Prachtige bruiloft in Haaren & Vught

Dit was weer een hele mooie dag, dit keer in Vught & Haaren met dit hele lieve en knappe stel!

Ik begon de dag bij Brian thuis die al heerlijk ontspannen aan tafel mij op zat te wachten. Even een paar foto's en direct door naar Anoek. Ook hier was het gezellig druk en de jurk hing al helemaal klaar om aangetrokken te worden.

Nadat moment moest er natuurlijk door de vriendinnen geproost worden. De spanning steeg want Brain kon ieder moment aanbellen. Dat ging allemaal goed en er werden lieve woordjes aan elkaar gezegd. En daar kwam een verassing aan namens het bruidspaar. Een paardentram waarmee de daggasten naar Kasteel Nemerlaer werden gebracht. Waar de borrel, proost en taarten wordt aangesneden.

Wij gingen ondertussen door Vught & Haaren de bruidsreportage maken met een super coole Corvette knal rood! Dat ging allemaal soepel.

Daarna gingen we naar Kasteel Nemelaer waar het gezelschap ons stond op te wachten. Mooie woordjes tijdens de toost en echt taart aansnijden ;) We gingen naar Herberg van Boxtel in Haaren waar het diner en de cermonie en het feest zouden plaats vinden.

Ook bij het diner waren er lieve en humoristische speeches. En het eten was verrukkelijk.

Toen was het om 19:00 uur echt tijd om te trouwen, ook al vielen er wat druppels het was prachtig en liefdevol. Af en toe de paraplu erbij mocht de pret niet drukken. Na het ja woord was het dan ook tijd voor de openingsdans en ik heb van horen zeggen dat het nog tot in de late uurtjes gezellig was.

Lieve Brian & Anoek Gefeliciteerd. Reis, heb lief en vooral geniet van elkaar!


Liefs Linda Ringelberg