Beruchte vragenlijst

Nee hoor grapje, maar neem wel even de tijd want het zijn heel veel vragen. Hoe meer ik weet hoe sneller en beter ik erop kan inspelen.

Natuurlijk spreek ik jullie nog even om alles telefonisch of face to face af te spreken.

Ik heb ontzettend veel zin om jullie bruiloft te fotograferen en mochten er toch nog vragen zijn dan hoor ik het graag!

Tot snel,

Groeten Linda

Graag de precieze onderdelen die voor mij belangrijk zijn om te weten. Per onderdeel de tijd erbij zetten svp.

Ik hoef geen uitgebreid eten, wel zit ik graag tijdens het diner bij de gasten en het bruidspaar, zodat ik ook van het avondeten qua fotografie niets hoef te missen zoals speeches etc. Ook heb ik geen allergieën maar eet ik liever geen vis op bruiloften. Verder lust ik alles.

Als jullie groepsfoto's willen hebben, mag ik daar dan een lijstje van. Tips: aansluitend aan de ceremonie doen, aan het einde van de ceremonie laten aankondigen, ceremoniemeester(s) laten helpen met groepjes maken, beginnen met grootste groep, maximaal 12 opstellingen (± 3 minuten per opstelling).

Zo ja, wat zijn hun leeftijden en namen.

All in fotografie heeft een 30x30 album incl 15 spreads Het kan ook zijn dat jullie alleen een basic album van 20x20 cadeau hebben gekregen deze maakt Ringelberg fotograrfie in orde als jullie de 20 favoriete foto's hebben doorgestuurd na de bruiloft. Willen jullie eventueel toch een luxe album afnemen gelden de volgende prijzen: Kosten luxe album: 30x30 Luxe trouwalbum 30 bladzijdes/ 15 spreads €595 Of anders vermeld op de offerte *extra spreads 17,50 per 2 blz.

Misschien hebben jullie nog wat extra aanvulling op de vragenlijst. Zet het gerust hier in.