Newbornshoot in de Studio in Vught

Super leuk dat jullie op mijn site terecht zijn gekomen. Mijn naam is Linda Ringelberg, ik werk en woon in Vught. Ik heb al heel veel ervaring met newborns en weet precies wat er nodig is voor die perfecte plaatjes!

Het allerliefst heb ik dat de ouders en de newborn (jullie dus) naar de studio komen. Deze is aan mijn huis in Vught. Hier heb ik het mooiste licht, kan ik de temperatuur zo regelen dat het aan jullie baby niets te kort komt. Ik zal zorgen voor een bakje koffie en heb alle materialen bij de hand.

Mijn stijl van newborn fotografie is puur, dus mooie foto's niet te veel poespas want dat hebben ze echt niet nodig. Het moeten tijdloze foto's zijn die als kunst aan de muur kunnen om nog heel lang van te genieten!

Een shoot kost 175 euro incl 5 digitale foto's. Ook heb ik combinatie pakketten die babyplannen heten zodat jullie voor of na de newbornshoot een voordelige prijs hebben.

Jullie mogen natuurlijk contact met mijn opnemen voor een newborn shoot in de Studio in Vught op info@ringelbergfotografie.nl of 06-43211321