De boeking is gelukt!

We zien jullie graag op afgesproken tijdstip en afgesproken plek, ik heb er zin in.

Liefs Linda Ringelberg

Verplaatsen of afzeggen van een fotoshoot!

Hallo allemaal,


Mocht je onverhoopt niet kunnen en dat kan natuurlijk gebeuren, iets wat soms onvermijdelijk is, maar toch een aanzienlijke impact heeft op mijn werk als fotograaf.


Als fotograaf steek ik niet alleen tijd, maar ook creativiteit en energie in het plannen en voorbereiden van fotosessies. Wanneer een afspraak op het laatste moment wordt afgezegd, voel ik niet alleen teleurstelling, maar heeft het ook gevolgen voor mijn planning en organisatie.


Het afzeggen van een afspraak betekent soms dat ik andere klanten heb moeten weigeren om ruimte te maken in mijn agenda. Bovendien heeft het impact op de financiële kant van mijn werk, aangezien ik vaak afhankelijk ben van een stabiele planning.


Ik begrijp dat er soms onvoorziene omstandigheden zijn die leiden tot het moeten annuleren van een fotosessie. In dergelijke gevallen waardeer ik het als je me zo snel mogelijk op de hoogte stelt, zodat we samen naar een passende oplossing kunnen zoeken.


Laten we samenwerken om ervoor te zorgen dat elke fotosessie een succes wordt, met respect voor elkaars tijd en inzet. Ik wil jullie bedanken voor het begrip en de samenwerking.

Liefs,

Linda Ringelberg


Nog wat belangrijke weetjes

Voor vragen, wijzigingen of afzeggen:

Mochten er vragen zijn met betrekking tot de shoot, of moeten jullie toch de afspraak afzeggen of wijzigingen? Stuur een whatsapp bericht naar 06-23427998. Telefonisch ben ik helaas niet goed bereikbaar ivm shoots en prive tijd die dicht bij elkaar liggen.

Betalen

Na de shoot ontvangen jullie een gallery met alle foto's. Nadat jullie de foto's hebben gekozen ontvangen jullie de factuur. Pas als deze is voldaan ga ik aan de slag met de foto's. De foto's worden binnen 2 weken verstuurd. Mocht het echt eerder nodig zijn, laat het mij dan weten bij de mail met de keuzes.