Cadeaubon bestellen dat kan hier!

Uitleg Cadeaubonnen

Of het nu om een verjaardag, zwangerschap of kerstcadeau gaat, dit cadeau is altijd geslaagd om te geven.

Natuurlijk is het mogelijk om een cadeaubon te kopen bij Ringelberg fotografie. Hoe bijzonder is het om iemand een cadeau te geven waarmee ze in het verleden kunnen gaan kijken en momenten her kunnen beleven. Fotografie blijft iets magisch.

Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • Cadeaubon voor een fotoshoot incl 5 digitale kost 135 euro en is 1 jaar geldig.
  • Cadeaubon voor een newborn in de studio kost 175 euro incl 5 digitale foto's, deze mag ook ingezet worden als fotoshoot incl 8 digitale foto's. Deze cadeaubon is 1 jaar geldig.
  • Cadeaubon voor een Lifestyleshoot bij de newborn thuis kost €175 euro excl. reiskosten, deze mag ook ingezet worden als fotoshoot incl 8 digitale foto's. Deze cadeaubon is 1 jaar geldig.
  • Cadeaubon voor een babyplan incl 2 shoots waarvan 1 newbornshoot in de studio incl 10 digitale foto's & 1 fotoshoot incl 10 digitale foto's. Dit kan een zwangerschapsshoot zijn maar ook een fotoshoot als het kindjes rond de 1 jaar is. Cadeaubon is dan ook langer geldig.


De cadeaubon wordt na het betalen van de factuur. De factuur wordt binnen 24 uur verstuurd naar het opgegeven email adres. Bij vragen mail ze gerust.

Cadeaubon gekregen?