Werkwijze van de bruidsfotograaf

Ringelberg fotografie bruidsfotograaf

  1. Check de datum. Er zijn niet veel vrijdagen en zaterdagen in het bruidsseizoen, ben dus op tijd met het boeken van jullie datum. De datums gaan altijd redelijk snel. Boeking voor 2020 zijn bijna vol, boekingen voor 2021 zijn geopend.
  2. De zoektocht naar de perfecte bruidsfotograaf eindigt hopelijk bij mij op de bank tijdens de kennismaking. Zo krijgen jullie een goede indruk van hoe ik als fotograaf ben en laat ik jullie de mooiste kwaliteit albums zien. Na het gesprek krijgen jullie een offerte op maat, zodat jullie alles even goed kunnen overdenken.
  3. Na akkoord van de offerte krijgen jullie het contract en de factuur voor de aanbetaling
  4. 2 weken voor de bruiloft hebben we nog een doorspreek gesprek waarin we de hele bruiloft van a tot z bespreken en de tijdlijn doorlopen.
  5. Op de dag van de bruiloft ben ik natuurlijk op tijd aanwezig. Ik weet wanneer ik naar voren moet stappen om de emoties en de momenten op zijn mooist te vangen
  6. De volgende dag krijgen jullie natuurlijk een preview, die jullie direct kunnen delen met al jullie vrienden en familie
  7. Na 4-6 weken krijgen jullie alle foto's bewerkt in een mooie gallery om de foto's te downloaden.
  8. Het album word nadat jullie de favoriete foto's hebben doorgegeven gedrukt. Deze wordt doorgaans binnen 6-8 weken na het bestellen geleverd.