Met zekerheid de mooiste foto's van jullie bruiloft!

Foto's die jullie met trots met iedereen gaan delen.

Hoe ik jullie kan helpen met de mooiste foto's van jullie bruiloft:In het kort: Jullie trouwen maar 1 keer. Het verhaal kan maar 1 keer worden vastgelegd, daar moeten jullie wel bewust van zijn. De tijd en wil om te experimenteren met bruidsfotografen hebben jullie niet. Het moet op gevoel en klik. Op de voorbeelden die je krijgt te zien.

Ik ben een gevoelspersoon, ik wil dat mijn bruidsparen mij voor 100% vertrouwen in waar ik goed ben. Fotograferen, momenten zien en ze vastleggen.


Niet stijf poseren maar echte momenten creëren, ook bij de bruidsreportage. Ik beloof je, je op het mooist te fotografen!

Ik maak het stuk bruidsfotografie voor jullie Relaxed en zorgeloos!

zo kunnen jullie je focussen op waar het echt om draait op jullie trouwdag: Trouwen en heerlijk genieten van al jullie geliefdes.

Stap 1


Kom in contact met mij, we kunnen bellen, videobellen of met elkaar een afspraak maken zodat jullie bij mij gezellig op vrijblijvende kennismaking komen. Ik wil dan alles weten over wie jullie zijn, wat jullie doen en waar jullie gaan trouwen.


Stap 2


We hebben contact over de offerte en het contract. Zo hebben we voor beiden kanten alle verwachtingen op papier. We houden contact en ik zie natuurlijk graag alles voorbij komen op insta fb whatsapp of mail. Zo leer ik jullie beter kennen en jullie mij!

Stap 3


Hier gaan we een loveshoot plannen. Deze komt bij het 'No worries' pakket en heeft als voordeel dat we elkaar nog beter leren kennen. Ik maak mooie preview foto's voor een 'save the date' kaart, bedankjes of voor het gastenboek. Maar het belangrijkste is om al op jullie gemak te komen voor de camera.

Stap 4


Dit moment is meestal 2 weken voor de bruiloft. Dan hebben we een doorspreek gesprek aan de hand van een vragenlijst die ik naar jullie toe stuur. Dit is ook het moment dat jullie de keuze maken voor trouwalbum, (denk aan layout, kleur en afwerking)


Stap 5


De belangrijkste stap ;)

Want dit is jullie trouwdag.

Ik kom op afgesproken tijd en plaats en volg jullie de hele dag samen met mijn 2e bruidsfotograaf.

We gaan er een geweldige dag vol herinneringen van maken!

Stap 6


Dit is de dag na jullie bruiloft.

Ja want die trouwdag is voorbij gevlogen, jullie hebben al helemaal zin in de foto's.

En dat komt mooi uit, want 1 of 2 dagen naar de bruiloft ontvangen jullie een preview en de factuur ;)

Stap 7


Nu is het wachten aan jullie voor de rest van de foto's.

Ik ga een intensief traject in met jullie foto's. Ik moet al de foto's uitzoeken, ook die van de 2e bruidsfotograaf. Deze allemaal netjes recht zetten, op Ringelberg fotografie perfectie bewerken en netjes in orde maken.

Dit traject duurt tussen de 4 tot 6 weken.


Stap 8


Plan maar een romantische avond in! De foto's zijn klaar en ik zou het leuk vinden als jullie heel dicht tegen elkaar aanzitten zodat jullie terug in de tijd worden gezogen.

De foto's worden afgeleverd in een gallery. Ik neem een ruime selectie zodat jullie zelf jullie favoriete aan familie en vrienden kunnen showen!

Stap 9


Ik maak in deze stap jullie tastbare trouwalbum in orde. Jullie verhaal, zo bijzonder om dit in een boek te kunnen verwerken. Die je erbij pakt op momenten dat jullie even terug willen. Even genieten van al dat moois van die dag.


Jullie mogen zelf jullie 50 favoriete foto's kiezen, deze verwerk ik in het album en hebben we contact over de indeling en het bestel moment.


Ook dit traject is een kostbare tijd. Het album moet uit het buitenland komen en heeft een levertijd van 6 weken.

Het zijn niet gewoon foto's, het zijn de foto's van jullie verhalen van jullie mooiste dag!

Hoe bijzonder is dat?


Kom in contact:

ik wil alles over jullie bruiloft weten!

Contact Me