Newborn Fotografie Geposeerd in de Studio

Fijne lichte warme studio waar het licht altijd perfect is...

Super leuk dat jullie op mijn site terecht zijn gekomen. Mijn naam is Linda Ringelberg, ik werk en woon in Vught. Ik heb al heel veel ervaring met newborns en weet precies wat er nodig is voor die perfecte plaatjes!

Mijn stijl van newborn fotografie is puur, dus mooie foto's niet te veel poespas want dat hebben ze echt niet nodig. Het moeten tijdloze foto's zijn die als kunst aan de muur kunnen om nog heel lang van te genieten!

Een shoot kost 250 euro incl 5 digitale foto's. Ook heb ik combinatie pakketten die babyplannen heten zodat jullie voor of na de newbornshoot een voordelige prijs hebben.

Jullie mogen natuurlijk contact met mijn opnemen voor een newborn shoot in de Studio in Vught op info@ringelbergfotografie.nl

Een newbornshoot is een prachtige manier om de eerste momenten vast te leggen.

Newborn Geposeerd

​Let op, de shoots vinden zoveel mogelijk op werkdagen van ma t/m vrijdagochtend plaats.
Mocht het uitlopen dan lopen andere afspraken niet in elkaar over


Prijs € 250

Duur van de shoot 1,5 uur

Incl. 5 bewerkte foto's

Keuze uit +/- 50 foto's, die jullie uit een gallery mogen kiezen

Losse foto's extra bestellen dat kan, 20,00 per foto, Deze krijgen jullie dan in hoge resolutie