Ik hou van festival bruiloften!

Gisteren was ik op de bruiloft van L&G in Ouderkerk aan de Amstel, jaaaaah ik kom echt overal de laatste jaren. Wat een geluk. L had alles zelf tot in de puntjes geregeld en op de dag zelf moet je dat kunnen loslaten en daarvoor had ze de leuke Merel van Aurelia Weddingplanner ingeschakeld. L heeft haar eigen insta over styling en wonen, waardoor ze met veel smaak haar bruiloft heeft gestyled met de hulp van festival bruiloft & lekker eigewijz.

L & G hebben een prachtige ceremonie gehad in de Amstel kerk. Wat een prachtige plek is dat, zo aan de Amstel. Het weer was al die tijd spannend, maar gelukkig scheen de zon en was de wind gaan liggen. Er was een bbq en na het eten zijn we naar Loetjes Garage gelopen, nou gelopen ;) we moesten met het oude pondje over. Wat een ervaring.

De openingsdans was ook een verassing! De tango werd gewoon voor onze ogen afgespeeld. Ze zeiden namelijk dat ze een beetje gingen slowen ;) Het was gewoon weer een prachtige dag en bruiloft. Wat zijn L&G 2 hele lieve mensen waarbij je de liefde voor elkaar ziet.

Geniet van alle foto's, misschien een beetje anders dan je gewend bent zijn er niet veel foto's van de bruidegom zoals zij wenste. Maar ik mocht toch, waar ik heel dankbaar voor ben een blogje schrijven.


Liefs, Linda Ringelberghttp://festivalbruiloft.nl/

https://www.lekkereigenwijz.nl/let-s-meet

www.aureliaweddingplanner.nl

@thathomepage