Trouwen op Slot Doddendael

Wat een prachtige gestylde bruiloft was dat, maar voor heel liefdevol met heel veel lieve mensen om het bruidspaar heen.

Bruidsreportage in de tuin

De omgeving op Slot Doddendeal is heel mooi met appelbomen en berenklauwen. We hebben daar dan ook een deel van de bruidsreportage geschoten net als op de plek waar ze elkaar het jawoord gingen geven. Het was prachtig gestyled door de styliste die helemaal uit Almere de bruiloft van top tot teen kwam aankleden.

Bob & Shanika zagen er prachtig uit en met hun dochter hebben we dan ook flink gelachen en mooie foto's kunnen maken. Heel moeilijk was het niet ;) Kijk zelf maar!

Aankomst op Slot Doddendeal

De aankomst was echt prachtig. Alle daggasten stonden klaar om het bruidspaar te ontvangen. Iedereen kon het bruidspaar dus goed bewonderen uit hun mooie auto.

Maar er moest natuurlijk ook getrouwd worden!


Met veel emoties en de nodige traantjes van geluk, zijn er mooie woorden gezegd. De setting was prachtig alles viel op zijn plaats.


Ik heb weer genoten van deze prachtige bruiloft. Het weer werkte mee, de locatie was prachtig, styling en het bruidspaar was niet alleen super mooi maar ook heel lief.


Gaan jullie trouwen en zoeken jullie een toffe bruidsfotograaf? Check dan de rest van de site!