Newbornshoot in onze studio te Vught

Newbornshoot in de studio in Vught:

Newbornfotografie in de studio heeft als voordeel dat het licht altijd juist is, de temperatuur en Linda heeft alles bij de hand. De begin periode van jullie Newborn is een van de mooiste manieren om de puurheid en het prille begin vast te leggen. Ik heb nooit klanten gehad die spijt hebben van de foto's, eerder van mensen dat ze spijt hebben dat ze het niet hebben laten maken.Kijk dus goed rond om een betrouwbare fotograaf te kiezen die, prachtige foto's maakt, maar ook de veiligheid van jullie kindje waarborgt. Ikzelf (Linda Ringelberg) ben op dit moment 7 jaar werkzaam als newborn fotograaf. Hierdoor weet ik dat het niet even snel wat foto's maken is. Ik neem de tijd, heb veel geduld en ben erg voorzichtig met jullie kindjes.

Ik let op temperatuur en houding en zorg ten alle tijden dat jullie kindje veilig is.


Hoe gaat het in zijn werk?

We beginnen altijd op de poef met fotograferen, maar natuurlijk krijgen jullie eerst een heerlijk kopje koffie of thee. Jullie kindje mag dan proberen te slapen op de beanbag (grote poef) zo kan hij of zij wennen aan de nieuwe omgeving en kunnen wij overleggen wat jullie mooi vinden aan de newbornfotografie. Of jullie zelf ook op de foto willen of broertje zusje die er misschien ook bij is. Want die mogen ook gewoon mee. Ik heb altijd een beetje speelgoed en een tv, ook staat er een commode en een bank. Daarna begin ik met fotograferen. Eerst met eigen kleertjes aan en als jullie wensen ook puur met de blote billetjes. Let wel, dit is allemaal eigen smaak, dus jullie mogen zelf aangeven wat jullie wel of niet mooi vinden. Dit geldt ook voor de kleur van de kleedjes, wel of geen mutsjes en haarbandjes. De klant is hier echt koning.Leeftijd van de newborn:

8-21 dagen oud

Deze newborn shoot wordt gedaan in de periode van rond dag acht tot ongeveer aan dag √©√©nentwintig na de geboorte. Dit heeft als rede dat pasgeboren baby's dan nog lekker diep slapen, waardoor ze nog in de fijne poses kunnen verder slapen. Ik doe niet aan on-natuurlijke poses!! Ik werk helemaal relaxt met jullie kindje mee. Ik kijk en luister waar de behoeftes zijn en neem alle tijd. Ze krijgen een vip behandeling ;)

Puur is het juiste woord voor de Ringelberg fotografie stijl!

Follow me on Instagram