Jarige job actie

Hallo beste Lezers,

Ik, Linda Ringelberg, Steffie Ruf & Cafataria Jimmy's zijn een actie begonnen voor de jarige kinderen tijdens de corona crisis. Het idee hier achter is om de kinderen in Vught toch een speciale verjaardag te bezorgen nu er geen familie bij kan zijn en het alleen met het gezin gevierd wordt. Ook heeft Stichting Marioton cadeautjes gebracht en zijn er zelfs particulieren naar de action geweest om cadeautjes te kopen. Kinderen hebben enveloppe versiert en mensen zijn handgeschreven kaartjes komen brengen om die bij de jarige kinderen te krijgen.

De reacties van de kinderen zijn goudwaard!

Geheel belangeloos zorgen wij voor iets speciaals, doe je ook mee?


Voor wie is het bedoelt?

  • Kinderen uit Vught die jarig zijn in de periode van de Corona tot 6 april
  • leeftijd tot 12 jaar


Wat kun je verwachten?

  • Verassingen enveloppe met een cadeautje, kaartjes etc.
  • Kindermenu door Jimmy's gebracht

Vul onderstaand formulier in. Dan nemen wij contact op, we plannen op dit moment niet te ver vooruit omdat we niet weten of er misschien een lock down komt.


Helaas kan ik zelf niet meer komen om foto's te maken. Dit is ivm de overheid en het rivm te risicovol. Helaas...

Wil je meehelpen om de kinderen in Vught een speciale verjaardag te geven?

Wil je graag mee helpen om de kinderen een speciale verjaardag te geven? Want meerdere handen maken licht werk. Mail dan naar Stephanie-ruf@hotmail.com

We zijn opzoek naar geschreven verjaardagskaartjes, zodat de kids flink wat post krijgen. Eventueel tekeningen, verjaardagskroon met cijfers erop. Ook zijn kleine cadeautjes welkom. Maar ook eigen inbreng en ideeën.

Graag zsm de kinderen doorgeven die jarig zijn, maar minimaal 48 uur van te voren zodat wij onze dagen kunnen plannen.

Graag vragen wij of de ouders van de kinderen hun willen opgeven. Dit heeft met het afspreken van de tijden de voorkeur!