Beruchte vragenlijst

Nee hoor grapje, maar neem wel even de tijd want het zijn heel veel vragen. Hoe meer ik weet hoe sneller en beter ik erop kan inspelen.

Natuurlijk spreek ik jullie nog even om alles telefonisch of face to face af te spreken.

Ik heb ontzettend veel zin om jullie bruiloft te fotograferen en mochten er toch nog vragen zijn dan hoor ik het graag!

Tot snel,

Groeten Linda

Graag de exacte onderdelen die voor mij belangrijk zijn om te weten. Per onderdeel de tijd erbij zetten svp.

Ik hoef geen uitgebreid eten, wel zitten wij graag in de buurt van de gasten en het bruidspaar, zodat wij ook van het avondeten qua fotografie niets hoef te missen zoals speeches etc. Ook heb ik geen allergieën maar eet ik liever geen vis op bruiloften. Verder lust ik/wij alles.

Als jullie groepsfoto's willen hebben, mag ik daar dan een lijstje van. Het liefst inplannen voor het diner op het einde van de borrel, zo loopt het mooi over en hebben jullie ook tijd om lekker te genieten. Tips: ceremoniemeester(s) laten helpen met groepjes maken, beginnen met grootste groep, maximaal 12 opstellingen anders moeten jullie zolang lachen ;) (± 3 minuten per opstelling).

Hoe komen jullie aan op de locatie, is het met iedereen die jullie opwacht of zit iedereen al klaar. Ook hoor ik graag hoe jullie eindigen bij de ceremonie. Lopen jullie door het gang pad of blijven jullie achter met close familieleden die jullie dan feliciteren?

Zo ja, wat zijn hun leeftijden en namen.

All in fotografie heeft een 30x30 album incl 20 spreads incl een trouwbox Willen jullie eventueel toch een luxe album afnemen gelden de volgende prijzen: Kosten trouw-album: 30x30 trouwalbum 30 bladzijdes/ 15 spreads €599 Of anders vermeld op de offerte *extra spreads 22,50 per 2 blz.

Misschien hebben jullie nog wat extra aanvulling op de vragenlijst. Zet het gerust hier in.