Wat krijg jullie als jullie mij boeken:

 • Minimaal 6 uur trouwfotografie: Tijdens deze uren zorg ik ervoor dat ik alle belangrijke momenten van jullie bruiloft vastleg, van het klaarmaken tot de ceremonie en het feest.
 • Bij 6 uur bruidsfotografie zitten minimaal 250 bewerkt digitale foto's
 • Contact via whatsapp om al jullie trouwvragen te beantwoorden
 • Doorspreek gesprek 2 weken voor de bruiloft
 • Next day preview: Binnen enkele dagen stuur ik jullie al een voorproefje van de prachtige foto's, zodat jullie er meteen van kunnen genieten, zelfs tijdens jullie huwelijksreis!
 • Jullie ontvangen een online galerij met de volledige reportage, die gemakkelijk te delen en te downloaden is.
 • Plus een eigen app, zo kan je snel en makkelijk bij jullie foto's
 • Jullie ontvangen prachtige foto's die jullie voor altijd zullen koesteren, waarmee jullie keer op keer de emoties en vreugde van jullie trouwdag kunnen herbeleven. Deze zijn netjes bewerkt, op kleur, contrast, rechtgezet en je ontvangt ze ook nog eens allemaal in zwart wit.
 • Gemiddeld boekt een bruidspaar mij voor 12 uur, zo is de hele dag gedekt
 • optie tot het bij boeken van een 2e fotograaf, zij is geheel op mij ingespeeld en zal zorgen dat er nog meer favoriete momenten worden vast gelegd.


De kosten voor de bruidsfotografie:

Pakket 16 uur bruidsfotografie


250 bewerkte digitale foto's, in hoge resolutie en zonder logo


Download gallery om de foto's te kunnen downloaden


Doorspreek gesprek 2 weken voor de bruiloft om alle details en wensen helder te hebben


incl reiskosten


mini foto album


€1699

PAKKET 2


6 uur bruidsfotografie incl album


250 bewerkte digitale foto's, in hoge resolutie en zonder logo


Download gallery om de foto's te kunnen downloaden


Doorspreek gesprek 2 weken voor de bruiloft om alle details en wensen helder te hebben


incl reiskosten


Prachtig foto album 30x30 incl 15 spreads


€1995


Optioneel


ieder extra uur fotografie is €150 euro extra


2e fotograaf €75 per uur als je deze niet in het pakket neemt, pakketten zijn vaak voordeliger


Los trouwalbum 30x30 cm met 15 spreads €595 euro


Loveshoot incl 10 digitale foto's a 275 euro


Same day edit kan alleen in combinatie met een 2e fotograaf deze optie bied ik gratis aan


Goede contacten met videografen die ik aanbeveel.


Na een vrijblijvende kennismaking krijgen jullie een offerte opmaat, omdat ieder bruidspaar andere wensen heeft
All- in- One Pakket!


Van begin tot eind bruidsfotografie!


Collectie all-in

Het hele verhaal vertellen is wat ik het liefste doe, samen met mijn 2e fotograaf

Wij fotograferen alles van jullie bruiloft:

vanaf het moment dat je bijna klaar bent om je jurk of je trouwpak aan te doen tot en met de openingsdans en een deel van het feest!

Dit pakket bied alles en jullie zijn in 1 klap klaar en er zeker van dat het hele verhaal van jullie gehele bruiloft verteld wordt!


Wat is inbegrepen?

Vanaf make-up (1 uur voordat je je jurk aandoet) t/m het begin deel van het feest, de bruidsfotografie uren.

Meestal zijn we er dan rond de 12- 14 uur in totaal.


Minimaal 750 prof. bewerkte foto's, ik tel geen foto's maar momenten, deze foto's zijn een prachtige compilatie van jullie dag.


De foto's krijgen jullie in hoge resolutie en zonder logo',. in kleur en z/w en deze kunnen jullie downloaden in een online gallery


Binnen een dag de preview of same day edit, dit zijn rond de 40 foto's.


Een handgemaakt trouwalbum van 30x30 met 15 spread (30 blz) incl opbergbox


Love shoot, zodat jullie al prachtige foto's hebben voor op de uitnodingen, of in het gastenboek.

Maar ook kunnen we elkaar beter leren kennen, dit werkt altijd heel fijn om de trouwdag.


Voorbereidingsgesprek 2 weken voor de bruiloft


Reiskosten door NL


2e trouwfotografe, zij blijft ook de gehele dag!

 

Met dit pakket hebben jullie alles om jullie bruiloft van begin tot einde vast te laten leggen. 


€3600


Lieve toekomstige bruidsparen,


Gefeliciteerd met jullie verloving! Nu begint het spannende avontuur van het plannen van jullie droombruiloft. Een van de belangrijkste aspecten van jullie grote dag is het vinden van een bruidsfotograaf die jullie liefdesverhaal op een unieke en betekenisvolle manier kan vastleggen. En daar kom ik in beeld!

Ik ben gepassioneerd in het creëren van tijdloze herinneringen die jullie voor altijd zullen koesteren. Hier zijn een paar redenen waarom ik de perfecte keuze ben als jullie bruidsfotograaf:


 1. Ervaring en Professionaliteit: Met 11 jaar ervaring in het vastleggen van bruiloften, ben ik goed vertrouwd met de flow en het ritme van zo'n bijzondere dag. Ik weet hoe ik onopvallend kan zijn wanneer dat nodig is, terwijl ik tegelijkertijd alle emotionele momenten, glimlachen en tranen van emotie moet vastleg. Jullie kunnen er zeker op vertrouwen dat ik mijn werk professioneel en met groot enthousiasme uitvoer.
 2. Creatieve Benadering: Mijn stijl van fotografie wordt gekenmerkt door een combinatie van artistieke visie en spontaniteit. Ik ben gepassioneerd door het vastleggen van de klassieke momenten, de pure emoties en de liefde die tussen jullie straalt. Door mijn creatieve benadering zal elk foto een uniek kunstwerk zijn, dat jullie telkens weer terugbrengt naar dat speciale moment.
 3. Verbinding en Samenwerking: Ik geloof in het opbouwen van een sterke band met mijn bruidsparen. Jullie vertrouwen mij met het vastleggen van jullie intiemste momenten, daarom is het essentieel dat jullie je op je gemak voelen bij mij als fotograaf. Ik luister naar jullie wensen, ideeën en visie voor jullie bruiloft en werk nauw met jullie samen om ervoor te zorgen dat jullie verwachtingen worden overtroffen.
 4. Onvergetelijke Herinneringen: Jullie bruiloft is een moment waar jullie keer op keer naar zullen terugkijken, en ik wil ervoor zorgen dat elke foto die ik maak een herinnering is die jullie voor altijd koesteren. Ik streef ernaar om de essentie van jullie liefde en de sfeer van jullie trouwdag vast te leggen, zodat jullie de beelden kunnen delen met geliefden en ze kunnen doorgeven aan toekomstige generaties.
 5. Compleet Pakket: Als jullie bruidsfotograaf bied ik een uitgebreid pakket aan diensten aan. Van het vastleggen van de voorbereidingen tot aan de ceremonie en het feest, ik ben er om elk belangrijk moment te documenteren. Daarnaast zorg ik voor zorgvuldige nabewerking van de foto's om ervoor te zorgen dat elke
 6. Emotionele Verhalen Vertellen: Ik geloof dat foto's de kracht hebben om emoties op te roepen en verhalen te vertellen. Mijn focus ligt op het vastleggen van de oprechte en emotionele momenten, de liefdevolle blikken en de gelukkige tranen. Jullie trouwalbum zal een prachtige weergave zijn van jullie liefdesverhaal, waardoor jullie keer op keer de magie van jullie