Wat was het een prachtige dag voor Kristel & Ivo <3


De dag begon met een perfecte zon in Veldhoven, ik mocht bij allebei de start fotografen. Ze waren allebei gezond zenuwachtig en waren toch wel erg nieuwsgierig naar elkaar. 


Wat voelde ik de liefde deze dag <3 ik zie heel graag veel liefde en emotie, dan komen de foto's nog mooier en beter tot zijn recht. Wij zijn naar Oerle geweest om in de molen (oerse molen bakker, ik heb van horen zeggen dat het ontzettend lekker brood verkoopt)

Mijn eerste keer in een molen ;) beetje glad bij de wieken maar dat maakte het ook weer leuk spannend, lekker een beetje een schaats gevoel met veel gelach.


Hierna hebben we natuurlijk nog een mooi plekje gezocht, met heel veel zon op de achtergrond. Want als de zon er in november is dan moet hij ook op de foto ook!


Toen was het tijd om naar de gasten te gaan was aangekomen, dit was in Zandoerle. De ceremonie was extra persoonlijk door deze te laten voltrekken door een vriendin. Ook de kinderen hadden prachtige momenten gecreëerd en de verassingen stapelde zich op. Wat een heerlijkheid. Taart eten en gezelligheid volgde elkaar mooi op met ontzettende prachtige woorden van familie en vrienden.


Het was allemaal super geregeld. 't Zand was ontzettend goed, echt een aanrader, perfect eten en super vriendelijk personeel. Aanrader ;)

Interesse in de bruidsfotografie?

Kijk gerust verder op de pagina van Ringelberg fotografie. Ringelberg fotografie verzorgt de bruidsfotografie door heel Nederland en België.