Echte momenten, verhalen vertellend!

Als bruidsfotograaf is het heel belangrijk om de juiste momenten te zien en ze vast te leggen. Deze foto's zijn misschien wel waardevoller dan het perfecte plaatje van de bruidsreportage. Ook wel bekent als journalistiek fotograferen in verhalende beelden.

Ringelberg fotografie vind dat bruidsfoto's de herinnering voor de toekomst is! Dat houdt in dat ik het belangrijk vind dat de foto's een weerspiegeling zijn van jullie verhaal. Dus ik zet niets in scene en volg jullie op jullie mooiste dag. Zo krijg je een super mooie documentatie van jullie bruiloft.

Ik als bruidsfotograaf neem wel de leiding tijdens de bruidsreportage die meestal 1,5 uur duurt, dit ligt wel aan de plekken die jullie graag op de achtergrond van de bruidsfoto's terug wilt zien.

De rest van de dag ben ik op de achtergrond en weet ik precies wanneer ik dichterbij moet stappen. Ik leg de bruidsfotografie met creatieve ogen vast, professioneel, scherp en met oog voor het verhaal en detail.


Hieronder heb ik bruidsfoto's verzameld om een idee te geven wat ik zoal zie op bruiloften ;) Klik op de foto om ze in groot, origineel foto formaat te bekijken!

Gaan jullie trouwen?

Natuurlijk allereerst gefeliciteerd met jullie voorgenomen bruiloft. Hopelijk vinden jullie mijn manier van een bruiloft fotograferen helemaal jullie smaak! Zo ja, vul dan snel het contact formulier in. Allereerst moet ik kijken of de datum van jullie bruiloft nog vrij is. De een is vroeg en de andere is misschien wat laat met het kiezen van hun fotograaf. Maar niets is fout, de kans zit er in dat de favoriete fotoraaf al bezet is, want helaas kunnen wij maar op 1 bruiloft per dag foto's maken.

Ivm de drukte van kennismakingen in Aug & Sept is het op dit moment alleen mogelijk om een kennismaking via skype of telefonisch in te plannen. Natuurlijk kunnen we als jullie dat prettig vinden nog een kennismaking inplannen in het najaar.

Weet je al zeker dat je mij wil boeken, geef het gerust aan! Zo weet je zeker dat niemand anders er vandoor gaat met jullie datum!Misschien tot snel,

Linda RingelbergVught Markiezaat 17