkt en de kinderen die iedereen aan het lachen maakte gingen we naar buiten voor de toast en taart.

De kinderen gingen ondertussen een speurtocht doen, de familiefoto's werden gemaakt en de zon scheen heerlijk.

Rond 17:30 ging iedereen aan tafel binnen in Kasteel Maurick en zijn er door heel veel lieve mensen prachtige woorden gezegd, waarna het feest werd geopend door het bruidspaar en hun kinderen! Dat was geweldig!

Hieronder zie je een kleine greep uit hun dag!


Gaan jullie trouwen en zoeken jullie een toffe bruidsfotografe met bergen ervaring? Check gerust de site verder :)

Liefs,

Linda Ringelberg