Corona en jullie bruiloft

Wie had gezegd dat Corona mijn bedrijf volledig plat kon gooien had ik uitgelachen, 3 maanden geleden. Maar nu is het werkelijkheid. Ik heb het te doen met jullie als mijn bruidsparen, de voorpret, maar ook de onzekerheid.

Maar er is ook behoefte aan duidelijkheid van mijn kant, aan jullie. Hoe het er nu naar uitziet kan en mag ik tot 12 mei geen bruiloften fotograferen.

Duidelijkheid

Voor jullie als bruidsparen is duidelijkheid nu misschien het belangrijkste. Ik wil meedenken, ik ben flexibel en zal helemaal onderaan deze pagina de datum zetten waarop ik geboekt ben en waar nog kennismakingen gepland staan, maar die nog niet definitief geboekt zijn.


Voor de bruiloften tot 12 mei

Jullie moeten van de overheid jullie bruiloft verzetten. Balen, stom en ik kan nog meer woorden bedenken die door mij heen gaan ;) Ik begrijp jullie. Probeer het ook van mijn kant te bekijken en mij mee te nemen in jullie nieuwe datum. Ook al mocht ik echt niet kunnen, wat voor mij een ramp zou zijn als dat bij alle 10 de bruiloften gaat gebeuren (die voor 1 juli geboekt staan), kunnen we voor een passende oplossing zorgen.

Wanneer ik echt zelf niet zou kunnen is het altijd een optie om toch de stijl van mijn foto's te krijgen. Dan regel ik een andere goede fotograaf die op de manier foto's maakt zoals ik doe en ik ze op mijn manier bewerk. Dus onder de vlag van Ringelberg fotografie en dezelfde voorwaarden die zijn afgesproken.

Hopelijk kunnen we dit voorkomen door mij te betrekken in de alternatieve trouwdatums. Probeer waar kan ook rekening te houden met mijn data's die nog vrij zijn. Mijn dank is daarvoor heel groot. En wat niet kan, kan niet. Dat is begrijpelijk.

Bruiloften na 12 mei

Daarvoor snap ik dat jullie naar een alternatieve data gaan kijken. Veel bruidsparen hebben dan een optie op een andere dag zodat mocht de overheid bepalen dat het na 12 mei nog steeds van kracht is, dat je dan al een optie hebt.

Ik zet dan achter de data dat dit een alternatieve data is voor jullie.

Contact met Linda

Jullie mogen mij ten alle tijden bellen, mailen of whatsappe met vragen. Misschien wil je op jullie eigenlijke bruiloft een loveshoot inplannen, deze biedt ik dan kosteloos aan voor mijn bruidsparen in Vught incl 5 digitale foto's, wil je er toch meer dan kan je die eventueel vrijblijvend bijboeken.

Ik hoop dat iedereen in goede gezondheid is. Ik had het graag ook zo anders gezien. Liefde overwint alles, jullie bruiloften gaan voor iedereen nog specialer zijn, de feesten met nog meer knal en alles heeft nog meer emotie!

Liefs Linda


De data's die ik geboekt ben:

Ik zou/ ga met mijn gezin naar Amerika. De reis van onze dromen is geboekt, deze had ik gewonnen met een prijsvraag ;) of dit door kan gaan is voor ons ook nog de vraag. Ik ga in ieder geval dan van 19 juli t/m 14 aug weg.Onderstaande zijn de geboekte data's.

202011 juli geboekt

17 juli geboekt

19 juli t/m 14 aug ben ik met vakantie, vanaf 15 aug kan ik weer.

20 aug geboekt

22 aug geboekt

28 aug optie

29 aug geboekt

3 sept geboekt

4 sept geboekt

5 sept in optie

11 sept geboekt

24 sept geboekt &

26 sept in optie voor een verzette datum +

28 sept geboekt

10 okt geboekt

16 oktober in optie voor een verzette datum

17 okt in optie


202123 april geboekt

1 mei geboekt

2 juni geboekt

11 juni in optie

6 juli staat in optie

24 juli geboekt


De datums die in optie staan, zijn nog niet definitief geboekt. Dus geef gerust aan als je die datum overweegt, dat zijn nieuwe bruidsparen waarvoor een kennismaking ingepland staat.