Prachtig trouwen in Dordrecht

Voor alles is een eerste keer..

Voor mij was het dus de eerste keer dat ik naar Dordrecht mocht als bruidsfotograaf maar ook als Linda ;). Wat een prachtige stad is dat! Het heeft een wat weg van Den-Bosch maar dan wat minder met een zachte g haha.

Maar genoeg over de stad. Het bruidspaar was weer geweldig, lief en alles super mooi! Ik had een second shooter meegenomen omdat ik wat wensen heb voor in de toekomst en daar al wat platen voor heb kunnen schieten, meer volgt begin volgend jaar. We begonnen bij Bart thuis waar zijn moeder hem hielp met zijn pak, zijn zenuwen had hij keurig onder controle. Het huis was mooi versierd en het pak was ook zo aan. Na het fotograferen van de details en het aankleden zijn we naar Puck gereden die in het centrum woont van Dordrecht samen met Bart en hun dieren.

Puck was al bijna helemaal klaar om haar jurk dan eindelijk aan te trekken, samen met haar schoonmoeder, schoonzus en vriendin. Dat ging allemaal helemaal goed. En dan komt het zenuwslopend wachten ;) dit is vaak het moment dat de bruidsparen het spannendste vinden. Elkaar voor het eerst zien. Vaak vloeien er wat traantjes van geluk net als op deze dag. Het was een prachtige eerste ontmoeting, gewoon in het appartement maar voor de mooiste momenten kan je gewoon je dagelijkse omgeving gebruiken.

Voor de bruidsreportage hebben we natuurlijk het centrum van Dordrecht onveilig gemaakt. Langs de kade, langs de kerk en even voor de bakker. De zon scheen heerlijk. Het was een prachtige dag met natuurlijk ook de ceremonie in het stadhuis van Dordrecht, mooie woorden en lieve mensen staan om Bart & Puck heen.

De taart, het eten en het feest werden gehouden in het Wantijpaviljoen met zijn prachtige park waar we nog een kleine bruidsreportage hebben gehouden en de familie foto's zijn gemaakt. Na de taart zat het ervoor ons weer op. Wij hebben genoten!


Liefs Linda Ringelberg

*gaan jullie trouwen en zoeken jullie nog een leuke, toffe, profie bruidsfotograaf? Check dan de site!