Geef jezelf dit cadeau!


Waarom? Je zult merken dat je vertrouwen een boost krijgt! Veel mensen vinden voor een camera staan niet leuk, ze zijn bang dat de fotograaf hun lelijk fotografeert. Maar wat nu als ik jou kan fotografen op jou mooist en dat je altijd blij zult zijn met het resultaat. Het is een beleving en een ervaring waar je geen spijt van zult krijgen.


Je moet erop kunnen vertrouwen dat je een fotograaf hebt gekozen die het mooiste in je naar boven haalt en het tegelijkertijd plezierig en leuk kan maken. Bij Linda & Dorien zul je begeleid worden in dit proces, zodat je er geweldig uit kunt zien en je kunt voelen zoals jezelf.


Ik beloof je, je zult geen spijt krijgen als je straks die mooie nieuwe profiel foto kan showen aan heel de wereld!
Iedereen is echt mooi op zijn eigen manier. Ik leg die graag vast.


Maar soms hebben mensen moeite om dat voor zichzelf te zien. Ik kan me vinden in vrouwen die moeite hebben om hun eigen schoonheid te zien. Ik denk dat we ons allemaal wel eens zo hebben gevoeld. We zijn veel strenger voor onszelf dan hoe andere naar ons kijken.


Ik wil je helpen te zien wat andere mensen zien als ze naar jou kijken. Samen gaan we je opnieuw in contact brengen met de prachtige persoon die je bent en de mooiste portretten maken die je ooit hebt gehad.


Telkens wanneer je onzeker en zelfbewustzijn weer de kop opsteekt, zullen deze portretten het hulpmiddel zijn om terug te gaan naar hoe andere je zien. Je kijkt ernaar terug en ze zullen je er meteen aan herinneren dat je mooi, krachtig en uniek bent.


Neem even de tijd om te ontspannen, stop een dag met voor anderen te zorgen en adem gewoon. Geniet van de verwennerij, speel met mooie outfits en heb plezier in mijn studio. Alles zal samenkomen. Laten we samen mooie herinneringen maken - herinneringen die je een leven lang zult koesteren.

Jouw "mooiste jij" shootdag!Kosten incl make-up en haar.

De visagie is in de studio aanwezig om jou een prachtige haar en make up te geven.

Je mag 2 sets kleding mee nemen. Je krijgt bij het boeken van de shoot een brochure met tips voor je kleding.


Kosten zijn:

495 euro incl 2 digitale foto's

1,5 uur fotografie + 60 min haar en make-up


Na de shoot krijg je op maat gemaakte aanbiedingen om eventueel geheel vrijblijvend nog extra digitale bestanden of wall-art bij te bestellen.