Welkom

Natuurlijk gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Jullie zijn jullie aan het oriënteren op een super toffe en professioneel bruidsfotografen in de buurt van Vught. Dan zijn jullie hier aan het perfecte adres. Ik Linda Ringelberg werk documenterend, dat houdt in dat de bruidsfotografie in een foto verhaal verteld wordt met natuurlijk mijn creative kijk. Ik zet de tijd even stil en vang ik al jullie echte momenten.

Poseren vind bijna niemand heel tof om te doen ;) dus hou ik daar rekening mee en geef ik mijn eigen draai aan de bruidsreportage. Spontaan, romantisch en ook daar gaan jullie met plezier op terug kijken.

Het is een dag vol verhalen, ik zie de emoties, fotografeer de echte momenten die voor jullie in de toekomst er toe doen.

Mijn ervaring in de bruidsfotografie is groot. Door al die bruiloften die ik heb mogen doorlopen heb ik veel expertise opgedaan. Al menigmaal heb ik bruiloften mogen fotograferen in Vught.

Ik nodig jullie graag uit voor een kennismaking!

Bruidspaar trouwen Vught
Bruidsfotograaf in Vught bij de schommel

Wie ben ik, de bruidsfotograaf?

Zoals jullie misschien weten is mijn naam Linda Ringelberg en kom ook uit Vught. Ik ben een rustige toch enthousiaste bruidsfotograaf die het fotograferen van een bruiloft speciaal blijft vinden. Iedere bruiloft is anders, de mensen, de omgeving en natuurlijk het bruidspaar. Ik geniet ervan om verhalen te mogen vertellen. Iemand op zijn gemak te laten voelen voor de camera en opmerkzaam zijn op momenten, mijn sterke kant.

De stijl van mijn bruidsfotografie is Modern klassiek. Ik vind dat er sfeer in foto's moet zitten. Geen plat overbelichten momenten maar gewoon met alle belangrijke details die jullie met veel precieze hebben gekozen. Een trouwjurk en een pak horen de mooie details en de echte kleuren te hebben. De bruidsfoto's moeten tijdloos zijn zodat ze geen mode moment zijn maar een tijdloos verhaal die nog heel lang verteld gaat worden.

Bruidsfotograaf Bruid Vught
Huize Bergen Vught bruidsfotograaf
Bruidsfotograaf Vught in Ewijk

Check de rest van de site en natuurlijk de prijzen!