Trouwen in Den Bosch

Den-Bosch is de perfecte stad om te trouwen! De eeuwen oude stad met zijn kinderkopjes en de Sint jan. Ikzelf kom er dan ook vaak genoeg voor mijn bruidsfotografie.

Waar kun je allemaal trouwen in en om Den-Bosch?

Stadhuis van Den-Bosch

Genoeg plekjes in Den-Bosch om te trouwen! Denk aan het stadhuis van Den-Bosch waar je over de markt uitkijkt. De rode zaal heeft een romantische sfeer, die je graag ziet als bruidspaar maar ook als bruidsfotograaf. De groepsfoto op het bordes is echt een must!

Museumkwartier in Den-Bosch (Noord- Brabants museum)

Prachtige klassieke ruimtes die je wanen in het verleden en door kunst omringt. De statenzaal is prachtig voor ceremonies. Een klassieke plek om te trouwen.

Kasteel Meerwijk in Den-Bosch

Ja, Den-Bosch heeft gewoon een eigen Kasteel. Het is een intieme plek om te trouwen aan het water. Het heeft een prachtige kasteeltuin en zelfs een bruidssuite met het mooiste licht.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi porta nunc at quam pulvinar, id aliquam diam ultrices. Cras eu felis eget lectus rhoncus porta. Nullam lectus enim, egestas vel vehicula quis, pellentesque sed lectus. Integer lectus erat, malesuada eget neque non, tristique fermentum quam.