Minishoot 49 euro!

Wat kun je verwachten?

Linda Ringelberg heeft gemerkt dat er behoefte is aan lage drempel als het om fotoshoots aankomt. Daarom heeft zij minishootdagen in het leven geroepen. Geen addertje onder het gras, gewoon voor een eerlijke prijs 2 prachtige digitale foto's in groot formaat en zonder logo, de tijden zijn zelf in te boeken maar de datum staat vast. 20 min is voor de meeste kinderen en volwassen lang genoeg om op de foto te staan. En met een eigenstudio heeft ze zoveel mogelijkheden voor het aanbieden van verschillende opties.Reviews Minishoots

Eshter

“Linda deed een beetje gek, lachte Fe na de shoot. Dit heeft in een korte tijd hele mooie foto's opgeleverd. Super blij met het resultaat”

01 / 04

FAQ

Staan de data's vast?

Ja, daarmee kunnen wij de prijs laag houden. Mocht je liever een andere dag willen dan verwijs ik je door naar een gewonen shoot optie

Waar vinden de minishoots plaats?

De shoots vinden plaats in en om Vught. De studio zit gevestigd op de Meierijsingel in Vught

Kan ik dan zijkant portretten laten maken?

Ja dit kan dan, alleen van de zijkant. De duo shoot met 2 gezichten naast elkaar niet. Daar heb ik gewoon meer tijd voor nodig.

Uit hoeveel foto's kunnen wij kiezen?

Meestal zijn het er zo'n 20. Naast de 2 foto's die bij het pakket zitten is er ook een mogelijkheid tot het bestellen van extra digitale foto's a 12 euro per stuk. Ook kun je bij Ringelberg fotografie afdrukken bestellen op dibond, acryl of canvas.

Hoe werkt de betaling?

Na de shoot ontvangen jullie netjes een factuur via de mail. Deze kunnen jullie dan via ideal of bankoverboeking betalen.

Met hoeveel personen mogen we komen?

Bij een buitenshoot maakt het voor mij niet uit, maar ik moet mij wel aan de 20 min houden. Anders is het vervelend voor de volgende klanten.

In de studio heb ik maar plek voor max 5 personen op 1 foto.

Komen er meer datums?

Het ligt aan mijn agenda of er meerdere data's komen in het najaar. Deze zullen dan weer per juli op de site komen. Hou de site, facebook en instagram dus goed in de gaten.

Bloesemshoot

Studioshoot zwarte achtergrond

Buitenshoots Zomer

Ibiza shoots met styling

Buitenshoots Lente

Studio Witte achtergrond met styling