Bedrijfs fotograaf

Foto's vormen in deze tijd toch wel het visite kaartje van je bedrijf. Het eerste dat een toekomstige klant ziet tegenwoordig is de website. Dat is dus het visite kaartje van je bedrijf of het product en als die niet goed zijn krijgen mensen niet het juiste beeld van het bedrijf of product.

Ik Linda Ringelberg heb al menig bedrijf mogen helpen aan hun eigen beeldbank. Foto's die van hun en over hun bedrijf gaan. Zodat ze altijd een verhaal met foto's kunnen plaatsen.

Je moet zichtbaar zijn anders vergeet de klant jouw. Dit moet gebeuren doormiddel van beelden, bloggen exposure. Als je geen beelden hebt is een verhaal met alleen woorden saai en lezen mensen het niet. En die Amerikaanse beelden zijn niet realistisch voor de Nederlandse markt.

Jullie beeldbank!

Wat is nu mooier om altijd bij je beeldbank te kunnen, zodat je op ieder gewenst moment jullie eigen foto's ter beschikking hebben en nog mooier, de fotograaf tot je beschikking?

Ik maak dan graag voor jullie het visite kaartje van het bedrijf. Denk hierbij aan foto's van werknemers, producten, werkomgeving, details en werksfeer.

Pakketten en mogelijkheden

Natuurlijk is iedere reportage voor een bedrijf anders. De wensen en uitkomsten is voor jullie bedrijf misschien anders dan voor de buren. Laat gerust een opmaat gemaakt offerte maken en wie weet leg ik jullie bedrijf op zijn best vast!

Pakket 1

25 digitale foto's voor onder andere socialmedia, website etc.

3 uur fotografie

499 excl btw

499

Pakket 2

50 digitale foto's te gebruiken voor onder andere social media, website etc.

5 uur fotografie 

€699 excl btw.

699

Pakket 3

Pakket 365 foto's voorradig!

Nooit meer bedenken wat je dan wil delen maar jullie eigen data aan foto's bij de hand!

365 dagen foto's. Voor iedere dag 1 foto om te delen op social media

10 uur fotografie

1499 excl. btw.

1499